reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Gratulacje Margolis!!! Ja również pochodzę z bliźniąt ale ważylismy z bratem po 2300 i 2400kg. Jak ty je unosiłaś tyle czasu :)

Agutka z tego co mi wiadomo to właśnie 10 dni po terminie należy się zgłosić do szpitala. Ale nic się nie martw, jeszcze cały tydzień przed Wami i wszystko się może wydarzyć.

Basia, ja również mam termin na 27 i niewydaje mi się oby wcześniej się coś działo. Nawet myślałam, że może powinnam się zalogować na październik.

reklama
Hejka Mamuski :)

MARGOLIS WIELKIE GRATULACJE

RENEE witaj i ciesze sie ze wszystko jest dobrze buziaczki dla WAS

MEGUS BAW SIE DOBRZE I UWAŻAJ NA WAS :)

Mychus dobra jestes :)

Ja tez 2w1 i tez sie podpisuje pod Agutka i Dzikuska Ehhhh Jak ja juz zazdroszcze Wrzesnióweczka które tula swoje Malenstwa :)
Matko 10 dni po terminie jak dla mnie to cała wiecznosc...

Bleeeeeeeeeh,az 10 dni? :( No nic,mam nadzieje,ze w tym tygodniu cos zacznie sie dziac,bo juz naprawde mam coraz bardziej dosc swojego marudzenia i zniecierpliwienia,ktore to coraz bardziej mnie dobijaja. :mad: :(

Margolis napisala jeszcze to:

"Oba maluchy po 10 punktow. Natasza 52cm a Igor 54cm."

Takie wlasnie ich dlugosci obstawialam dzis rano z bratem. :D

Aga_Mazury napisala:

"Ja tez juz czekam na tych facetow,ale lekarze chcieliby do piatku zebym wytrzymala,nie wiem bo juz tak mnie boli,ze chodzic nie moge,ale zobaczymy,buziaki"

Margolis wielkie gartulacje dla "naszych" bliźniąt :)

Jak jużchwalimy sie wagami bliźniaków to mój mąż i jego brat ważyli po 3500 i 3800 drugi, to sie tesciowa na raz nanosiła ;)

A u mnie nic, czekam. Męczy mnie to czekanie juz. Boje sie a z drugiej strony chcialabym aby juz sie zaczeło i mieć to z glowy ;D

MARGOLIS GRATULACJE I  PO 1000 BUZIAKÓW DLA KAŻDEGO MALUCHA

Renee witaj i jeszcze raz gratulacje :) i swoją droga to naprawdę aż tak boli?

My naszczęście już po sprzątaniu "po kuchennym", rozstawiliśmy łóżeczko i nawet jeszcze mamy trochę miejsca w sypialni, ale jeszcze pościeli nie włożyłam - zrobi to mąż jak będę w szpitalu bo znając swoje szczęście to ja jeszcze pewnie w tej ciąży pochodzę...

Miłego dnia wszystkim Mamom :)

Margolis gratulacje także odemnie.

Pół nocy miałam bóle miesiączkowe ,ale dało się je wytrzymac. Dziś rozmawiałam z koleżanką mówię jej że bóli praktycznie niemam,że przeszły. Ona na to że to cisza przed porodem. Ja jeśli nie urodzę do 12.09 mam wizytę u swojej ginio. Wtedy powie co dalej jeśli bym termin przekroczyła. Wogóle nie spytałam jej ostatnio czy mamdzwonic po nią gdyby coś wcześniej.

Dostalam dwa nowe smski od naszych Mamusiek. ;)

Edi :

"Jutro wychodzimy i jak dam rade to zajrze na bb :) Wojtus jest coraz fajniejszy i kochany. Gratuluje wszystkim rozdwojonym i potrojnym :)"

Agamamaani :

"Czekam na decyzje pediatry czy dzis wyjdziemy.. I super ze coraz wiecej wrzesniowek ma juz swoje dzieci po tej stronie brzuszka"

W ogole,jaka cudowna sie u nas pogoda zrobila,jupiii! :D Cieplutko,slonko swieci,chmurek brak... Ahhh,zeby i tak bylo po moim porodzie,co bym mogla z Zuzanka na spacerki wychodzic takie dluzsze. :D

Dziewczyny z tym straszeniem męża to czasem tak trzeba - niech się przyzwyczaja ;)

A co do wagi maluchów Margolis to ja jestem w szoku i teraz się absolutnie nie ma co dziwić że się już tak męczyła. Margoliska poza tym miała chyba wzorową i książkową ciążę bliźniaczą, maluchy dostały po 10 pkt

MARGOLISKU JESZCZE RAZ GRATULACJE I SZACUNECZEK ;) :laugh:

Basiu no idę w poniedziałek do gina i mam nadzieję ze we wtorek będzie już po wszystkim, bo raczej mała się nie obróciła, czuje główkę cały czas pod moim serduszkiem ;) i niech już tak zostanie bo ja już chce urodzić ;)

Dzisiaj umyłam okna, jutro odkurzę i umyję podłogi bo jutro mąż będzie czyścił akwarium i to by była daremna moja robota. Poza tym jutro złożymy i ubierzemy łóżczeko i mam nadzieję ze zrobię zdjęcia, bo cholera mam aparat ale baterie trzymają dosłownie chwilkę :p ale postaram się. SObie zdjęcie wczoraj zrobiłam ale za duży format i nie mogę ich zamieścić, musze sie nimi zająć i pomniejszyć ;)

Mycha czekamy na zdjęcia. Ja tam swojego nie straszę, ale on chyba i tak się boi bardziej odemnie. Tylko tego nie pokazuje.

reklama
Ja wlasnie poprasowalam jeszcze ubranka mojej Malutkiej,bo podostawalam,no a teraz sobie odpoczywam,bo kurna krzyz juz tak mi nawala,ze szok,a moje Dzieciatko tak wali mi w krocze,ze uuuuu. :p ::) Za chwilke bede robic z mamuska wafle przekladane masa czekoladowa,mniaaaaaaaam! ;D

Do góry