reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
GRATULUJE CLEO MASZ JUZ SWOJE MALENSTWO PRZY SOBIE:) ZYCZE POWODZENIA MEGI MOZE TEZ DZIS BEDZIESZ TULILA SWOJEGO MALUSZKA :)U MNIE TAK JAK WCZORAJ ZADNYCH OZNAK ZE TO JUZ:(

i my nada dwa w jednym.... buuuuuu...........
dziś wizyta u pani doktor ale raczej rewelacji się nie spodziewam, żadnych skurczy,czopów,wody też na swoim miejscu.... się tak nie bawię :(
Agutka najserdeczniejsze gratulacje Zuzanki :)

WITAJCIE MAMUSKI :)

CLEOS OGROMNIASTE GRATULACJE KOCHANA

MEGUŚ TRZYMAJ SIE :-*

Uleczko witaj wsródWrzesnióweczek :)

Kolejny smsik od Agutki:
" Wczoraj mamusia nauczyła Zuzanke ze cycoszek nie służy wyłącznie do zabawy :) Chwyciła go Swoimi obiema rączkami i zaczęła mocniuchno ssac wywijajac przy tym swoimi nożkami :) W nocy kwiatuszek tak sie najadł że aż dostał pierwsza w życiu czkawkę :) Buziaczki ciocie z BB :-* "

No a ja nadal 2w1. Choc w nocy juz myslałam ze cosik zaczyna sie dziac ale nic znowu wszystko przeszło :( Na 13 jade do jakiejs ginekolog i zobacze co mi powie. Może w koncu sie czegoś dowiem.
MADZIA: Dzieki wielkie. Mam nadzieje ze u Ciebie tez nie długo sie cosik ruszy i ze u mnie tez.

MYCHA MJU Trzymam kciuki dziewczyny :)
DZIKUSKO O TOBIE CAŁY CZAS MYSLE i mam nadzieje ze juz bedzie po wszystkim :)

Anus u mnie tez nic :)

Matko czy ten 9 miesiac musi trwac dłuzej niz cała ciąża?? :)

Nadzia trzymam kciuki za pozytywne wieści na wizycie :)
ja w w weekend "zaliczyłam wszystko": wielkie sprzątanie, mycie okien, gotowanie,pieczenie, dłuuuugi spacer,chodzenie po schodach i nawet dwukrotny "masaż szyjki" i co? d.pa wielka,żadnych objawów,nic mnie boli,czuje się wręcz jakbym cały czas nic nie robiła.

Wiecie bo to jest tak,im więcej nas się rozdwaja tym bardziej te nie rozdwojone "wariują" ;) ale dzieweczki prędzej czy później wszystki będziemy tulić bobaski ;D

Cleosiu
gratuluję i życze szybkiego powrotu do domciu ;)

Megi czekamy na dobre nowiny ;D

ANUS ja to samo. Lekarka wczoraj na KTG tak mnie podk.... za przeproszeniem ze myslałam ze cosik jej zrobie. Ona do mnie niech pani sprzata w domu myje okna rusza sie wiec ja jej mówie ze w domu to juz mam błysk. To pani męża wykorzysta ja do niej nie mam męża to sprawce. No az sie poryczałam i wydukałam jej ze jestem samotna. To sie przymkła. No ale skad ona mogła wiedziec ale i tak mnie wkurzyła. Pozatym jak oni na Karowej traktuja pacjentki na izbie przyjec to nawet nie chce tu pisac bo bydło w nie jednej oborze ma lepiej. No co innego jak wejdziesz i krzykniesz ze jestes pacjentka takiego i takiego profesora czy doktora to nawet kolejka nie obowiązuje ehhh. Wiec dzis po wizycie u tej gin ide do innego szpitala.

Wiem Edus tylko ze u mnie jest niezgodnosc jesli chodzi o opinie lekarzy i ja juz sama nie wiem co mam robic i jestem strasznie spanikowana.

Nadzia,ja to wszystko zaliczyłam i tak nic nie dało,więc okna itd to niech ona sobie lepiej sama umyje,głupi babsztyl :mad: Będzie dobrze,nasze uparte Maluszki muszą w końcu wyjść
Edi, łatwo się pisze o wariowaniu gdy się już jest po ;)
a ja powoli nie mam ochoty na nic kompletnie,jak za długo leżę to wstać mi trudno,jeść mi się nie chce,chodzę ciągle delikatnie mówiąc wkurzona i co chwila pytania "Ty jeszcze nie urodziłaś?" nie urodziłam,tylko tak z przyzwyczajenia noszę piłkę pod bluzką :p

reklama
Witam wszystkich!
Ja tez nadal tocze sie w wersji 2w1, i nic nie zapowiada zebymialo byc inaczej. Od kilku dni nocki przesypiam bardzo dobrze, nawet do ubikacji chodze tylko 3 razy przez cala noc  ;) BOli zadnych, czop tez nie odszedl, a tu dni uciekaja. Dzisiaj wieczorem o 20stej mam ziwyte u gina. MOze sie czegos dowiem, choc pewnie tego samego co ostatnio, ze Mala jest juz gotowa i ulozona do porodui trzeba czekac tylko na rozwarcie, a tu nic  :mad:

CLEO-GRATULACJE DLA CIEBIE I MALEŃSTWA!!!

Megi czekamy na pomyslne wiesci!

Dziewczyny, zaczelysmy sie rozdwajac i to dosc predko w ostatnich dniach, moze to dobvry sygnal dla tych podwojnych ;D

Do góry