reklama
melduje sie 2w1 jutro sie nie zamelduje bo dzis mnie maz do szpitala zawiezie; jak ja mam tam czekac do srody na wywolanie to mnie trafi... moze go jakos przekonam zeby chociaz do jutra w domku zostac; nie wiem czy mi uwierzycie ale jak tak czytam ze nastepna urodzila to placze przy tym kompie choc na poczatku tak sie cieszylam ze zaczelysmy sie rozdwajac; eh 9 miesiac jest straszny jesio od gina pod koniec lipca slyszalam ze dziecko ulozone donoszone pluca ok i tak nisko lezy ze glowki nie moze objac calej... i dalej tak lezy a ja czekam juz 6 tygodni; no nic koniec marudzenia ide cos zjesc; :
Hej!
My nadal w wersji 2w1...
A przede wszystkim:
CLEO GRATULACJE OGROMNIASTE
MEGI trzymam kciuki!
Mnie od wczoraj strasznie swędzą ręce ale zadnych objawów porodu. Mała spokojnie przetacza się z jednej strony brzucha na drugą + mały masaż żeber mamusi...
Zastanawiam sie czy nie wyłączyć tel bo już zaczynam się poważnie irytowac tymi telefonami... czy już?
A najbardziej jest mi źle że nic się nie dzieje, żadnych symptomów, nic....
Agamamaani tak poza wszystkim Twoja Ania zrobiła na mnie takie wrażenie, że mi się przyśniła, że była córeczką mojej kolezanki... tez Agi... to te oczy... wszystko te czarne oczy, śnia się czarne oczy lalala
My nadal w wersji 2w1...
Mam dokładnie te same przemyślenia Nadzia...nadzia pisze:Matko czy ten 9 miesiac musi trwac dłuzej niz cała ciąża??
A przede wszystkim:
CLEO GRATULACJE OGROMNIASTE
MEGI trzymam kciuki!
Mnie od wczoraj strasznie swędzą ręce ale zadnych objawów porodu. Mała spokojnie przetacza się z jednej strony brzucha na drugą + mały masaż żeber mamusi...
Zastanawiam sie czy nie wyłączyć tel bo już zaczynam się poważnie irytowac tymi telefonami... czy już?
A najbardziej jest mi źle że nic się nie dzieje, żadnych symptomów, nic....
Agamamaani tak poza wszystkim Twoja Ania zrobiła na mnie takie wrażenie, że mi się przyśniła, że była córeczką mojej kolezanki... tez Agi... to te oczy... wszystko te czarne oczy, śnia się czarne oczy lalala
mycha12
Wrześniowe mamy'06
CZEść Dziewczyny!!
NAPISłA MEGI:
" Zostawili mnie w szpitalu, mam skurcze co 6-2 min i miałam już lewatywkę. Dziś mam nadzieję wszystko się wyjaśni. Trzymajcie kciuki!!!"
Więc laseczki kciuki zaciskamy za Megi !! ;D
Ja również 2in1 nad ranem złapał mnie taki okropny ból w okolicy jajników (taki jak w trakcie okresu) ale jak złapał to trzymał chyba 20 min bez ustanku, myśłałam że sie zesmole Ale pomysłałam "jeju może tak mam być" : i co?? wielkie g.... dalej nic !!
Mąż pojechał do pracy i wróci dopiero ok 1.00 w nocy wiec nawet gdybym zacząła rodzić to jego przy mnie nie będzie Tzn do szpitala ma mnie kto zawiesć, bo szwagierka i szwagier są w pogotowiu, no ale mąż chciał byc przy porodzie, a czuje ze wtedy akurat go nie będzie, bo ma taką pracę że 2 razy w tyg jedzie doi Austrii - Wiedeń i wraca w nocy ok 1.00. I tak szybko ale ........
Nadziu kochana nie przejmuj sie jak ktoś czy to świadomie czy nie zrobi ci przykrość posyłając jakieś tam teksty o mężu - musisz być twarda !!!!!!!!!
Aniu widzę że my dalej na jednym wózku :laugh: a jakoś sie nie odzywasz :
Dzikusko, MJU - dziewczyny rozdwajajcie się jak najszybciej no!!
NAPISłA MEGI:
" Zostawili mnie w szpitalu, mam skurcze co 6-2 min i miałam już lewatywkę. Dziś mam nadzieję wszystko się wyjaśni. Trzymajcie kciuki!!!"
Więc laseczki kciuki zaciskamy za Megi !! ;D
Ja również 2in1 nad ranem złapał mnie taki okropny ból w okolicy jajników (taki jak w trakcie okresu) ale jak złapał to trzymał chyba 20 min bez ustanku, myśłałam że sie zesmole Ale pomysłałam "jeju może tak mam być" : i co?? wielkie g.... dalej nic !!
