reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Agutka - gratulacje dwóch synków :)

Agutka ZG- trzymam kciuki :)

Mycha - dzięki za info :) Dziś idę do gina na 17 to się dowiem może czegoś więcej kiedy zakłada, że urodzę itd ;)

reklama
AGUTKO juz wiesz po Ci powiedziałam :) Wiec My zJula trzymamy kciuki ;D
Mychuś za Ciebie równiez Trzymamy kciuki z Jula ;D
No to teraz sie posypia wrzesniowe dzidki :)
A ja wizyte u gina mam dopiero na 19 wrrr. I jestem ciekawa co mi za nowine sprzeda. Penie tylko tyle ze jestem szczelnie zamknieta tak jak we wtorek i ze trzeba czekac i czekac i czekac :(

AGA_MAZURY OGROMNIASTE GRATULACJE :)

Mamaosiu,ja za winkiem jakos nie przepadam,ale mialam ochotke sie go napic dzis lub jutro,no,ale nie wiem,jak to bedzie,hehehe. ;) Szkoda,ze juz bylas na Winobranku i sie nie spotkalysmy. :(

Nadziu,ja czekam na wiesci,jak tylko wyjdziesz z gabinetu! Chcialabym juz je na porodowce odebrac,hehe. ;) TrzymaMY z Zuzia kciuki! :-* :-* :-* :-*

Aga GRATULACJE!
Kurcze u mnie termin na niedzielę a tu chyba gucio... Trochę mnie w nocybrzuch bolał ale bez przesady a spać i tak nie mogłam chyba przez ksi ężyc albo przez to, że ja prawie cały czas śpie w dzień...

Agutko dzielna mamo trzymamy kciuki, żebyś była z Zuzią na rękach już jak najswzybciej i w miarę najmniej boleśnie :)

Nadziu ja mam tel tylko do tej położnej Irmy z Bielańskiego ale ile razy byłam tam na KTG to połozne strasznie miłe, kurcze może my powinnysmy się wymienić tel czy coś bo a nóż widelec będziemy razem leżeć na porodówce i się nie skapniemy?

Mycha za was też oczywoiście trzymam kciuki i życzę tego samego co Agutce :)

A co do siebie to ja mam podejrzenie, że moja Mała nie chce wyjść bo ja ciagle nie wiem jak ona ma na imię ....

Mju nie ma sprawy Ty tak jak ja z tym terminem na niedziele a tu terefere nic ;D
A dzis mówie Wam czuje sie tak ze moge góry przenosic. Sprzatam sobie mieszkanko juz do konca muzyka sobie gra dupka sama do tanca sie rwie ahhh poszalaałabym ;D

Widzisz AGUTKO udało sie ;D

No Agutko i Myszko teraz widać kolej na was :) czekamy na wieści :)

Agutko jak trafiłam na poródówkę z pierwszą ciażą to mialam skórcze co 6-10 minut a rozwarcie na 5 cm więc moze i u ciebie sie dzis rozkręci - polecam ciepłą kąpiel :)

Mycho mnie czop odszedł na 15 godz. przed wystąpieniem pierwszych, odczuwalnych skórczy a potem to już tylko 10 godz i była córcia, tak więc trzymam kciuki za dzisiejszą noc :)

reklama
Wpadłam spytać się jak tam wasze samopoczucie mamuśki, już niedługo spotkasię się ze swoimi dzidziusiami. Życzę powodzenia i wytrwałości ;D

Do góry