reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Miśka, Anna- gratulacje :-)

Megi - to super, ze masz spokojne dziecko ;-) Ja dzisiaj z mężem ubrałam łóżeczko malutkiemu. Mam nadzieję, ze w tym tygodniu urodzę bo bardzo już chciałabym mieć to za sobą. Moze zacznę masować te brodawki ;-)

reklama
Dzien doberek:-)
wczoraj byłam u gina, powiedział, że rozwarcie na 1,5 palca, ale szyjka długa... nadal czekamy. Bardzo bym chciała dzis urodzić, to wazna dla mnie data:huh: no ale cóż.. zobaczymy.. do 29.09 mam czas a jeśli nie urodzę to mam sie zgłosic do szpitala:eek:
a tak wogóle to coś tu cicho.... czyzby koleżanki ciężarówki poleciały na porodówkę???

Miłego dzionka.

Witam serdecznie na nowym forum. Miałam problemy aby sie tu odnaleść ale staram sie jak mogę. Nie wiem jak wy ale mnie jakos tu dziwnie, pewnie przyzwyczajenie zrobiło swoje. Gratuluję wszystkim mamą które mają przy sobie swoje pociechy :) i czekam na następne :)

A ja nadal w stanie 2w1:-)nic, nic sie nie rusza!!!buuuuu....mam małego Uparciucha... moze jak przestanę czekać ale jak to zrobić??do niedzieli mamy czas..mam nadzieję ze juz w neidzielę przytulę Natalkę:)

Ja tez dalej 2w1 chciala bym urodzic do czwartku do terminu:-p myslalam ze dzis w nocy cos sie bedzie dzialo bo cala noc brzuszek mnei bolal tak mocno ze spac nie moglam i twardy jak orzech co chcwile sie robi hehe maluszek coraz mniej sie rusza moze to jakies oznaki ze to juz tuz tuz:-p wczoraj robilam masaz brodawek i jak by po tym twardnial brzuch i skurcze takie malo bolesne ale byly dzis tez bede robila moze do jutra cos sie wydarzy mam nadzieje:happy:

Witam wszystkich na tym nowym paskudnym forum!
Nawet nei wiecie ile mi to napsulo nerwowo-do dzisiaj nie dostalam hasla, mimo iz kilka razy wysylalam juz prosbe o noewe. I nic! Dopiero dzis jak znow wyslalam to dostalam, ehhh... Szkoda slow. A tak pozatym to wolalam stare forum :-(

Weekend minal a ja nadal chodze 2w1. Oliwka w ogole nie posluchala gina i nie wyszla w ciagu tygodnia tak jak on to zapowiedzial, no ale coz...nic na sile. W sobote mialam bardzo silne skurcze i regularne ale nagle przeszlo:-( Wczoraj do drugiej w nocy nie moglam spac bo meczyly mnie tak bole i skurcze ze szok :szok: maz chcial juz jechac ale ja postanowilam poczekac, no i skurcze troche sie zmniejszyly ze moglam zasnac choc co chwile sie budzilma, no i nadal bardzo islny bol w podbrzuszu. Czy to moze sie zaczynac juz? W niedziele odszedl mi czop podbarwiony krwia wiec moze, hmmm ?

GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUSIEK !!!

Pozdrowionka dla wszystkich:-)

Luczynka - dobrze, ze się odezwałaś bo się zastanawiałam czy już jesteś w szpitalu. Ostatnio jak byłam u gina to jak pytałam o czop to powiedział mi, że jak czop odpadnie to za 3 dni już może zacząć się poród. Także możliwe, ze urodzisz w terminie. Mnie czop jeszcze nie odpadł a mały zaczął teraz czkać ;-)

Ciekawe co z Mychą czy ma problem z zalogowaniem się tak jak miała Luczynka czy poprostu leży w szpitalu i może już dzisiaj urodzila :-)

Basiu ja bylam u gina tydzien temu i juz wtedy odszedl mi czop, tylko ze u mnie to on wychodzil przez prawie dwa tygodnie po troszku ale teraz w niedziele byl wyraznie podbarwiony krwia, no i wlasnie podobno to trwa dwa lub trzy dni wiec moze te bole cos przepowiadaja ;-) Mam taka nadzieje.

A co do Mychy to na GG ma opis "Od poniedzialku w szpitalu! oby wszystko poszlo szybko i sprawnie!" NO i z tego co pamietam to ona chyba pisala ze idzie w poniedzialek a we wtorek ma miec wywolywany pordod, no chyba ze sie myle.

reklama
No i Mycha odpisala. ;-)

"hej.niestety jeszcze czekam.jutro mam dostac kroplowke wic czekam a to czekanie jest najgorsze.pierwsza noc spedzilam na porodowce bo wogole w szpitalu nie ma miejsc i juz bylam swiadkiem dwoch porodow,mam tylko nadzieje ze kroplowa jutro zadziala.pozdrawiam cieplo wszystkie ciocie na bb.caluski"

Do góry