Mąż pojechał do pracy i wróci dopiero ok 1.00 w nocy wiec nawet gdybym zacząła rodzić to jego przy mnie nie będzie Tzn do szpitala ma mnie kto zawiesć, bo szwagierka i szwagier są w pogotowiu, no ale mąż chciał byc przy porodzie, a czuje ze wtedy akurat go nie będzie, bo ma taką pracę że 2 razy w tyg jedzie doi Austrii - Wiedeń i wraca w nocy ok 1.00. I tak szybko ale ........
Nadziu kochana nie przejmuj sie jak ktoś czy to świadomie czy nie zrobi ci przykrość posyłając jakieś tam teksty o mężu - musisz być twarda !!!!!!!!!
Aniu widzę że my dalej na jednym wózku :laugh: a jakoś sie nie odzywasz :
Dzikusko, MJU - dziewczyny rozdwajajcie się jak najszybciej no!!
lucy79
Fanka BB :)
Witam
nio widzę że wreszcie cos sie ruszyło!!!
Gratulacje CLEO !!
Powodzenia Megi trzymam kciuki
Biedna Dzikusko nie przejmuj się, ty tez się doczekasz, wyobrażam sobie jakie to czekanie jest wkurzające....
a ja nadal 2w1... i chyba do srody nie urodze bo mężuś nagadał dzidziusiowi, żeby jeszcze nie wychodził bo biedak nie ma ludzi do roboty, heheeehhe a po środzie to juz może, kiedy tylko zechce ;D
ciekawe czy dzidzia posłucha tatusia
Pozdrowionka dziewczynki..
nio widzę że wreszcie cos sie ruszyło!!!
Gratulacje CLEO !!
Powodzenia Megi trzymam kciuki
Biedna Dzikusko nie przejmuj się, ty tez się doczekasz, wyobrażam sobie jakie to czekanie jest wkurzające....
a ja nadal 2w1... i chyba do srody nie urodze bo mężuś nagadał dzidziusiowi, żeby jeszcze nie wychodził bo biedak nie ma ludzi do roboty, heheeehhe a po środzie to juz może, kiedy tylko zechce ;D
ciekawe czy dzidzia posłucha tatusia
Pozdrowionka dziewczynki..
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Mycha, nie odzywałam się przez weekend bo w domu netka nie mam,a do rodziców nie chciało mi się latać.A poza tym szlag mnie już powoli trafia, jeszcze niedawno myślałam że do moich urodzin Mały daaawno już będzie na tym świecie,a to wielkie nic wszystko mnie drażni,najabrdziej cierpi biedny M. bo na nim się to koncentruje, wystarczy że powie jedno zdanie nie tak jak wg mnie powinien i wyję jak bóbr przez następne parę godzin sama już się znieść nie mogę, czekanie mnie dobija... jakbym chociaż miała jakieś objawy to może bm tak nie bręczała a tak kto wie ile jeszcze poczekam???
Megi, trzymamy kciuki
Megi, trzymamy kciuki
AGUTKO I CLEO OGROMNIASTE GRATULACJE
U mnie bez zmian.Tylko od trzech dni wieczorami bardziej czuje ruchy i wchodzenie w kanał. Tak że aż podskakuję,a w domu pytają czy rodzę. A tutaj zadnych oznak więcej,może chce zrobic mamusi prezent na urodziny i zaczeka do soboty.
Jak się ładnie zaczełyśmy "sypac" od soboty , a już taka przerwa była. Kto następny czekamy.
U mnie bez zmian.Tylko od trzech dni wieczorami bardziej czuje ruchy i wchodzenie w kanał. Tak że aż podskakuję,a w domu pytają czy rodzę. A tutaj zadnych oznak więcej,może chce zrobic mamusi prezent na urodziny i zaczeka do soboty.
Jak się ładnie zaczełyśmy "sypac" od soboty , a już taka przerwa była. Kto następny czekamy.
reklama
uleczkaa
Zaciekawiona BB
NADZIU ja tez jestem sama bo ojciec dziecka to nic nie wart zwykly frajer zostawil mnie miesiac temu bo poznal inna ale to jego wybur ja sie ciesze ze bede mamusia tylko zaluje ze to on jest ojcem dziecka no ale juz nic nie zmienie!
W nocy miaal bole na dole brzuszka i nie moglam sie ulozyc do snu bo mam nowe lozeczko i tak nie wygodnie bylo jakos i z tym brzuszkiem ogromnym to juz wogle hehe ja mam pytanko ile przytylyscie w ciagu tych 9 miesiecy bo ja tylko 5 kg i boje sie ze moze dziecko za malutkie byc
W nocy miaal bole na dole brzuszka i nie moglam sie ulozyc do snu bo mam nowe lozeczko i tak nie wygodnie bylo jakos i z tym brzuszkiem ogromnym to juz wogle hehe ja mam pytanko ile przytylyscie w ciagu tych 9 miesiecy bo ja tylko 5 kg i boje sie ze moze dziecko za malutkie byc
Podziel się: