reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

ja tez bym chcial wczesniej nie moge sie juz doczekac wszyscy sie pytaja ciagle czy juz urodzilam a ja nadal nic:(moja mlodsza siostra tez nie moze sie doczekac cieszy sie ze bedzie ciocia i ciagle mowi cos do maluszka w brzuszku hehehe ale termin z usg mam na 11 wrzesnia czyli an jutro wiec moze szybciej urodze hehe

reklama
Cleo trzymam kciuki,mam nadziejęże rano znajdę miłą wiadomość żejesteś już mamusią.

Witamy nową wrzesnióweczkę.

U mnie również zero jakiśobjawów,poza tym że nie przesypiam nocy, bo nie mogę sobie znaleźć odpowiedniej pozycji.
Spróbuje dziś zgwałcić męża, może to da jakiś efekt.

Dobrej nocki mamusie rozdwojone i te 2w1

Dalej się męczę a do tego kręgosłup mnie tak napier.... ze mam dosyć :p :p

Uleczko witaj - gratuluję werwy ;)

Ciekawe czy Cleo tuli już swoje maleństwo ? ::)

cleo w takim razie trzymamy kciuki, pewnie bedziesz nastepna  ;)

mycha nie martw sie, i na nas w koncu przyjdzie czas, przeciez kiedys musi  ::)

Uleczkoo witaj wsrod nas  :) ja tez jestem tu od niedawna ale dziewczyny sa naprawde super i potrafia podtrzymac na duchu, no i doradzic, a  zawsze razniej z brzuchatkami  8)

Ja spadam juz spac, moze u mnie tez sie cos dzisiaj wydarzy... Bardzo opaal mi brzuszek, wiec kto wie  ;)  Zycze słodziutkich snow i spokojnej nocki :)

Cleo trzymamy kciuki :D

Uleczko witaj mam prośbę napisz mi prywatną wiadomość kogo się spodziewsza - chłopca czy dziewczynki abym mogła cię do naszej listy dopisac..

eno prosze o mnie nie zapominac termin mialam na 3.09 ::) mam nadzieje ze jutro sie nie bede meldowac 2w1 ale zadnego cynku nie mam od organizmu ze to juz :( witamy nową wsrod nas :D

DZIEWCZYNY NAPISAłA CLEO :)

" Witam. O 21.10 zawitałam na ten świat, waże 3410 kg i jestem duża na 56 cm dostałam 9 pkt
a moja mama czuje się dobrze. Pozdrawiam"

CLEO KOCHANA GRATULACJE !!!!! CZEKAMY NA WASZ POWRóT DO DOMKU,
ZDJęCIA, RELACJE I WRAżENIA !!!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CLEO GRATULACJE DUŻEJ CÓRCI!!!

Ja powiem tylko tyle, że właśnie z męzem zbieramy sie do szpitala na ... być może juz poród (oby). Od 2.21 mam skurcze co 2 do 6 min. Teraz są już intensywniejsze choć przed samym wyjazdem jakby zanikały (pewnie ze strachu ;)
Mam nadzieję, żer jest już jakiś postęp i pomogą mi dziś urodzić.

Mężuś da Wam znać ;)

reklama
Do góry