reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Ja tez sie juz zegnam.
Napewno bede baaaardzooooo mocno trzymala kciuki za te Wrzesnioweczki ktore ida teraz do szpital. NO i przede wszystkim czekam dziewczyny na dobre nowinki po weekendzie. ;) CIekawe ile nas przybedzie przez te pare dni, hmmm..? ??? :) JA pewnie i tak bede jeszcze 2w1 ale bardzo sie ciesze z kazdej nowej nowinki o kolejnych narodzinach naszych malych Szkrabow :)

NO i tak jak nadzia zycze wytrwalosci ;)

Spokojnej nocki i milego weekendu :D
Pozdrowionka. Pa.

reklama
ja dziś raczej milcząco ale śledzę forum..
już nie mogę się poniedziałku doczekac.. ile będzie pisania :D i ikle czytania :)
papa i bezbolesnego rozdwajania życzę.

Witam serdecznie na odnowionym forum!!!
Cos nie umiem sie tu odnaleźć:) a ja nadal 2w1, dziś do lekarza i zobaczymy...
a ogólnie czuję się źle, strasznie mnie ręcę bolą, puchną, drętwieją i takie tam....

A co u was?? Któraś sie rozdwoiła??

Pozdrowionka

Hello na nowym forum, w którym również nie umiem się odnaleźć (a do tego miałam problem z logowaniem)..
No to na polu mam spóźnialskich dzieciołków zostałam sama :(

Wczoraj pisałam do Nadzi i okazało się, że JEST JUŻ ZE SWOJĄ JULCIĄ :))))))
GRATULACJE!
Julcia urodziła się w niedzielę o 9.20; 55 cm i 3350 :)

A tu jeszcze ze wcześniejszych postów wyczytałam, że Dzikuska też już JEST ZE SWOIM KUBUSIEM - GRATULACJE!!!

Ja dziś jade na spotkanie ze swoją gin bo ma dziś dyżur w szpitalu i postanowiłam nie dać się odesłać do domu, w końcu to już osiem dni po terminie...

Trzymajcie za mnie kciuki!!

Witam Ja Tez Nadal 2w1 I Zostaly Mi Jeszczze 3 Dni Do Terminu Nie Moge Sie Juz Doczekac Tym Bardziej Ze Wszyscy Ciagle Sie Wypytuja Kiedy Urodze Ale To Przeciez Nie Odemnie Zalezy:(Ja Cos Czuje Ze Powinnam Na Pazdziernik Sie Przeniesc Bo Jakos Nie Czuje Ze Miala Bym Rodzic:(Moze Mi Zle Termin Obliczyli Nawet Brzuch Mi Tak Bardzo Nie Opadl Ale Moja Mama Mowi Ze Jej Tez Bardzo Nie Opadl Bo Ona Miala Malutki Ze Prawie Nie Bylo Widac Ze Jest W Ciazy Wiec Moze Bedzie Dobrze I Urodze W Terminie W Czwartek Czyli W Dniu Terminu Mam Wizyte U Mojego Gina I Jak Nie URODZE do Tego Czasu To Powiem Zeby Zrobil Mi Usg:)Mozna Przed Porodem Robic Usg Chyba Co??
GRATULACJE DLA ROZDWOJONYCH:)

NADZIA GRATULACJE :D

kurcze nie mogę isę odnaleźc na tym nowym forum.. cholerstwo strasznie wolno działa, nie wiem jak się tu zmienia czcionki i wogóle coś jest nie tak.. i kolorek jakiś nie mój :p ja chcę stare BB :(

I NIE MOGE NIC POZMIENIAC W NASZEJ AKTUALNEJ LIśCIE.. wyskakuje mi komunikat, że za dużo obrazków jest i jakies niedozowlone znaki.. bu..

Dzikuska - ogromne gratulacje!!!!

Nadzia- ogromne gratulacje!!!!

Ja melduję się dalej 2 w 1. Maż przegrał zakład. Założył się ze mną, ze do 17 urodzę a malutki ani rusz. Ja już też pragnę mieć to za sobą i mieć przy sobie malutkiego. Męczy mnie już ten stan. Troszkę przez weekend się wykurowałam bo żle bylo ze mną miałam okropny kaszel i katar.

Co z Mychą i Luczynką. Jeszcze się nie odezwaly a moze już się rozdwoily????

Strasznie nie podoba mi się to nowe bb, te stare było o 100 razy lepsze i przejrzyste.

reklama
Luczynki też nie ma??? Kurczę chyba obie z mychą są w tym szpitalu

Ja też chce nowe bb widzę, ze żadna jeszcze się nie odzywa może mają problem z zalogowaniem się????

Do góry