reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Swieza porcja smskow :D :

Adasia:

"Nawal pokarmu ,w szpitalu nudy,chce do domu a jak tam Edi i jej syn? Ile wazyl? Zdrowy? "

Odpisalam. :p A ona:

"A moj blondasek jak wroce to wkleje zdjecia"

Margoliska:

"U nas bez zmian. Ktg nic nie wykazuje. Jutro maja mnie badac. Mam nadzieje ze cos ruszylo. Pogratuluj Royannie."

Aga_Mazury:

"Dziekujemy my tez trzymamy kciuki za was :) Bardzo spadaja mi cukry i zobaczymy co jutro na obchodzie zdecyduja... Badania robia i budza juz o 5.30 wiec jestem caly czas zmeczona."

reklama
Witam wszystkie mamy i te juz rozdwojone (wow!) i te jeszcze nie  ;).
W końcu mam nadzieję zawitam do Was na dobre. Komputer już działa (w kieszeni lżej o 600 stów a mąz powiedział, że to jeszcze nie kniec bo trzeba jescze coś dokupić)

U nas wszystko nadal jest ok. Też zabrałam się ostro za sprzatanie w domku (myję onana, wieszam firanki, układam na pólkach w regale, piorę obicia tapicerskie) - w szoku jestem, że mam tyle energii  ;)

W sobotę wybieramy sie na ślub i wesele oby tylko pogoda ciut się poprawiła bo mam sukieneczkę na krótki rękawek (wczoraj odebrałam od krawcowej).

Po niedzieli (jeszcze nie wiem we wtorek albo w czwartek) idę do ordynatorka na wizytę - płatną ;) i wtedy to jak on sam powiedział na poprzedniej, że mogę już rodzić. bo i tak nie dochodzę do terminu i nie mam nic przeciwko  ;)

Mam ogromnego brzuchala i wszyscy tez pytają kiedy ja w końcu urodzę? Wczoraj jak byłam w sklepie to taka znajoma kobietka powiedziała, że fajnie Ci się ułożyło masz synka a teraz będzie córunia  ;) skąd ona to wie skoro ja sama jeszcze nie jestem pewna na 100 % - ale niech by się ta jej wrózba spełniła  ;)

Na razie to tyle. Napisałyście niemiłosiernie dużo więc powoli nadrobie te zaległości.

Jeszcze raz gratuluję wszystkim rozdwojonym mamusiom

Dobra,obudzilam brata,bo juz dluzej nie moglam czekac! :p Wieczorem sobie lezalam w lozeczku przed 23 i myslalam o Royannie,ze pewnie ma juz skurcze parte. ;) No i zasnelam,a o 00.45 obudzil mnie smsek :D :

"Agutko! O 22.50 urodzilam Maciusia! Porod SN,okreslony jako trudny. Na razie mam dosc porodow :) Mam mase szwow i jakies podwojne szycie. Ale jestem szczesliwa! Macius ma 52cm,3150g,8kt. Wlasnie uczy sie ssac cycusia :) pozdrawiamy! Buzka!"

:D :D :D Wiec w sumie,jak tak o niej intensywnie myslalam,to ona juz byla praktycznie po wszystkim. ;D

reklama
Aguka, ja zaszlam juz po roku (po Marcinku) a myslec o new baby zaczelam po 3 miesiacach! Doszlam do wniosku, ze nie kazy porod musi byc taki sam. I mialam racje. Drugi to byl pikus w porownaniu z pierwszym. A teraz nie moge sie juz kolejnego doczekac...

Do góry