reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

WitamMy Mamuski oczywiscie 2w1 i tak samo jak MJU 5 dni po terminie.

Nocka oczywiscie do tyłu bo spac nie mogłam. Brzuch troche pobolewa ale na tym koniec. Wiec chyba zabiore sie za sprzatanie co se bede załowac :)

JOAŚ WITAJ :)

reklama
Witam!
Ja tez nadal 2w1, zreszta jak wiekszosc tutaj, ale za kazdym razem hdy czytam ze ktoras z nas urodzila to wydaje mi sie ze zostalam juz tylko ja na tym polu walki :( Nocka minela spokojnie, nawet w ubikacji bylam tylko 3 razy ;D ale zanim zasnelam to sie niezle namordowalam bo mialam okropne bole kregoslupa no i bol brzucha :( Ale w koncu zmecznie bylo silniejsze i zasnelam.

Dzikusko 3mam kciuki aby wszystko jak najszybciej sie rozwiazalo :)

MoniQa ja na Twoim miejscu nie nastawiałabym sie na wrzesien bo iwle z ans bylo pewnych ze urodzi w sierpniu i nadal chodzimy z brzuszkami ::) lepiej mysl o swoim terminie, bo tak sie tylko wykonczysz nerwowo tak jak my :p

Mija chcę urodzić w poniedziałek i tyle. I tak bedzie boleć bo musi ale juz to nie ma dla mnie znaczenia ;) chce juz malutką i pozbyć się brzucha. A co to za różnica czy urodzę w poniedziałek czy w piątek?tylko ja się męczę, czuje sie psychicznie coraz gorzej, a mała gdyby chciała wyjść sama to podejrzewam że jak u większości z dziewczyn już by sie urodziła ;) Mam nadzieję że przynajmniej ta herbata z liści malin coś tu zadziała, ze ta szyjka zmiękła (ciągle wypadają mi resztki czopu) i nie będzie tak źle ;)

Ja tak samo juz chce miec to za soba bedzie bolało i tyle Ale tak samo jak Mycha juz psychicznie wysiadam i strasznie sie mecze. A wszystko to odbija sie na mojej mamie która nic nie zrobiła tylko cały czasmi pomaga i wspiera.
No i telefony od znajomych juz czy jeszcze to dobija. A wczoraj byli u mnie znajomi i kolega do mnie z tekstem co ty w słonia sie zabawiasz?? No jesli tak dalej pójdzie to chyba moja ciąża bedzie trwała tyle co u słonicy :mad: :mad: :mad:

Jejuuuuuuuuu jak mi sie nudzi :p nie wiem już co ze sobą zrobić. Jestem śpiaca ale nie chce sie kłaść bo w nocy znowu spać nie będę ::) :p potrzebuję jakiegoś zajęcia ::) jakoś do poniedziałku trzeba wytrzymać!

Aha i rozmawiałam z moim ginem. Pytałam go czy jak mnie połozy w poniedz. to czy urodzę. Zaczął mi mówic żę raczej nie, zawsze lepiej poczekać bo co naturalnie to naturalnie :p no chyba ze m zależy. Ja na to że bardzo, bo moje złe samopoczucie siega już zenitu :p więc powiedział ok ! zaczniemy coś robić ale we wtorek. No i super! więc czekamy ;)

Hej Wszystkim! :D

Zuzanka spi po swoim pierwszym lezakowaniu w wozeczku na ogrodku,pieluszki wstawione,wiec moge napisac co nieco. ;D
Rano dostalam smska od
Dzikuski :

"Dzis o 5:30 urodzilam syna Kubusia bb nieczynne a maz chcial sie pochwalic waga cztery kilo dlugi szescdziesiat do poniedzialku"

Gratulujemy kolejnej rozdwojonej Mamusi! :D Wreszcie sie doczekala. ;D

mycha12 pisze:
Jejuuuuuuuuu jak mi sie nudzi :p nie wiem już co ze sobą zrobić. Jestem śpiaca ale nie chce sie kłaść bo w nocy znowu spać nie będę ::) :p potrzebuję jakiegoś zajęcia ::) jakoś do poniedziałku trzeba wytrzymać!

Aha i rozmawiałam z moim ginem. Pytałam go czy jak mnie połozy w poniedz. to czy urodzę. Zaczął mi mówic żę raczej nie, zawsze lepiej poczekać bo co naturalnie to naturalnie :p no chyba ze m zależy. Ja na to że bardzo, bo moje złe samopoczucie siega już zenitu :p więc powiedział ok ! zaczniemy coś robić ale we wtorek. No i super! więc czekamy ;)

Mycha toż ja już się sama dewnerwuję tym czekaniem.
Ale co prawda to prawda- naturalnie chyba najlepiej dla wszystkich.
pa ściskam

OGROMNE GRATULACJE DLA DZIKUSKI I JEJ SYNKA !

Agutko i jak sie czujesz jako mamusia? pewnie wspaniale :) ja tez juz marze tylko o tym aby moc przytulic swoja Kruszynke, a tu nic... :(

reklama
Do góry