reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

eh dalej 2 w 1 cholerka jak tak dalej pojdzie to ostatnia urodze :D moj od jutra wolne bierze nie wiem jak wytrzymam 2 tygodnie z chlopem w domu; i musze sie wyrobic w tych 2 tygodniach zeby go wykorzystac na maxa;

reklama
SUPER ROYANNA!!

ja się własnie wybieram do szpitala - zobaczymy co mi powiedzą.. mam nadzieję, że nie będą chcieli mnie zostawiać tam, bo nie mam co z Anką zrobić.. ale samopoczucie mam tak fatalne, że wole iśc dziś pogadać.. przynajmniej będę wiedzieć na czym stoję..

Joas,no dlatego ja jej dalam max 2 lata,ale sadze,ze bedzie wczesniej. ;) :p Ja juz sie swojego porodu nie moge doczekac. :D I sadze,ze nie bedzie taki tragiczny,bo sie go ani troszke nie boje,hihi. :D

Dzikuska,nie boj sie - pewnie ja bede ostatnia... ::) :(

W ogole dzis w nocy cos spac nie moglam,pewnie przez to rozmyslanie o dzisiejszej wizycie u gina - ide po wyniki morfologii i moczu... ::) Po ostatnich doswiadczeniach zwiazanych z wynikami mam piekielnego stracha,co dzis wyniknie. :( Eh...

Wczoraj wieczorkiem jeszcze napisala do mnie
Renee :

"Zdjeli mi dzisiaj cewnik,ale krocze mnie napierdziela rowno,cycki bola,sutki poobgryzane,Ala to mala pijawka! :) Myslalam,ze wyjdziemy jutro ale mala dostala lekkiej zoltaczki i zdecyduja jutro co i jak. Baby blues mnie dzisiaj dopadl,poryczalam sie,ale juz jest ok."

W ogole znow mnie podbrzusze boli,pachwiny i lydki,ktore dostaja co jakis czas skurczy. :mad: I kuzwa jeszcze moja babcia wyjechala dzis na wczasy,wiec jak moja mama i tata beda w pracy,a brat w szkole,a ja zaczne rodzic,to dopiero beda jaja. :D

Royanna bardzo Ci gratuluje synka, już po wszystkim teraz tylko będzie coraz lepiej!!!

Agamamaani daj znać co i jak,jestem bardzo ciekawa.
Ja bym bardzo chciała żebyś miała już po wszystkim bo sie wypalisz,a musisz mieć DUUZZOO sił!!

Heja laseczki ;)

Przede wszystkim ogromne gratulacje ROYANNKO !!! UśCISKI DLA CIEBIE I MACIUSIA!

Ja byłam rano na ostatnich badankach mocz i odczyn Commbsa, potem podjechałam na chwilę do mamy i już jestem w domku :)

Marrtruda i jak? spakowana już do szpitala na jutro? jak samopoczucie? :)
Agamamaani daj znać co i jak ;)

Ja wizytę mam w poniedziałek. I tak szczerze wam powiem że ja naprawdę chciałam rodzić SN. Już dwa msc temu kupiłam sobie nawet Tantum Rosa do robienia okładów. Potem dopiero okazało się że moze być CC, ale teraz już tak bardzo chcę utulić Milenkę że już mi zwisa jak urodzę i mam nadzieję że w poniedziałek nic się nie zmieni i gin połozy mnie od razu do szpitala.

Royanna - gratulacje!!!!! Czekamy na fotki :)

Dziewczyny zapomniałyście o mnie!!! jak widzicie to ja napewno będę ostatnia z was wszystkich urodzę. Narazie boli mnie między nogamia tak bóli żadnych nie mam. Czasem wydaje mi sie, ze mam twardszy brzuszke.

Już mi do spakowania tylko właściwie kosmetyki zostały...

Najgorzej to będzie z przygotowaniem na to wszystko Julki. Ona to już teraz przeżywa - płacze po kilka razy dziennie, że tęskni za dzidziusiem i że będzie szczęśliwa jak dzidziuś już będzie. I to zaczyna płkać tak nagle, wydaje się, że bez powodu. Boję się myśleć, co to będzie jak mnie nie będzie...

reklama
Z tym sprzątaniem to mi nawet nie mówcie. Ja tez już mam porobione wszystkie porządki. Zostało tylko na sobotę dla mojego męża umycie kabiny prysznicowej. W sobotę z tych lżejszych prac to dokładne odkurzanie i mycie podłóg, okna trzeba by przelecieć a w niedzielę chce rozłożyć łóżeczko. Oczywiście mąż nie chciał się na to zgodzić, bo mu moja najmądrzejsza na świecie teściowa a druga po niej moja szwagierka nagadały o głupich przesądach, że nie wolno przed przyjściem z dzidziusiem do domu rozkładać łóżeczka i wogóle. Jak słysze takie pier.....e to mnie w tyłku ściska. A ja sobie rozłoże choćby sama powiedziałam i nie chce więcej słyszeć o tych pierdołach. :p ;)

Do góry