reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Jezu jak czytam o tych cenach w W-wie, to sie ciesze, ze w Lodzi mieszkam ... u mnie w panstwowym szpitalu na szczescie za nic nie musze placic - chyba ze sie umowie za polozna, ze bedzie mi asystowac (koszt 500 zl) albo z lekarzem (koszt 1000 zl).

reklama
wiesz Gufi.. generalnie to i my nic nie musimy płacić ( i ja nie zamierzam raczej) .. jednak czasem trzeba.. np za znieczulenie czy za inne cuda..
ja mam nadzieję, że moja siła przekonywania zadziała i mnie pokroją, bo inaczej będę cierpieć dalej.. nie stac mnie na płacenie za cesarkę na żądanie, a w najgorszym razie będą mi na siłę wywoływac poród.. a na koniec i tak potną, bo wg opinii gina mi się urodzić w żaden sposób nie uda..

Dziewczynki!!! Dostalam smska z porodowki! :D Od Royanny!!! :D :D :D

"Agutka! Jestem juz na bloku porodowym! Bole mam co 5 minut,rozwarcie na 3-4 palce (jak przyjeli mnie na oddzial bylo na 2) i jak dobrze pojdzie to przed polnoca urodze! Boli ale da sie wytrzymac :) , przynajmniej narazie! 3maj kciuki! Buzka!"

Jeju jeju!!! :D Sciskam kciuki z calych sil! :D Widac,ze da sie wytrzymac,skoro nawet smski da rade pisac,hihihi. ;D

reklama
Do góry