reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

witam :)
Mnie zasypianie w ciągu dnia już mineły, teraz czuję cheć do zrobienia czegoś, energia mnie rozpiera choc nie powiem sa chwile kiedy mam wszystkiego dość i chętnie zamknełabym siesama w pokoju ;) Czekam teraz na ładną pogode bo coś sie nam ostatnio zepsuła :(
Życzę tym które muszą leżec szybkiego powrotu do stanu "uzytkowalności" boidzie wiosna a to najpiekszniejsza pora na spacery. Latem jak bedzie gorąco to pewnie nawet nie pomysłimy aby wyjsć z domu

reklama
Wróciłam własnie ze spaceru, na który też wyciagłam męża. Teraz nadrabiam te stracone kalorie na konkretnej porcyjce lodów śmietankowych Algidy. Te lody to na serio bajka :laugh:

Tak troche mnie wcieło, nie mam jeszcze stałego dostepu do internetu ale niedługo to sie powinno zmienic.
Galeria super, podoba mi sie, muszę najpierw mojego chłopa poprosic o kilka zdjęc i zeby pokazał mi jak sie je wkleja :) moze jutro juz sie cos uda?! zobaczymy :laugh:

Miśka zaglądaj jak najczęściej :) będziemy czekac na twoje zdjecia w galerii :)
Mycha ja też wczoraj zaszalałam z kaloriami i dlatego odbyłam 3 godzinny spacer po Starym Mieście aż nóżki mnie balały od tego chodzenia ale pogoda była swietna i warto było sie przewietrzyć :)

Hejka ;)
nie wiem czy tak macie,ale czasem budzi mnie piosenka,która jest ze mna przez cały dzień.Dawno tego nie mialam aż do dziś,a obudziła mnie "Barka" ta pieśń ulubiona przez Ojca Św. i tak mi jakos dobrze na duchu :) a w nocy małe szalało jak burza w brzuchu ;D przez co sie budziłam,ale wyspana jestem ;) milej niedzielki kobietki z brzusiami ;D

Edi a jak się czujesz?

Ja też zyczę miłej niedzieli, a jeśli pogoda dopisze to dziś też mam zamiar iść na jakiś dłuższy spacerek!

Aga! Ty też bliźniaki??? Super!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! U mnie na razie wszystko super. Prawie od początku jestem na zwolnieniu i to może dlatego na razie jest super. bardzo dużo wyypoczywam ale staram się też trochę ruszać szczególnie, e pogoda taka piękna. Cały czas łykam 2xdziennie duphaston. Podobno najnowsze badania wskazują, że nie tylko utrzymuje w I fazie ciąże ale później zapobiega przedwczesnemu porodowi więc za radą lekarza łykam. Dawaj znać co tam u Ciebie bo bardzo mi miło, że jest tu jeszcze jedna podwójna mama. To Twoja piersza ciąża??

Margolis:) pierwsza ciąża i odrazu dwójeczka:) nie wiem też czy tak odrazu bo stara baba już jestem (33 lata;) ja też byłam na zwolnieniu od 7 tygodnia, ale jednak za dużo chodziłam i teraz mam leżeć i koniec. Zastanawia mnie czemu tylko ja żadnych lekarstw nie dostałam a Ty dostajesz:( ja tylko magne B6 i nospa i koniec.........hmmmmmmm....lekarza zmienić...chociaż i tak zamierzam, ale nie sądziłam, że już na początku ciąży do tego będę zmuszona

pozdrówka mamuśki:)

reklama
No ja czuję się dobrze i dzidzia chyba też,o czym świadczyly nocne wybryki ;D

Agnieszka nie śpiesz sie z tym lekarzem ;) widocznie wszystko jest na tyle ok,że nie trzeba jakoś dodatkowo się wspomagać.Ja na początku bralam duphaston,ale dostałam uczulenia i nic nie biorę,mimo tego,że teraz są małe problemy z łożyskiem.No jedyne co łykam to no-spę forte.
Fajno,że sie i bliźniaczkowe ciąże mnożą ;D

Do góry