reklama
Jotemka
Fanka BB :)
mycha12 pisze:Joaś współczuję ci naprawdę wierze ci że już masz dosyć no chyba że wypróbujesz jakiś sposobik typu sexik albo mycie okienek ;D
umyte okienka juz mam dawno, wieszanie firanek, mycie podlog itd tez...
szyjka skrocona, przepuszcza 2 palce od 10 dni i nic poza tym sie nie dzieje
anusieńka
Fanka BB :)
agutkaZG pisze:mju pisze:No to ciekawe która pierwsza urodzi "regularnego" wrześniaczka
Margolis ma dzisiaj zaplanowane cc,wiec ona bedzie pierwsza. I to beda dwa pierwsze wrzesniowe dzieciaczki. ;D No,chyba,ze ktora wczesniej pogoni do szpitala.
Agutka
No i fajnie ,ze CC
przynajmniej z dzieciaczki sie nie namęczą !!!!
pozdrów Ją i prześlij uściski.
Moze juz nawet jest po zabiegu???
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Aga_Mazury :
"Moje chlopaki czekaja na blizniaki Margolis to ktos jeszcze w ogole na BB pisze skoro prawie wszystkie urodzily?"
MJU przecież Agutka napisła jw
Kurcze jak Margolis urodzi dzisiaj to w rocznicę wybuchu II wojny światowej
"Moje chlopaki czekaja na blizniaki Margolis to ktos jeszcze w ogole na BB pisze skoro prawie wszystkie urodzily?"
MJU przecież Agutka napisła jw
Kurcze jak Margolis urodzi dzisiaj to w rocznicę wybuchu II wojny światowej
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
mju pisze:A ktos wie co u Agi_Mazury?
Mju,troszke wyzej pisalam o wszystkich dzisiejszych smskach,no i o smsie Agi tez tam bylo.
Ansuienka,z tego,co pisala wczoraj,to zabieg ma miec wykonany dzis wieczorkiem. Jak bedzie juz po,to na bank napisze.
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
MARRTRUDKA, GRATULACJE DLA CIEBIE I ROMUSIA!!! SZYBKIEGO POWROTU DO DOMKU!!!!!!!!!
Ależ dużo nowych informacji o dziewczynach Ja też nadal stoję w miejscu, wszystko po staremu,nocki nawet ok, trochę bóli krzyża, brzucha itp. no ale tak juz jest od przeszo 2 tyg.
Ależ dużo nowych informacji o dziewczynach Ja też nadal stoję w miejscu, wszystko po staremu,nocki nawet ok, trochę bóli krzyża, brzucha itp. no ale tak juz jest od przeszo 2 tyg.
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
No a ja w końcu muszę zabrać sie załóżeczko. Bo na razie to składam w nim pranie do prasowania. Ale dziś je wysprzątam a jutro kupuję pościel.
Zostanie tylko przemeblowanie naszego pokoiku, bo zdecydowaliśmy, że chyba maleństwo będzie spało u nas w pokoju no chyba, że się z mężusiem rozdzielimy i ja i maleństwo będziemy mieć dla siebie pokoik dziecinny a Daniel będzie spał z Krzysiem - nie chciała bym pozostać przy tym rozwiązaniu bo potem może być cieżko odzwyczaić Krzysia od spania z tatą. Więc pozostaje nam ta pierwsza opcja - łóżeczko u nas w pokoju.
Zostanie tylko przemeblowanie naszego pokoiku, bo zdecydowaliśmy, że chyba maleństwo będzie spało u nas w pokoju no chyba, że się z mężusiem rozdzielimy i ja i maleństwo będziemy mieć dla siebie pokoik dziecinny a Daniel będzie spał z Krzysiem - nie chciała bym pozostać przy tym rozwiązaniu bo potem może być cieżko odzwyczaić Krzysia od spania z tatą. Więc pozostaje nam ta pierwsza opcja - łóżeczko u nas w pokoju.
MARRTRUDA OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE,ROMUSIA I MĘŻUSIA
Moja pani doktor chyba się pośpieszyła mówiąc że niedotrzymam do poniedziałku.Bóle mi jakby poszły na spacer dwa dni temu i niewracaja ;D . Moi rodzice wyjechali wracają w niedzielę i obiecałam że wcześniej nie urodzę. Mam wrażenie że jednak dotrzymam terminu,chyba że coś nagle.
Moja pani doktor chyba się pośpieszyła mówiąc że niedotrzymam do poniedziałku.Bóle mi jakby poszły na spacer dwa dni temu i niewracaja ;D . Moi rodzice wyjechali wracają w niedzielę i obiecałam że wcześniej nie urodzę. Mam wrażenie że jednak dotrzymam terminu,chyba że coś nagle.
MYCHA ten tekst o wojnie jest niezly ale sie usmialam
moze ja tez dzisiaj urodze a jak tak to pierwsze co zrobie to pomysle o historii)))
JAOS mi kolezanka powiedziala ze ona biegala po schodach a pozniejwziela kapiel hiii i urodzila ale mi by sie niechcialo biegac za bardzo meczace a schodow mam sporo w domu i tak lazenie po niech mnie wykancza
moze ja tez dzisiaj urodze a jak tak to pierwsze co zrobie to pomysle o historii)))
JAOS mi kolezanka powiedziala ze ona biegala po schodach a pozniejwziela kapiel hiii i urodzila ale mi by sie niechcialo biegac za bardzo meczace a schodow mam sporo w domu i tak lazenie po niech mnie wykancza
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Royanka napisala :
"Agutko! Jest coraz lepiej,Macius pieknieje z minuty na minutke! Mielismy wyjsc ze szpitala dzis (okazuje sie,ze u nas puszczaja po 2 dobach) ale synus dostal zoltaczke i ma terapie naswietleniowa! Super,ze Marrtruda tez juz tuli malenstwo!"
Mijus,moze Cie lekarka zestresowala i one dlatego uciekly,ale zobaczysz,napewno niedlugo powroca,hihi.
Moja babcia w srode wyjechala na wczasy z dziadkiem i powiedziala,ze jak wroca,to Zuzka ma juz byc na swiecie.
"Agutko! Jest coraz lepiej,Macius pieknieje z minuty na minutke! Mielismy wyjsc ze szpitala dzis (okazuje sie,ze u nas puszczaja po 2 dobach) ale synus dostal zoltaczke i ma terapie naswietleniowa! Super,ze Marrtruda tez juz tuli malenstwo!"
Mijus,moze Cie lekarka zestresowala i one dlatego uciekly,ale zobaczysz,napewno niedlugo powroca,hihi.
Moja babcia w srode wyjechala na wczasy z dziadkiem i powiedziala,ze jak wroca,to Zuzka ma juz byc na swiecie.
Podziel się: