reklama
nadzia
Wrześniowe mamy'06
Witam Mamuski
Witam Cie Adasiu i równiez zycze szybkiego powrótu do formy
I oczywiscie czakamy na fotki od Adasi i Edzi
Mycha czekamy czekamy z niecierpliwoscia na dobre wiesci
No a ja 2w1 nocka do tyłu zupelnie to samo co Dzikuska lezec zle siedziec zle Ehhh Cała noc mnie bolały stawy w kolanach myslałam ze mi nogi odpadna
Matko dziewczyny mam tylko dwa marzenia1)Miec juz Julke przy sobie 2)Połozyc sie na brzuchu jejku jak mi tego brakujePolezec pospac na brzuchu ehhh
Wszystkim dobrego dzionka zycze
Witam Cie Adasiu i równiez zycze szybkiego powrótu do formy
I oczywiscie czakamy na fotki od Adasi i Edzi
Mycha czekamy czekamy z niecierpliwoscia na dobre wiesci
No a ja 2w1 nocka do tyłu zupelnie to samo co Dzikuska lezec zle siedziec zle Ehhh Cała noc mnie bolały stawy w kolanach myslałam ze mi nogi odpadna
Matko dziewczyny mam tylko dwa marzenia1)Miec juz Julke przy sobie 2)Połozyc sie na brzuchu jejku jak mi tego brakujePolezec pospac na brzuchu ehhh
Wszystkim dobrego dzionka zycze
Madzia_pl
Fanka BB :)
U MNIE NOC TEż NIECIEKAWA. STęKAM I NARZEKAM PRZY KAżDYM OBROCIE NA DRUGI BOK.
MNIE TEż TAK BARDZO BRAKUJE SPANIA NA BRZUSZKU, OJ JAK BYM CHCIAłA CHOCIAż NA CHWILę.
MYCHA POWODZENIA I CZEKAMY NA DOBRE WIEśCI
ADASIA, EDZIA CZEKAMY NA RELACJE I FOTKI
MIłEJ NIEDZIELI DZIEWCZYNKI
MNIE TEż TAK BARDZO BRAKUJE SPANIA NA BRZUSZKU, OJ JAK BYM CHCIAłA CHOCIAż NA CHWILę.
MYCHA POWODZENIA I CZEKAMY NA DOBRE WIEśCI
ADASIA, EDZIA CZEKAMY NA RELACJE I FOTKI
MIłEJ NIEDZIELI DZIEWCZYNKI
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Dzięki dziewczyny. Na pewno dam znać co i jak po wizycie u gina, ale to dopiero po 16.00.
EDI super że jesteście już w domku, czekamy na zdjęcia i relacje
Ta końcówka ciązy jest chyba najgorsza jakieś nieokreślone bóle, bezsenność, sikanie co chwila
EHHHHHHHHH oby to jak najszybciej mieć za sobą :
A dzisiaj zostały mi jeszcze do zrobienia małe porządki, odkurzanie, mycie podłóg, kabiny prysznicowej ui najmilsza część złożenie i ubranie łóżeczka ;D to wszystko muszę dizisiaj zrobić, bo już moze mnie jutro gin skierować na oddział i wolę mieć to wszystko zrobione
EDI super że jesteście już w domku, czekamy na zdjęcia i relacje
Ta końcówka ciązy jest chyba najgorsza jakieś nieokreślone bóle, bezsenność, sikanie co chwila
EHHHHHHHHH oby to jak najszybciej mieć za sobą :
A dzisiaj zostały mi jeszcze do zrobienia małe porządki, odkurzanie, mycie podłóg, kabiny prysznicowej ui najmilsza część złożenie i ubranie łóżeczka ;D to wszystko muszę dizisiaj zrobić, bo już moze mnie jutro gin skierować na oddział i wolę mieć to wszystko zrobione
reklama
Podziel się: