reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Hej Mamuski. :D

Ogromne gratulacje
Marrtrudko ! :D Wlasnie tak rano wstalam i myslalam sobie,co u niej i ze kurde wczoraj zadna nie urodzila,a tu prosze,jaka niespodzianka! :D

Wiec ja dodam jeszcze tylko,ze wczoraj dostalam smska od
Margoliski:

"Jutro wieczorem bedzie chyba cesarka."

Czyli dzis trzymamy kciuki za ich Trojeczke,hihi! :D

Do tego napisala tez
Royanka :D :

"Kochana Agutko!Urodzilam malego ssaka :D ktory caly dzien chce byc przy cycusiu :) i dlatego pisze dopiero teraz.Czujemy sie coraz lepiej a kolo Maciusia wszyscy skacza!"

Wiec wszedzie wszystko ladniusio sie uklada,jupiiiiiiiiiiiiiiiii! ;D ;D ;D

Dzikuska,to ja sie przenosze z Toba do pazdziernikowych mam,heheeh. :p

reklama
Heja dziewczyny!!

No dla MARRTRUDKI I ROMECZKA OGROMNIASTE GRATULACJE!! Wiedziałm że już będzie po wszystkim!;)

Joaś współczuję ci naprawdę :p wierze ci że już masz dosyć ;) no chyba że wypróbujesz jakiś sposobik typu sexik albo mycie okienek ;D

Mam też nadzieję że pomogą jutro Margolisce i zrobią jej to CC,
bo dziewczyna też już ma dosyć ::)

Ja z kolei odliczam dni a raczej godziny do poniedziałku! Mam nadzieję że najdalej we wtorek już utulę Milenkę w moich ramionkach!! KOchana córcia! ::) ::)
Ale póki co zastanawiam się co tu dzisiaj robić żeby jakoś mi ten kolejny dzień przeleciał ::) ehhhhh już mnie słabi wymyśłanie na siłę zajęc, chociaż już niedługo na pewno zatęsknię za tym stanem :D

GRATULACJE DLA MARRTRUDKI I JEJ SYNKA !!!

Ja tez chcialabym juz byc po. Ale pociesza mnie fakt, ze dzis w nocy nie tylko ja sie tak strasznie meczylam. Mialam skurcze i okropny bol kregoslupa. Nie pomagalo nic-ani masaze, ani lezenie, ani chodzenie. Bylam pewna, ze juz pojedziemy....a tu nagle o drugiej w nocy wszystko sie rozeszlo po kosciach :( Chyba sie wykoncze przez te nocki.

Marrtruda gratulację dla ciebie i dla synka :)

Ja też mam najgoresze noce, w dzień spokój a w nocy zawsze jakiś ból sie znajdzie. Ale na dole cisza, nic sie wiecej nie dzieje. Tak wiec nadal czekamy

SWIEZA PORCJA SMSKOW! :D

Adasia :

"Czekamy na wyniki malego z poziomu bilirubiny jak beda ok to wychodzimy a jak nie to moze jutro"

Aga_Mazury :

"Moje chlopaki czekaja na blizniaki Margolis ;) to ktos jeszcze w ogole na BB pisze skoro prawie wszystkie urodzily?"

Agamamaani :

"U nas dobrze jezeli badania Franka beda dobre to juz jutro bedziemy w domu. Na razie mamy problem z karmieniem ale pewnie bedzie dobrze. Pozdrowienia dla Romka"

Margolis :

"CC jest juz pewne na 100%. Pogratuluj Marrtrudzie. Samopoczucie troche dobre a troche sie boje. Trzymajcie mocno kciuki. Buziaki"

Edi :

"Super,ze dzieci sie nam rodza :) dzis duzo lepiej bo pokarmu duzo i maly zachwycony :) no ale ma zoltaczke i nie wiem czy wyjde w niedziele :( buziaki dla wszystkich"

Jak ja juz chce miec swoja Zuzanke na raczkach! :( :( :(

MARRTRUDA GRATULACJE :) I dla Tatusia też :)

No to ciekawe która pierwsza urodzi "regularnego" wrześniaczka :) Co do nocy to przechodziłam ją podobnie jak wiekszośc z Was - czyli bolał mnie krzyz i brzuch, teraz trochę przeszło ale jakoś słabo się czuję i boli mnie strasznie głowa a mam tyle sprzątania, że hej! Całe szczęście szafli juz są i moge powoli ogarnąć ten bałagan...

Miłego dnia moje Panie :)

reklama
Do góry