reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

A ja nie z przesądów, tylko z lenistwa zostawiam rozłożenie łóżeczka mężowi. Musiałabym pomyć podłogi, bo trzeba będzie meble poprzesuwać i łóżeczko też umyć trzeba, bo na strychu jest, a ja nie mam siły. Jakoś chyba ten stres mi odbiera całą energię. Chciałabym, żeby było już jutro...

reklama
ROYANNA GRATULACJE!!!

Ale się rozkręciło....
Dziewczyny, piszecie, że już po porządkach a u mnie właśnie sa panowie co montują meble kuchenne (naj prawdopodobniej jutro też), w tym samym czasie Teść z robotnikiem kładą glazurę, koty zamknięte w pokoju drą się na potęgę, mnie krzyż tak nawala, że głowa mała do tego bardzo słabo spałam (chyba pierwszy raz) bo brzuch mnie bolał tak jakbym miałą zaraz dostać okresu, do tego śniło mi się, że rodzę, że mi wody odeszły i nikt z mojej rodziny się tym nie przejął a do tego jeszcze w Warszawie leje i generalnie jest ch....o :(

W sobotę będzie pewnie u mnie wielkie sprzątanie i wtedy rozłożymy łóżeczko. Musze wytrzymać do poniedziałku bo moja gin jest teraz na urlopie... matko ja chcę mieć już to wszystko za sobą!

Royanna,serdecznie gratulujemy :)
Martruda trzymamy kciuki oby jutro było wszystko oki.
A ja mam znów jakieś d.pne samopoczucie, od paru dni wyć mi się chce non stop bez większego powodu, ostatnio np. zobaczyłam karetkę i zaczęłam płakać :(
w dodatku boli mnie znów kość ogonowa, mam ciągle mdłości-a prze całą ciążę ich nie było i chyba urodzę po terminie, bo objawów zero :(

Royanna ogromne gratulecje !!!

Matko ale mamy tempo :) Tylko u mnie cisza :(
Czy moze jest jakis lek na sen dla ciezarnych ? Kolejna nocka do tyłu i oczywiscie bez powodu nic nie boli i nic sie nie dzieje wrrrr. No i jeszcze ta pogoda paskudna ciagle pada deszczyk.
Mju zgadzam sie dzis jest ch...o :( Snuje sie po mieszkaniu i nawet sie zdrzemnac nie moge bo panowie na budowie niezle dzis daja ze łeb mi peka.
Agamamaani Daj znac co i jak??
AGUTKO Ty tez czy wszystkie wyniki sa cacy??

Nadzia, nie tylko u Ciebie. U mnie też cisza :( zero objawów, żadnych skurczów, odchodzenia czopa itd. I mnie też dobija pogoda, zimno,ciągle pada i nic kompletnie się nie chce.

Jejku kurcze ja mi sie to wszystko dłuzy bleeee i jeszcze ten brak snu rozumiem cosik mnie boli i tak dalej ale zeby tak poprostu juz druga noc szału dostaje. No i te zero objawów niby termin na 10 ale nie wydaje mi sie zebym tego 10 urodziła. A len mnie dopadł ze hoho ciuszki nie poprasowane torba do szpitala nie spakowana dobrze ze rzeczy sobie zakupiłam :). A pogoda typowo na super depreche.

Marrtruda,czekamy jutro na znaka. :)

Agamamaani,od Ciebie oczywiscie tez! Bez gadanka. :D

Ja wlasnie wrocilam od gina i kur*a mac! :mad: Nie dosc,ze w poniedzialek tyle sie nameczylam,zeby nasikac do tego walnietego pudeleczka,bo mi brzuch wszystko zaslanial i nie widzialam,gdzie leje,to jeszcze mi wyniki zle wyszly! :mad: No i w efekcie tego musze brac Furagin 3 razy dziennie... ::) I jeszcze mnie tak w podbrzuszu skreca,matko. :( Mam nadzieje,ze dojde do szkoly rodzenia dzis,heh...

Napisala do mnie
Margoliska :

"Bylam na badaniu. Dalej nic sie nie dzieje. Ta ciaza chyba nigdy sie nie skonczy."

No i Adasia :

"Dziekuje za wiadomosc o Royannie. Ja jeszcze pobede w szpitalu bo maly ma zoltaczke,musi isc na solarium."

Ja tak samo, super deprecha, raz łzy, raz krzyki, wszystko mi przeszkadza, nie mogę się skupić na czytaniu książki, normalnie nic nie wychodzi mi  :(

U mnie może tak jest z tego powodu że mam leżeć i się oszczędzać, i to jest najgorsze to 'nic nierobienie' cholery mozna dostać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buuu......

GRATULACJE DLA ROYANNY!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dziewczyny to nasze samopoczucie jest takie do dupy dlatego że to juz końcówka ciąży (która wydaje się jakby trwała od zawsze) ja tez tak mam i też mam dosyć. U mnie też nic się nie dzieje. Czopu ani widu ani słychu, skurczów jakichś specjalnych też nie ma, tylko czasem ten ból w pochwie. A jak czytamy ze kolejna z wrześniówek urodziła to zastanawiamy sie czemu nie ja ::) ahhh no cóż ::)

Do góry