reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynko,jak? Jak nigdy dotad. ;D Wlasnie bede pisala o tym w watku rozdwojonych mam i ich samopoczuciu. ;D
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Witam Dziewczynki te jeszcze 2w1 szczególnie - widzę, że samopoczucie u Was nie za bardzo i nie dziwię się.
Mycha masz rację trzeba powiedzieć sobie konkretni kiedy TO ma nastapić. Ja tak zrobiłam za pierwszym i drugim razem i udało mi się
Powoli przybywa nam wrześniowych mam (ale mi się zrymowało ).
Dziewczynki spokojnie dopiero połowa miesiąca - wyrobicie się jeszcze we wrześniu.
Główki do góry - Wasze, a Dzidziusie - przemy do dołu i chops w ramionka mamusi :laugh:
Mycha masz rację trzeba powiedzieć sobie konkretni kiedy TO ma nastapić. Ja tak zrobiłam za pierwszym i drugim razem i udało mi się
Powoli przybywa nam wrześniowych mam (ale mi się zrymowało ).
Dziewczynki spokojnie dopiero połowa miesiąca - wyrobicie się jeszcze we wrześniu.
Główki do góry - Wasze, a Dzidziusie - przemy do dołu i chops w ramionka mamusi :laugh:
Megi w sumie to masz racje, mamy jeszcze troche czasu, dopiero polowa miesiaca. Tylko ze mnie przeraza troche fakt ze to juz polowa miesiaca bo od pazdziernika zaczyna sie rok akademicki a im predzej urodze tym dluzej bede z Oliwka i nie bede jej musiala zostawiac, chociaz wiem ze to tylko raz na dwa tygodnie na pare godzinek, ale i tak nei wiem jak to przezyje
nadzia
Wrześniowe mamy'06
Dobra Mamuski
Ja sie z Wami zegnam bo do niedzieli forum nie czynne a w niedziele mam isc juz do szpitala.
Wiec zycze Wam dobrego weekendu tym 2w1 i rozdwojonym.
No i duzo cierpliwosci i wytwałosci bo tego chyba sobie tez zycze. Zeby nasze Dzidki juz nie długo chciały ujrzec swoje mamusie
Buziaczki Kochane i trzymajcie sie cieplutko
Ja sie z Wami zegnam bo do niedzieli forum nie czynne a w niedziele mam isc juz do szpitala.
Wiec zycze Wam dobrego weekendu tym 2w1 i rozdwojonym.
No i duzo cierpliwosci i wytwałosci bo tego chyba sobie tez zycze. Zeby nasze Dzidki juz nie długo chciały ujrzec swoje mamusie
Buziaczki Kochane i trzymajcie sie cieplutko
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Dziewczyny ja też się żegnam, chyba że jeszcze jak odpale kompa a forum będzie jeszcze działać to się odezwę Ja idę do szpitala w poniedziałek, ale bede trzymała kciuki za wszystkie mamusie 2w1
Nadziu trzymaj się !!!
Narazie dziewczyny, mam nadzIeję , że we wtorek napisze że już po wszystkim ;D
Całuski dla wszystkich :-* :-*
Nadziu trzymaj się !!!
Narazie dziewczyny, mam nadzIeję , że we wtorek napisze że już po wszystkim ;D
Całuski dla wszystkich :-* :-*
reklama
Podziel się: