reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

no ja już położyłam córe na leżakowanie i mam chwilkę na net..
na piechotę tez daleko nie chodzę, bo sie boję, zwłaszcza, że Anka mi się zmęczy i karze się nosić :D

MJU a gdzie ty będziesz rodzić?? bo ja chyba w MSWiA albo na Starynkiewicza.. zależy gdzie bedize miejsce.. najbliżej mam madalińskiego, ale tam się boję..

reklama
Aga, Mycha ... nie za bardzo można wybierać ale to chyba dobrze bo juz nie wiem czy jakby dali mi taki wybór to na jaki poród bym się zdecydowała. Pewnie zaraz po nim na ten drugi ;) Zobaczymy. Co ma być to będzie a maluchy widać jak na razie chcę przyjść na świat SN.

Margolis no to fajnie, zresztą sama wiesz jak wolisz rodzić, a skoro czujesz się na siłach rodzić SN to tak będzie ;)

Ja tam ciągle chodzę.niemam prawa jazdy.Do lekarza mnie zawożą bo to w miescie obok,a jeździc teraz autobusami sobie niewyobrażam.

Witam Mamusie :laugh:
Mnie humorek dopisuje, choc juz od trzech dni ciezko mi sie spi, bo bola mnie plecy, ale u gory a nie na dole, no od wczorajszej wizyty i gina siedze juz na szpilkach, bo jak mi powiedzial, ze glowka dziecka jest napierajaca a szyjka skrocona, to wydaje mi sie, ze porod nastapi wlasnie w tej chwili! A czy jest jakas regula co do porodu a dlugosci szyjki? 3 tyg temu na kontroli mialam jeszcze dluga. Ach to wyczekiwanie! A co spacerkow, to ja je bardzo lubie, chcoiaz teraz mam prawie caly czas spiecia w brzuszku, ale tak to codziennie zaliczam spacerek godzinny, aby sie poruszac troche, no i na moje 3 pietro nieraz to i 2-3 razy dziennie sie wspinam. Ale juz chyba przestane i ogranicze do jednego wyjscia z domu bo sie mecze po tych schodach! ;D Jezdzic jezdze, ale juz tylko jako pasazer(jako kierowca jeszcze nigdy nie jezdzilam sama, bo prawko odebralam pod koniec kwietnia i sie balalm), ale lekarz wczoraj zabronil mi juz jakichkolwiek wyjazdow i sexu :p-ale ten moze byc przeciez przyjemna metoda naturalnego wywolania porodu, nie? ;D Jak nasze malenstwo bedzie zwlekac, to chyba sie z mezem znow "mocniej" poprzytulamy ;D
A do szpitala na piechotke mam 5-10 minutek(5 przed ciaza, 10 teraz,, z wiekszym brzuchem) ;Dwiec maszeruje dzielnie na wizyty na pieszo, i jutro na KTG tez, mam nadzieje, ze wroce do domku ::)

No to melduję, że 31.08 mam być o 7.30 już w koszuli na oddziale przygotowywana do cesarki.

Nie wiem czy dziś wogóle usnę... Strasznie się denerwuję. Chyba lepiej jednak jak to jest tak niespodziewanie...

Marrtruda, ja mysle, ze to super!!!! Nie musisz sie marwic i zastanawiac, czy to juz...Mysle, ze byloby mi lzej wiedziec, kiedy To ma nastapic! A Ty juz wiesz, kiedy zobaczysz Malenstwo! Edi z tego co czytalam, to tez wie, nie? Ale super!

Marrtruda, trzymam kciuki za ciebie!!!!

A ja bylam dzisiaj u lekarza no i cos sie dzieje!!! Szyjka sie bardzo skruciła, mam teraz przez 2 tyg. bardzo uwazac na siebie, zapisano mi duphaston, mam lezec i jescze raz lezec, nie forsować się i takie tam. Kurcze, chyba do tej pory za dobrze się czułam i latałam jak dzika :) no i teraz mam, a do tego lekarz powiedział ze raczej mały urodzi sie przed czasem!!!! :)

reklama
Do góry