reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Adasia - wracaj szybko do formy i zdaj relacje z porodu i wklej zdjęica.

Mycha - czekamy jutro na wieści od ciebie ;)

Edzia - czekamy na fotki ;)

reklama
Witam Mamuski :)

Witam Cie Adasiu i równiez zycze szybkiego powrótu do formy
I oczywiscie czakamy na fotki od Adasi i Edzi :)

Mycha czekamy czekamy z niecierpliwoscia na dobre wiesci :)

No a ja 2w1 nocka do tyłu zupelnie to samo co Dzikuska lezec zle siedziec zle Ehhh Cała noc mnie bolały stawy w kolanach myslałam ze mi nogi odpadna :(

Matko dziewczyny mam tylko dwa marzenia1)Miec juz Julke przy sobie 2)Połozyc sie na brzuchu jejku jak mi tego brakujePolezec pospac na brzuchu ehhh :p

Wszystkim dobrego dzionka zycze :)

U MNIE NOC TEż NIECIEKAWA. STęKAM I NARZEKAM PRZY KAżDYM OBROCIE NA DRUGI BOK.
MNIE TEż TAK BARDZO BRAKUJE SPANIA NA BRZUSZKU, OJ JAK BYM CHCIAłA CHOCIAż NA CHWILę.

MYCHA POWODZENIA I CZEKAMY NA DOBRE WIEśCI

ADASIA, EDZIA CZEKAMY NA RELACJE I FOTKI :)

MIłEJ NIEDZIELI DZIEWCZYNKI

Dzięki dziewczyny. Na pewno dam znać co i jak po wizycie u gina, ale to dopiero po 16.00.

EDI super że jesteście już w domku, czekamy na zdjęcia i relacje ;)

Ta końcówka ciązy jest chyba najgorsza :p jakieś nieokreślone bóle, bezsenność, sikanie co chwila
EHHHHHHHHH oby to jak najszybciej mieć za sobą ::)

A dzisiaj zostały mi jeszcze do zrobienia małe porządki, odkurzanie, mycie podłóg, kabiny prysznicowej :p ui najmilsza część złożenie i ubranie łóżeczka ;D to wszystko muszę dizisiaj zrobić, bo już moze mnie jutro gin skierować na oddział i wolę mieć to wszystko zrobione ;)

nie rozumiem dlaczego nie można edytować wiadomości i po co jest to dzielenie ????? moze wy mi powiecie ?? ::)

Hej babeczki ;D
ja tylko na chwilkę bo zamieszania sporo z powrotem do domu ;) musialam obłaskawiac kota bo się obraziła ;)
teraz kilka zdjec ze szpitalka :)

reklama
Do góry