reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Mycha i mnie boli brzuch tak jak przy okresie.
Ale tak zawsze odczówałam i cały czas brałam nospe.
Ale faktycznie lepiej zapytać się lekarza!

Witam :)

mycha koniecznie zapytaj lekarza. Mnie jak na poczatku bolał dół brzucha to lekarka mi powiedziała, że to widocznie macicia się rozciaga i nospa i nic więcej nie trzeba bo nic złego się nie dzieje...to normalne. W ten piątek natomiast na wizycie jak powiedziałam jej, że l mnie brzuch boli to oona, że nie powinien (dziwny ten lekarz ;) ) no i okazało się, że jest średno dobrze bo szyjka macicy się skróciła i nie mogę już brykać ;)

Margolis ja nawet nie wiedziałam o takim USG 3D...dopiero tu coś przeczytałam...taka ze mnie niedouczona mamuśka ;) ja też nie zamierzam rodzić w mojej mieścinie ale myślałam że do szpitala wojewódzkiego dopiero wybiorę się np w 6 miesiącu (tzn do lekarza w Olsztynie, który mnie tam skieruje ;) ) a tu u siebie to chodzę do pierwszej lepszej lekarz....dlatego zastanawiam się...bo teraz wizyty mam co 12 dni 14 dni ...i czy już czas....na zmianę lekarza.....hmmmm...a Ty Margolis kiedy ostatnio byłaś na USG....bo u mnie pani doktor już siusiaki widziała ;) czy to możliwe tak wcześnie ?

pozdrawiam

Chyba troche za wcześnie na opisanie płci :laugh: chyba,ż eto jakiś wyjątkowy specjalista od usg ;D

Mycha dawaj znać co u Cię bo się zamartwiamy!!!!

Hallo!!!! czy tu wszyscy śpią??? ;D
takie pustki jak nigdy ::)
Mycha i co tam u Ciebie? wierzę wszystko ok,a brzuszek po prostu bolał :)
Mnie tez boli brzuch,ale ja wiem,że to od jelit.Już mi sie niby unormowało,ale jakos teraz mi tak mocno skręca jelita.
Cóż nie może być tylko pieknie,musi byc jeszcze zabawnie ;D

Dzindoberek mamuśki ;D
Byłam u fryzjera i zrobiłam sobie włoski, ale to poprawia humorek.
A w sklepach tyle ładnych ciuszków i nic nie moge kupić przez ten bziusio i zaczynają chodzić gołe plecy.
Ja bym po takim spacerku nie wstała troszke za zimno! ::)

Hej Rybule. :)

A jak u Was jest z jedzonkiem? Macie jakies pozmieniane smaki,zapachy? ;) Ja cos takiego wlasnie od soboty zauwazam od siebie i pirawie nic mi nie smakuje,a wiekszosc rzeczy hm... brzydko pachnie. ;)

Pozdrowki i milego dzionka! :)

Na wizytę prawdopodobnie pójde dzisiaj bo wczoraj musiałam odwołać wiec jeszcze nic niewiem. :-[

Agutko idz na wątek dziewczynka czy chłopiec tam piszemy o smaczkach itp

reklama
witam :)

Dziewczyny ja się nie mieszczę w nic oprócz dresów..(mam zostać dresiarzem? ;) ) a w moim mieście nawet pół sklepu nie ma dla ciężarówek :( a poza tym i tak wychodzić nie mogę,...tylko do lekarza też trzeba coś na siebie nałożyć....jesooo i na uczelnię też musze zajrzeć bo mnie wyrzucą..:( ...chyba poszaleję po allegro :) ...tylko co ja zrobię za kilka miesięcy skoro tyję jak balon i w zawrotnym tempie.

miłego dnia mamusie :)

Do góry