edi
mamusia Wojtusia
Mycha własnie w piątek będę wiedzieć napewno co i jak,i doszliśmy z mężem do wniosku,że jeśli zapropnuje 21 sierpnia to nie będę się krzywić tylko się zgodzę ;D po dzisiejszej nocy to i natychmiast mogłabym mieć cięcie ;D a co wagi Twojej Kruszyny to pisałam wiele razy.Tej przyjaciółce od bliźniaków tez wychodziło,że dzieci duże,jak pojedyncze ciąże a potem się wszyscy zdziwili włącznie z neonatologiem,któy twierdził,że to nie był 38tc tylko co najwyżej 35 8)
No a ja rano się trochę wkurzyłam bo poszłam na badania i okazało się,że przychodnia otwarta od 7.45 a ja byłam o 7.20
Teraz już się robi pranko,ja umyłam malutkie okienko w kuchni,lodóweczkę i teraz odpoczywam do obiadku.Mój mąż dziś zaczął pracę i weekend wyjeżdża na koncerty mam nadzieję,że wtedy nie zacznę rodzić ;D
No a ja rano się trochę wkurzyłam bo poszłam na badania i okazało się,że przychodnia otwarta od 7.45 a ja byłam o 7.20
Teraz już się robi pranko,ja umyłam malutkie okienko w kuchni,lodóweczkę i teraz odpoczywam do obiadku.Mój mąż dziś zaczął pracę i weekend wyjeżdża na koncerty mam nadzieję,że wtedy nie zacznę rodzić ;D