reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Mnie w końcu przechodzi to paskudne przeziebienie,ale za to mąż od wczoraj się męczy :mad: i teraz takie dwie bidoki jesteśmy,bo ja nie bardzo się ruszam ze względu na dzidzię,a on bo ledwo żyje.A pogoda dość fajna i spaceru chlopu sie zachciewa ;D

Nie wiem czy wy też tak macie, ale jak idę do lekarza, to się denerwuję. I to nie tylko tym, że będzie coś nie tak, ale tak ogólnie się denerwuję... I zawsze mi ciśnienie wyższe wychodzi, mimo że jestem na codzień niskociśnieniowcem :)
A dziś właśnie idę do lekarza...

Dziewczyny jak wy sie czujecie ... bo ja to ciogle cos mi dolega juz myslalam ze jak minelo 3 miesioce to juz bedzie lepiej a tu nici z tego ciogle mam bynajmiej raz w tygodniu jakies wymioty i przytym jak wymiotuje od razu calo twaz mam w takich machych krosteczkach... czy ktos ma podobne reakcje.. powinnam sie martwic czy to norma?

Witam Justynko! Wydaje mi się że powinnaś takie dolegliwości skosultować lekarzem! Pozdrawiam

Jestem po wizycie w stolicy - odwiedziłam kolezanki z pracy i poinformowałam szefową o mojej ciązy, a ona chciała sie pytać kiedy ja do pracy wracam z wychowawczego, wiec powiedziałam, że nie predko. Szefowa w sumie pochwaliła naszą decyzje o kolejnej dzidzi i powiedział, że to chyba najlepszy moment, bo ona ma dwie córki z różnica wieku 5 lat i dziewczyny dopiero od niedawna mają ze sobą dobre kontakty a mają po 20 i 25 lat.

Witajcie w piątek! tygodnia koniec i początek! :laugh:

Mam dobry chumor bo dzisiaj właśnie piątek! :laugh: i dwa dni wolnego!

Na Śląsku pogoda pod psem deszcz pada i jest wstrętnie! Człowiek pragnie słoneczka! :-[

A ja jestem po wizycie u mijegi gina i muszę przyznać, że posłuchanie bicia serca maleństwa bardzo, ale to bardzo poprawiło mój dotychczasowy nastrój :) Odeszły jakieś urojenia moje, że coś jest nietak. I na dodatek wczoraj poczułam 2 konkretne już teraz kopnięcia:)

I ja witam wszystkie Mamy cieplutko i serdecznie. Pogoda ogólnie nie nastraja pozytywnie. A ja dziś od rana ledwie żyje ( cóż trzeba to przyjąć tak jak jest:). Moje samopoczucie ciążowe codziennie inne. Generalnie potrzebuję dużo więcej snu, no i zdarzają mi się wymioty już od dwóch tygodni. Mam nadzieję, że to wkrótce minie.
Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze Maleństwa.

reklama
Do góry