reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
O i jeszcze Thea napisala :) :

"Czujemy sie swietnie i czekamy na jutrzejszy powrot do domciu. Mila dostala dzis lekkiej zoltaczki,ale pediatra raczej nas pusci. Smiac mi sie chce na mysl o tych wszystkich obawach PRZED. Teraz trzymam za Was kciuki! Odezwe sie jak tylko wrocimy. Przeszczesliwe D&E"

Ide sie polozyc,bo mnie boli pod brzuszkiem i jeszcze Zuzka tam tak boksuje,jak nie wiem co... No i ta wciaz napieta macica,eh... Nie ma co,jutro rano zglaszam sie do gina...

Dobrej nocki Mamuski! :-*

Mycha widzę że mamy podobne myśli ;) ja też o nim myślałam tylko ze boję sie tego przeczyszczenia a pozatym to ma okropny smak i cieżko go połknąć. Jest okrutnie slamazarny. Kiedys kupowałam go do maseczek na włosy :)

Ja go juz piłam gdy miałam zatwardzenie, kiedyś teściowa mi dała, fakt jest obrzydliwy ale wtedy mi nie pomógł :p ;)

nie przeczyścił cię? dziwne a ponoć dziala super tylko ze tam zalecają 1/4 szklanki - niewyobrażam tego sobie

widze ze dyskusja na temat naturalnych metod wywolania porodu trwa nadal :) ja juz mam tego dosc, bo ani masazyk brzuszka ani maz-nic nie pomaga ;)
W takim razie ja spadam juz do lozeczka.
Moze jutro rano ktoras z nas bedzie juz mamusia :) byloby milusio :laugh:

CLEO 1/4 szklanki :p chyba za przeproszeniem rzygnę :p :p ale jak ma zadzialac ::) pomieszać z herbatą albo sokiem i dawaj ::) ;)

Luczynko oby oby któraś z nas została tej nocy mamusią ;) życzę tego wszystkim oczekującym 2w1 mamuskom ;)

Dziewczynki ten olej mi podali na noc przed planowanym wywołanbiem porodu z Krzysiem. Dali mi tylko łyżkę stołową i popiłam to szklanką słodkiej herbaty. Przeczyszczenie było niesamowite ;) a i następnego dnia rano urodził sie Krzyś. nie wiem czy to pomógł ten olej czy moje masowanie brodawek :D

Czesc Wszystkim Mamusiom. :)
Ja tylko na chwilke,zeby sie przywitac i zyczyc Wam wszystkim milego dzionka. ;)
Wlasnie spadam do lekarza,no i mam nadzieje,ze powie mi cos ciekawego... Naprawde ciekawego...

Buzki! :-*

reklama
Hej Mamuski :)
Ja oczywiscie nadal 2w1. I co dziwnego nic sie nie dzieje juz nawet nic nie boli :(
Kurcze moze i ja przetestuje te metody wywoływania w koncu pierwszy termin mam na dzis hihihihi ;D
Niom i ja dzis tez ide do gina i tez jestem ciekawa co mi powie :)

AGUTKU czekamy na wiesci :) :-*

Do góry