reklama
No to jeśli tak idzie to następna w kolejce jest Marrtruda,a potem Mycha i to są dwie cesarki.
Dziewczyny jeśli dacie rade to dawajcie znać bo faktycznie co wejde to szukam nowej młodej mamusi!!!
Agutka wiesz ja też mam w planach wpaść na jakieś 2-wie godz na Winobranie może uda nam sie wrescie spotkać?!! :
Dziewczyny jeśli dacie rade to dawajcie znać bo faktycznie co wejde to szukam nowej młodej mamusi!!!
Agutka wiesz ja też mam w planach wpaść na jakieś 2-wie godz na Winobranie może uda nam sie wrescie spotkać?!! :
Cleo mój też albo na rybach albo na grzybach.Z tymże ja do tego podchodze tak niech teraz jeździ póki może bo potem już nie pojedzie.
Marrtruda jeśli żadnej nic niespodziewanie nie wyskoczy to ty następna jesteś.
U mnie dziś pada od 1 w nocy,ponuro na dworzu.
Marrtruda jeśli żadnej nic niespodziewanie nie wyskoczy to ty następna jesteś.
U mnie dziś pada od 1 w nocy,ponuro na dworzu.
Madzia_pl
Fanka BB :)
EDI GRATULUJE SYNKA
Więc teraz czekamy na Marrtrudę a potem Mychę. Chyba że któraś w między czasie się wypakuje
U nas też paskudna pogoda. Ale to dla tego aby koniec września był piękny i żeby wszystkie wrześnióweczki mogły na spacerki ze swoimi dzidziami jeździć ;D
Więc teraz czekamy na Marrtrudę a potem Mychę. Chyba że któraś w między czasie się wypakuje
U nas też paskudna pogoda. Ale to dla tego aby koniec września był piękny i żeby wszystkie wrześnióweczki mogły na spacerki ze swoimi dzidziami jeździć ;D
Jotemka
mamaoska pisze:Joaś a ty faktycznie zaraz zaczniesz ostatni 40 tydz.
To te Twoje dzieci tak lubią posiedzieć dłużej w brzuchu mamy?
Mamaoska, ja juz mam termin porodu. Wlasnie koncze 40 tydzien. ALe wiem jak to jest z moimi maluchami. Przyjdzie mi jeszcze poczekac...
Jotemka
Kochane Mamuski - Wrzesnioweczki! Wszystkim, ktore urodzily serdecznie gratuluje!!!
Piszecie duzo, szybko i aktywnie (tak jak rodzicie ), a moj net chodzi beznadziejnie. Poza tym naprawde nie nadazam juz ze wszykm z dzieciakami. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Piszecie duzo, szybko i aktywnie (tak jak rodzicie ), a moj net chodzi beznadziejnie. Poza tym naprawde nie nadazam juz ze wszykm z dzieciakami. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
reklama
kanga_aga
no ja mam podobnie.. w końcu się chyba na Starynkiewicza zdecydowałam - idę jutro popytać co i jak - mam nadzieję, zę mnie w końcu ptna jak najszybciej.. skoro i tak mam nie urodzić ( wg opinii ginów) to niech tą cesarkę mi zrobią jak najszybciej.. mam już dosyc i ciąży i lekarzy, którzy ciągel zmieniają zdania..
Podziel się: