reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Ja mam kiepski dzień,wczoraj minoł roczek mojego aniołka.
Zamiast tortu z świeczką niose znicz,jestem bardzo przygnębiona.
Przepraszam za te smutki!!!! Jutro będzie lupiej......

reklama
Mamaoska, pomyśl sobie, że i tak szczęściara z Ciebie - masz cudowną córeczkę, a w brzuszku kolejne maleństwo...

Mamaoska zgadzam się ! Pamiętaj o Martynce, dzidziusiu i mężu! Oni Cię kochają i na pewno nie chcą zebyś się smuciła! ;)

Mamaoska
wiem co czujesz, ten dzień jest przede mną.Zapale Twojemu Aniołkowi światełko w okienku.
On jest,czuwa i czeka.Poza tym łobuzuje gdzieś tam po niebie z moim "Ptysiem" ;)

Mamaoska! Trzymaj się jesteśmy z Tobą... :)

ja mam wyrzuty sumienia bo objadłam się paczką chipsów paprykowych.... ::) Wiem, że to świństwo ale nie mogłam się powstrzymać..... Idę teraz zneutralizować to czymś zdrowym ;)

Witajcie dziewczyny!!!
Dawno nie pisałam, bo jakoś tak było nie po drodze :) U mnie wszystko po staremu, samopoczucie w sumie ok, brzuszek rosnie sobie wolno, ale tez jestem ciagle strasznie zmeczona, zwłaszcza po jedzeniu dopada mnie śpioch, tez tak macie???
Gratuluje zaożenia wątku ze zdjęciami, bede musiała w takim razie tez cos wkleic :) Pozdrowionka

No mnie się znowu przestawia zegar biologiczny ;D
a wszystko przez to lenistwo ;D poza tym boje się,że jak się nie będę ruszać to w szybkim tempie nieźle przybiorę na wadze ;D
no cóż,ale mus to mus ;D odpoczywam dalej :laugh:

Witajcie wrześniowe mamusie:)

Margolis...też bliźniaki? gratuluję:) Tylko ja już leżę (narazie w domu) ale straszą mnie szpitalem a jak tam Twoje samopoczucie. Ja ogólnie też nie narzekam , przeszły mi mdłości...ale jednak lekarz cos tam znalazł niepokojącego (szyjka macicy się skróciła) ..i ..mam alibi na świąteczne porządki hihihihi (żartuje...to śmiech przez łzy)....zazdroszczę Wam tych spacerów wiosennych:(

reklama
Miśka no gdzie sie podziewałaś? Ja też czasem zasypiam w ciągu dnia co wcześniej nigdy mi się nie zdarzało! ;)

Ale przecież nie mozemy z tym walczyć nie? :laugh

Aha i wpadnij ze zdjęciem do naszej galerii ;)

Do góry