reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

WITAJCIE DZIEWCZYNY!!! Już jestem ! Dziękuję bardzo Wam wszystki za miłe slowa i gratulacje.Jutro wkleję zdjęcia , muszę je zmniejszyć.Narazie Igorek śpi więc mam chwilkę.Jest spokojnym dzieckiem ale strasznie lubi spać przy cycusiu i dlatego narazie mam mało czasu ale prację nad tym :)
Jeszcze raz dziękujemy z Igorkiem i pozdrawiamy wszyskie mamusie te rozdwojone o te 2 w 1 oraz wszystkie dzidzie :) :-*i

reklama
czy coś się zmieniło na forum? chciałam zmienić coś w podpisie ale jak wchodzę w mojee konto to nie mam żadnych opcji do zmiany, wiecie coś na ten temat?

Hej Adasiu!super że jesteś juz w domku ;) jak będziesz miała wiecej czasu i siły to napisz jak tam poród i wogóle :) a narazie odpoczywaj. Co do tego podpisu to nie wiem niestety nic na ten temat.

Adasiu wspaniale ze już jesteście w domku i ze czujesz się na tyle dobrze aby do nas zajrzeć :) Czekamy na relację z porodu i pierwszych dni Igorka w domku. A co do zmian w koncie to ja próbowalam i wszystko jest w porzadku - spróbuj jeszcze raz
Ciekawe ile ja jeszcze pociagnę, jak leze to jest w porzadku ale jak wstaje, chodzę to cos zaczyna siedziać. Czuje bardzo bolesne kłucia w srodku. Szyjka wyraźnie sie skórczyla ale jak na razie to wszystko. Moze jednak bedzie ta moja środa dniem porodu ;D

Hej Wszystkim... :)

Za mna paskudna nocka. :( Wieczorem,gdy polozylam sie do lozeczka,zaczelo mnie strasznie rwac w brzuszku,a pozniej ten bol zszedl w podbrzusze - taki miesiaczkowy byl... I tak juz mnie bolalo cala noc. :( Zuzia tak sie wiercila,ze myslalam,iz zaraz mi wybije sie z brzuszka,a do tego o 2 w nocy zlapaly mnie wymioty. :( Teraz juz jest nieco lepiej... Zobaczymy,co przyniesie dzisiejszy dzien...

Adasiu,witaMY ponownie na BB! :-* ;) Czekamy na relacje z porodu - zalozylam ostatnio temat temu poswiecony. ;)

Milego dzionka wszystkim zyczyMY! :)

Hej dziewczyny :)

Agutko ty to znowu masz przeboje ;)

Zobaczyłam zdjęcia Renee i mysłałam ze coś napisała ale niestety ::) :)

A ja nockę tez miałam taka sobie, głupie sny, myslenie o poniedziałku i wogóle ::) :)

Mychus,jak cala ciaze nic mi nie dolegalo,tak teraz w 9 miesiacu tyle sie tego zbiera,ze ktos w koncu moze sobie pomyslec,ze zmyslam. :( ::)
CzekaMY jutro na znaka od Ciebie! :-* :)

ja to samo mialam super 8 miesiecy zadnych objawow ciazy; teraz sobie nadrobie :( wszystlp boli spac sie nie da chodzic nie da i siedziec tez niezbyt; dobrze ze juz blizej jak dalej;

reklama
Dzisiejsze smski:

Agamamaani :

"Nie bylo komu zrobic wypisu dla Franka i ciagle jestesny w szpitalu ale nie narzekam bo przynajmniej nikt nie zawraca glowy i spokojnie sie z synkiem poznajemy :) "

Margoliska :

"Lepiej juz ale jeszcze do moze nie pelni ale choc polowy sil troche brakuje. Probuje karmic piersia ale jeszcze niezbyt nam to wychodzi. A co tam slychac u Was?"

Aga_Mazury :

"Czujemy sie zle ,ale to chyba normalne :| tak twierdza lekarze,pozdrowionka i buziaki"

Edzia :

"Przec chwila przyjechalismy :) kot w szoku,a Wojtus znowu je :) jak wszystko uporzadkuje a brzdac bedzie spal to Was odwiedze :)"

Do góry