reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Witam Dziewczynki te jeszcze 2w1 szczególnie - widzę, że samopoczucie u Was nie za bardzo i nie dziwię się.
Mycha masz rację trzeba powiedzieć sobie konkretni kiedy TO ma nastapić. Ja tak zrobiłam za pierwszym i drugim razem i udało mi się ;)

Powoli przybywa nam wrześniowych mam (ale mi się zrymowało ;)).
Dziewczynki spokojnie dopiero połowa miesiąca - wyrobicie się jeszcze we wrześniu.
Główki do góry - Wasze, a Dzidziusie - przemy do dołu i chops w ramionka mamusi :laugh:

Megi w sumie to masz racje, mamy jeszcze troche czasu, dopiero polowa miesiaca. Tylko ze mnie przeraza troche fakt ze to juz polowa miesiaca bo od pazdziernika zaczyna sie rok akademicki :( a im predzej urodze tym dluzej bede z Oliwka i nie bede jej musiala zostawiac, chociaz wiem ze to tylko raz na dwa tygodnie na pare godzinek, ale i tak nei wiem jak to przezyje :(

Dobra Mamuski :)
Ja sie z Wami zegnam bo do niedzieli forum nie czynne a w niedziele mam isc juz do szpitala.
Wiec zycze Wam dobrego weekendu tym 2w1 i rozdwojonym.
No i duzo cierpliwosci i wytwałosci bo tego chyba sobie tez zycze. Zeby nasze Dzidki juz nie długo chciały ujrzec swoje mamusie :)

Buziaczki Kochane i trzymajcie sie cieplutko :)

Dziewczyny ja też się żegnam, chyba że jeszcze jak odpale kompa a forum będzie jeszcze działać to się odezwę ;) Ja idę do szpitala w poniedziałek, ale bede trzymała kciuki za wszystkie mamusie 2w1 ;)

Nadziu trzymaj się !!!

Narazie dziewczyny, mam nadzIeję , że we wtorek napisze że już po wszystkim ;D

Całuski dla wszystkich :-* :-*

reklama
Do góry