reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
no ja unikam madalińskiego jak Ognia - mieszkam tu obok większość sąsiadek tu rodziła - moja siostra miała tu dwa tygodnie temu wywoływany poród.. KOSZMAR po prostu koszmar.. sama byłam w szoku jak ją potraktowali - trochę poprawiło sprawę 2 tysięce PLNów, które ostatecznie zgodziła się zapłacić - wtedy zaczęto się nią zajmować..
ale ja nie mam takich pieniędzy..
a co do Starynkiewicza - to tam już bezpiecznie jeżeli chodzi o kiełbisiellę ( w dodatku to groźne jest tylko dla wcześniaków a my już mamy donoszone dzieci :) )

Marrtruda i Mychus,dawajcie znac,jak tam Wasze porody! :D Bo ja tez sie zawiodlam,ze nie dostalam tej nocy ani rano zadnego smska,ze ktoras z nas urodzila. :D :p

Mamaosiu,ja z niecierpliwoscia czekam,az sie wreszcie spotkamy. ;D Wiec daj mi znac,kiedy i o ktorej bedziesz na Winobraniu,a ja tam na pewno sie pojawie. ;D Jupiiiiiiii! :D ;D :D

A ja wlasnie wrocilam z zakupkow,bo mnie deszczyk pogonil. :p No i OCZYWISCIE nic sobie nie kupilam,hehe. :D Za to mam 3 naklejanki piankowe na sciane dla mojej Zuziulki - Klapouchego,Puchatka,no i taki komplecik,gdzie Kubus,Prosiaczek i Klapouchy siedza sobie na foteliku i czytaja baje. ;D Ahhh,jeszcze tylko musze dokupic Tygryska i Prosiaczka i bedzie bossssko. ;D Ale to jak kasiorki jakiejs przybedzie. ;) Poza tym zamowilam z bratem aparat na allegro i teraz go oczekujemy. :D No i kupilam jeszcze Zuzance 4 sukienusie - 3 rozowe w kwiatuszki,kropeczki i rozne takie pomazance i jedna bialo-zolto-niebiesciutka z Misiem. :D Takie juz wieksze nieco. ;) Za te 4 sztuki zaplacilam ... UWAGA ... 3zl!!! ;D ;D ;D

Agamamaani, wiesz mysle ze o kazdym szpitalu mozna powiedziec i dobrze i zle. Kazda z kobiet ma swoje przezycia, rozna psychike i wymagania. Jedyny szpital, ktory bralam przez cala ciaze pod uwage to Zelazna. Nie wiem... Jeszcze mam cicha nadzieje, ze mi sie tam uda urodzic. A swoja droga to mi sie wydaje, ze bede miala wywolywany. Tak czy siak. Od 10 dni mam rozwarcie na 2 palce. I co z tego? Z Karolka ak chodzilam praktycznie miesiac i mialam wywolywany :(

Hej Mamuski :)
Ja z wyrka zwlekłam sie dopiero o 13. Cała noc do tyłu matko i zeby jeszcze cos mnie strasznie bolało to nie poprostu jakas bezsennosc mnie dopadła wrrrrr i jeszcze taka smetna pogoda pada sobie deszczyk.
No dziewczyny to niezle jesli chodzi o szpitale w Warszawie ja juz zaczełam sie zastanawiac nad Żelazna bo bardzo blisko mieszkam i moge isc na piechote 5 min drogi gorzej jak mnie odesla.
Agamamaani kurde no to niezle jesli chodzi o Madalinskiego 2tysie tyle to kosztuje poród w prywatnej klinice Boze co za ludzie chyba niektórzy to sie z powołaniem mineli. Dobra bo cosik mi sie zebrało na jakies rozwazania i tak tego nie zmienie niestety.

Tez jestem ciekawa która nastepna bedzie ta szczesciara :)

AGUTKO prosze co za zakupki fajniusio ze udało Ci sie dostac za taka malutka cene tyle sukieneczek dla Zuzaneczki :)

Nadzia, 2 tysie w prywatnej klinice? Sama bym tyle zaplacila...
Z Zelazna nigdy nie wiadomo, zreszta nie tylko z nia :(. Tak to sie teraz porobilo...

Wiesz Joas tak słyszałm ze 2000-2500 bo nie sprawdzałam Mówiła mi znajoma o jakiejs klinice na Targówku czy gdzies. Ja sie na to nie nastawiam bo nie mam tyle kasy.
Boje sie jednego ze beda mnie odsyłac tak jak zrobili z moja kolezanka z pracy.

Nadzia.. w której te dwa tysie wystarczą.. jedyne co wiem, to to, że w Damianie od 5 tysięcy się zaczyna rozmowa o SN - CC więcej kosztuje + pobyt w szpitalu..

ja normalnie załamana jestem.. no dobra.. zobaczymy co się jutro stanie.. a w zasadzie co mi lekarze powiedzą. bo inaczej to nigdy nie urodzę i tyle :D po prostu kiedys pęknę :p

reklama
Ja tylko słyszałm bo u mnie to nie wchodzi w gre bo mnie poprostu nie stac na to i nawet nie sprawdzałam moze tej dziewczynie cos sie pomyliło sle jak dla mnie to nawet 2500 to jest b.duzo.
Agamamaani ja tez jestem ciut podłamana bo w radiu mówili ze moga nawet cie zawiesc do jakiegos pobliskiego szpitala pod Warszawa . Normalnie jakies chore. Niby sie mówi ze jak Cie lekarz zobaczy i zbada to pozniej odpowiada za Ciebie. I co z tego moja kolezanka pojchała na Bielanski gdzie niby było wszystko załatwione mieli tylko zapłacic, wody jej odeszły w samochodzie i odesłali ja z braku miejsc.

Do góry