reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
O i jeszcze Thea napisala :
"Czujemy sie swietnie i czekamy na jutrzejszy powrot do domciu. Mila dostala dzis lekkiej zoltaczki,ale pediatra raczej nas pusci. Smiac mi sie chce na mysl o tych wszystkich obawach PRZED. Teraz trzymam za Was kciuki! Odezwe sie jak tylko wrocimy. Przeszczesliwe D&E"
Ide sie polozyc,bo mnie boli pod brzuszkiem i jeszcze Zuzka tam tak boksuje,jak nie wiem co... No i ta wciaz napieta macica,eh... Nie ma co,jutro rano zglaszam sie do gina...
Dobrej nocki Mamuski! :-*
"Czujemy sie swietnie i czekamy na jutrzejszy powrot do domciu. Mila dostala dzis lekkiej zoltaczki,ale pediatra raczej nas pusci. Smiac mi sie chce na mysl o tych wszystkich obawach PRZED. Teraz trzymam za Was kciuki! Odezwe sie jak tylko wrocimy. Przeszczesliwe D&E"
Ide sie polozyc,bo mnie boli pod brzuszkiem i jeszcze Zuzka tam tak boksuje,jak nie wiem co... No i ta wciaz napieta macica,eh... Nie ma co,jutro rano zglaszam sie do gina...
Dobrej nocki Mamuski! :-*
widze ze dyskusja na temat naturalnych metod wywolania porodu trwa nadal ja juz mam tego dosc, bo ani masazyk brzuszka ani maz-nic nie pomaga
W takim razie ja spadam juz do lozeczka.
Moze jutro rano ktoras z nas bedzie juz mamusia byloby milusio :laugh:
W takim razie ja spadam juz do lozeczka.
Moze jutro rano ktoras z nas bedzie juz mamusia byloby milusio :laugh:
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Dziewczynki ten olej mi podali na noc przed planowanym wywołanbiem porodu z Krzysiem. Dali mi tylko łyżkę stołową i popiłam to szklanką słodkiej herbaty. Przeczyszczenie było niesamowite a i następnego dnia rano urodził sie Krzyś. nie wiem czy to pomógł ten olej czy moje masowanie brodawek
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Czesc Wszystkim Mamusiom.
Ja tylko na chwilke,zeby sie przywitac i zyczyc Wam wszystkim milego dzionka.
Wlasnie spadam do lekarza,no i mam nadzieje,ze powie mi cos ciekawego... Naprawde ciekawego...
Buzki! :-*
Ja tylko na chwilke,zeby sie przywitac i zyczyc Wam wszystkim milego dzionka.
Wlasnie spadam do lekarza,no i mam nadzieje,ze powie mi cos ciekawego... Naprawde ciekawego...
Buzki! :-*
reklama
nadzia
Wrześniowe mamy'06
Hej Mamuski
Ja oczywiscie nadal 2w1. I co dziwnego nic sie nie dzieje juz nawet nic nie boli
Kurcze moze i ja przetestuje te metody wywoływania w koncu pierwszy termin mam na dzis hihihihi ;D
Niom i ja dzis tez ide do gina i tez jestem ciekawa co mi powie
AGUTKU czekamy na wiesci :-*
Ja oczywiscie nadal 2w1. I co dziwnego nic sie nie dzieje juz nawet nic nie boli
Kurcze moze i ja przetestuje te metody wywoływania w koncu pierwszy termin mam na dzis hihihihi ;D
Niom i ja dzis tez ide do gina i tez jestem ciekawa co mi powie
AGUTKU czekamy na wiesci :-*
Podziel się: