reklama
nie mozemy edytowac wiadomosci po forum bylo aktualizowane ale niedlugo wszystko powinno wrocic do normymycha12 pisze:nie rozumiem dlaczego nie można edytować wiadomości i po co jest to dzielenie ????? moze wy mi powiecie ?? :
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Edziu,hej hej Wam! Jaki boski ten Wojtus,naprawde! ;D A jak spi i smaczniusio wcina cycusia o jaaaaaaaaaa! Wrzucaj fotki do tematu o Dzidziach - bedzie latwiej sie go doszukac,hihi. ;D
Mychus,ja tez sie zastanawiam,o co chodzi z tym dzieleniem,ale nie mam pojecia... : Chcialam wyedytowac posta o narodzinach Wrzesniowych Dzidziow,a tu lipa.
Jejuuuu,jaki ja mialam przed chwila skurcz w pachwinie! Normalnie ruszyc sie z miejsca nie moglam. Ja juz chce,zeby mi te wszystkie objawy ciazowe minely i juz tak bardzo pragne utulic swoja Zuzanke,ze zaraz.chyba,znowu sie porycze!
Mychus,ja tez sie zastanawiam,o co chodzi z tym dzieleniem,ale nie mam pojecia... : Chcialam wyedytowac posta o narodzinach Wrzesniowych Dzidziow,a tu lipa.
Jejuuuu,jaki ja mialam przed chwila skurcz w pachwinie! Normalnie ruszyc sie z miejsca nie moglam. Ja juz chce,zeby mi te wszystkie objawy ciazowe minely i juz tak bardzo pragne utulic swoja Zuzanke,ze zaraz.chyba,znowu sie porycze!
Adasiu Witaj! I JESZCZE RAZ GRATULACJE
Edi Witaj! Jaki on piękny ten Twój Wojtuś
Agutko słuchaj jak tak Cię wszystko boli i do tego wymiotowałaś to moim zdaniem będziesz następna Tylko do kogo my będziemy pisać jak Ty będziesz z Zuzią w szpitalu ?
Edi Witaj! Jaki on piękny ten Twój Wojtuś
Agutko słuchaj jak tak Cię wszystko boli i do tego wymiotowałaś to moim zdaniem będziesz następna Tylko do kogo my będziemy pisać jak Ty będziesz z Zuzią w szpitalu ?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mju,ehhh... Jakos nie wiem,czy bede nastepna,a tak bym chciala matko no! Czy ja tak wiele oczekuje? Smski bedziecie do mnie pisac,a ja bede przekazywac dalej,bo na pewno bedzie komu. Kurde,ale nie chcialabym tak wszystkich smskow od Was odebrac i dopiero isc rodzic,jako ostatnia...
Mijus,ja jak pomyslalam o jedzeniu wtedy,to jeszcze gorzej mi bylo,wiec o tym mowy byc nie moglo,bleh. :|
Mijus,ja jak pomyslalam o jedzeniu wtedy,to jeszcze gorzej mi bylo,wiec o tym mowy byc nie moglo,bleh. :|
Edi Wasz Wojtuś jest naprawde słodziutki,fajnie że już jestescie w domku!!!
Agutka trzymaj się i na ciebie przyjdzie czas i to podejżewam szybko!! Kto wie może dziś w nocy?
Mycha mam nadzieje ze wizyta będzie udana a we wtorek może już urodzisz?
U nas dni płyną pomalutku i w spokoju,mały Szymek coraz więcej się rozgląda,a mycia nadal się boi!
Teraz mamy otwarte drzwi ciągle ktoś zagląda i odwiedza małego.
Agutka trzymaj się i na ciebie przyjdzie czas i to podejżewam szybko!! Kto wie może dziś w nocy?
Mycha mam nadzieje ze wizyta będzie udana a we wtorek może już urodzisz?
U nas dni płyną pomalutku i w spokoju,mały Szymek coraz więcej się rozgląda,a mycia nadal się boi!
Teraz mamy otwarte drzwi ciągle ktoś zagląda i odwiedza małego.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
mamaoska pisze:Agutka trzymaj się i na ciebie przyjdzie czas i to podejżewam szybko!! Kto wie może dziś w nocy?
Marzenie Agus,ahhh... :
Ale ten Wasz Szymus rosnie szybciutko! Juz jutro skonczy 2 tygdnie! ;D Czekam na Was na Winobranku,mam nadzieje,ze uda nam sie spotkac. No,o ile nie zaczne rodzic,hihi. Tak ps. to jakbym miala Synka,to tez wlasnie chcialam mu dac na imie Szymonek.
reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Edi - śliczny Wojtuś. Cieszę sie razem z tobą że już po wszytskim i masz maluszka przy sobie
Agutka- nie martw się, nie bedziesz ostatnia rodzić Zanosi się na to, że ostatnia będę ja albo Madzia
Mychus - trzymam kciuki Napewno wszystko będzie dobrze. Dziś jesteś już taka podekstytowana. Wierzę że już nie mozesz się doczekać
Agutka- nie martw się, nie bedziesz ostatnia rodzić Zanosi się na to, że ostatnia będę ja albo Madzia
Mychus - trzymam kciuki Napewno wszystko będzie dobrze. Dziś jesteś już taka podekstytowana. Wierzę że już nie mozesz się doczekać
Podziel się: