reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Witam!
Jestem tu dopiero od niedawna wiec wykorzystam ten watek (bo widze ze jest najbardziej oblegany ;D) do przywitania sie. Obserwuje forum BB od samego poczatku ciazy ale nie zarejestrowalam sie i nie bylo wtedy widac wrześniówek a teraz... no prosze-troche techniki i czlowiek sie pogubil  :p Pozdrawiam WSzystkie Wrześniowe Mamusie.

reklama
Straszne jest to wszystko,co piszecie o warszawskich szpitalach. :o :mad:

Ja w ogole cos po obiadku zle sie poczulam. :( Jakos mnie mdli,Malutka sie wierci,a przed chwilka miala straszliwa czkawke. :( Do tego,co chwile lapie mnie skurcz w pachwinie i boli w podbrzuszu,ehhh... By to dundel swisnal! :p

o matko tyle kasy; dobrze ze mnie nie stac nie mam o czym myslec :D a na powaznie pewnie gdyby byla blisko jakas klinika to moj by kredyt wzial; bo ja tam wole pocierpiec niz placic za to co mi sie nalezy; a opowiem wam moją historie :p znaczy mojego meza; w kwietniu mial obie nogi mocno stluczone; cudem mu gipsu nie zalozyli; byl w szpitalu cale kilka godzin i po przyjezdzie do domu mowi: zona szukamy jakiegos prywatnego szpitala ja cie do tego nie puszcze ci lekarze to sadysci; hahaha on jeden pracuje na nas ja zwolniona od lutego ale sobie mysle a nagadaj sie chlopie; wiec zaczal szukac :p i znalazl cos w katowicach i wroclawiu; najlepsze ze mieszkam posrodku auta nie mamy w jedna czy druga strone mam ze 100 km; czujecie skurczy dostac i patrzec o ktorej mam pociag :D:D:D pozatym kredytow mamy do splacania dosc wykupilismy mieszkanie juz rok splacamy i jeszcze rok nam zostal; teraz remont mieszkania jakos udalo sie zrobic ale meble juz musielismy na kredyt i znowu 2 lata :D no to sie mi nagadal a ja i tak wiedzialam ze bede rodzic tam gdzie ci sadysci; no ale teraz beka ze mnie samej do szpitala nie pusci ze on bedzie ze mna. osz cholera wystarczylo mu kilka godzin w szpitalu zeby chcial byc przy mnie a wczesniej sie zarzekal ze on nie chce; ja za duzo gadam chyba;
AGUTKA szukaj dalej na allegro tam naprawde da rade skompletowac tanio wyprawke; ja łyknelam ostatnio 20 par body za 12 zeta od rozmiaru 56 do 80 a do tego byly 3 dresiki w rozmiarze 68 i bluzeczki i kurteczka na zime; da rade znalezc i tanio ubrac maluszka; ja jedyne co mam nowe to ciuszki na wyjscie ze szpitala; reszte mi przyniesli lub wysznupalam na allegro; i tak nasze dzieci calą zime w wozku szczelnie przyktute przejezdzą; dobra koncze ide cos zjesc sie nagadalam sama do siebie :D

Dzikuska,moja Zuzka tez ma tylko kilka nowych ubranek,a reszte to podostawalam,albo kupilam w ciuchlandiach,bo tam sa nieraz taaaakie sliczne,ze az. ;D Tak jak te dzisiejsze sukieneczki. ;D
Smacznego. :D :p

agamamaani pisze:
Nadzia.. w której te dwa tysie wystarczą.. jedyne co wiem, to to, że w Damianie od 5 tysięcy się zaczyna rozmowa o SN - CC więcej kosztuje + pobyt w szpitalu..

ja normalnie załamana jestem.. no dobra.. zobaczymy co się jutro stanie.. a w zasadzie co mi lekarze powiedzą. bo inaczej to nigdy nie urodzę i tyle :D po prostu kiedys pęknę  :p
w Damianie 4970zl za Sn, a potem za kazdy dzien pobytu 350zl. A poyzej 3 dni jakos drozej...

Własnie byłam na stronie Damiana. Kurde tej dziewczynie chyba naprawde cos sie pomyliło. Szok CC prawie 8 tysia. Nic kurde co za kraj. :mad:

To mnie z tym bielańskim załamałyście - mam zamiar tam rodzić... ale może jak jest skierowanie do tego szpitala to nie odeślą? Buuuuuuuuuu
Jutro mam naraz: montaż mebli kuchennych i kładzenie glazury, tragedia jak ja to wszystko przetrwam?!...

Ok,to ja sie wtrace z czyms innym. ;) Pisalysmy wyzej o tym,ze wrzesniowki dzis zawiodly,bo zadna nie urodzila. :p W sumie jest tak dalej,ale... Widzialam rano opis na gg Royanny,ze,chyba,cos sie zaczyna dziac. Napisalam do niej czym predzej smska,no i odpisala mi tak :D :

"Czesc Agutka! :) Opis aktualny. Dziekuje za smska! Od wczoraj cos sie dzieje,teraz jestem w szpitalu. Mam dosc regularne bole ale jeszcze niezbyt czeste,ale lekarz mnie zostawil na oddziale bo mam rozwarcie na 2 palce. Mam tylko nadzieje,ze nie bede czekac tygodnia do rozwiazania! Ja juz chce dzis urodzic i tulic maluszka! Bedziemy w kontakcie. Usciski! Pozdrowienia dla Wrzesniowek!"

No wiec,zaciskamy kciuki za kolejna Wrzesniowa Mamusie. :D

reklama
Luczynka witaj serdecznie! tylko czemu tak późno?? ::)

No to czekamy na wiadomosć od Royanny, ciekawa jestem ::) ale jak tak dalej dziewczyny pójdzie to większość wrześniówek będzie sierpniowymi mamusiami :laugh:

Do góry