reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

I my już po wizycie...
Dzidziulek na świat się nie spieszy, ale podobno max.2 tygodnie i będzie już ze mną, też mi pocieszenie,jak termin mam na za 2 tygodnie i 3 dni. Pani doktorka stwierdziła jedynie na pocieszenie że Przemcio ustawił się już główką w dół.
EDI ogromne gratulacje :)
Kto następny??????

reklama
eh noc nieprzespana :( cholerka wczoraj caly dzien jak kucalam czy sie schylalam lapał mnie skurcz w stopie a w nocy to juz tragedia; za oknem deszcz ja ziewam jak dzika eh dobra nie marudze juz :D

dobrze mi sie wydaje ze Edi miala na 12 a urodzila 11;38? :p jak to kto nastepny? szykowac sie kto ma dziewczynke :D JA TEZ JUZ CHCE MOJĄ FASOLE OBOK SIEBIE :D

Dzikuska,ona miala zaplanowane cc miedzy 11-12,czyli prawie w polowie tego czasu urodzil sie Wojtus. :D
No,a co do kolejnosci,to ja mam miec Dziewczynke ;D ,ale u mnie to jeszcze nie... Niestety... :(

Ide na zakupki,papa. ;)

ja tam też wczoraj nie mogłam zasnąć.. do jakiejś drugiej się męczyłam..
a dziś dla odmiany bym spała cały czas.. w dodatku pogoda nam się zupełnie jesienna zrobiła i pada.. chyba czeka mnie dzień siedzenia w domu..

te wszystkie perturbacje z moim rodzeniem kompletnie wszystkim komplikują sprawę.. mam nadzieję, że nie zatrzymają mnie na patologii ciązy bo z Anką nie bedzie co zrobić..

w dodatku moje piersi produkują jakąś totalną ilość pokarmu i już musze powaznie zabezpieczac bieliznę i koszulki przed .. zalaniem.. normalnie czeka mnie nawał pokarmu już od początku??
eh.. niech ten Franek się już pojawia, bo wszystko na niego czeka.. a najbardziej chyba mamusia :)

Tycia pisze:
Martruda,a czy ty moze bedziesz w Zyrardowie rodzic?Pytam,bo chyba kiedys czytalam,ze jestes z tej miescowosci.Chyba,ze Cie z kims pomylilam...:)
lutoweczka.

Tycia, nie pomyliłaś, rodzę w Żyrardowie.

A poza tym to też chyba jakoś od 4.00 nie spałam... Ciągle widzę jakieś straszne wizje tej cesarki... Niechże ten czas szybciej leci!

Aga skad ty jestes :> zawsze mozesz do mnie podrzucic :D i nie stresuj sie agus tak bardzo postaraj sie chociaz; zobaczysz ze pomoze ci ktos kogo wcale nie bralas pod uwage - przewaznie tak bywa ze liczysz na kogos a pomaga ktos inny; nie ale na powaznie moja kumpela rodzila rok po roku; roznica wieku to 11 miesiecy i 1 dzien chyba bo cos gada ze mogla nogi trzymac jesio 1 dzien :D i tez sama byla a ze maly mial zapalenie pluc i 21 dni w szpitalu z nim to sasiadki roczne dziecko chowaly; ona plakala z zalu ze jedno dziecko tu drugie tam; no coz roznie w zyciu bywa; no cholerka a mnie wzielo na filozofowanie dzis; ide sie polozyc lepiej :D

Ale wiecie co, rozczarowałyście mnie - żadna tej nocy nie urodziła ;)
Bo ja już teraz jak wchodę na bb, to tylko patrzę czy jakieś nowe dziecko nam nie przybyło :)

Martrudo ja też sie rozczarowalam ;D Co dziennie dobre nowiny a tu na razie cisza ale to dopiero początek dnia, wiele z nas sie jeszcze nie pojawiło wiec zobaczymy co będzie do wieczora. Moze akurat bedzie nowy dzidziuś :)
U mnie na razie cisza, szyjka zamknięta i długa tak wiec ja do mojego wyznaczonego terminu nigdzie sie nie wyberam a raczej stawiam na 18 września a tak wogóle to chetnie jeszcze te 2 tyg pochodzę. Czuje sie super, brzusio mi za bardzo nie przeszkadza a to chyba moja ostatnia ciąża wiec chc sie nia nacieszyć :) Pozatym doszłam do wniosku ze tego mojego męża to za ... do sufitu powieszę. Zostalo mi 16 dni do terminu porodu a on mi mówi że sie na rybki wybiera. Do jasnej cholery, czy nie moze dać sobie z nimi spokój przyjnamniej do czasu rozwiazania i potem dopóki nie dojde do siebie? Najchętniej to bym mu te wędki połamala ale za niektóre sama płacilam wiec mi szkoda, poatym potem pewnie musialabym je odkupić Oj, będzie to chyba gówny temat naszych problemów przez najbliższy miesiąc. Powiedzialam mu że jak będzie na tych rybach a ja zacznę rodzić to niech sie nie zdziwi ze go nie zawiadomie, jaśli tak sie stanie to mam go gdzieś. A do towarzystwa w szpitalu to sobie kogoś znajdę ;)

Hej dziewczyny :)

Co do kolejności rodzenia to jeżeli nie prześcignie mnie Agamamaani albo Marrtruda to ja będę następna. Mam przecież termin cesarki na przyszły tydzień wiec zobaczymy ;)

Aga faktycznie masz nie ciekawą sytuację, dlatego wybierz sie jutro do tego szpitala żeby jak najszybciej załatwić tą cesarke ;)

Na Śląsku też leje ale mnie tam nie przeszkadza, a nawet mi się podoba ;) nie mam tylko pomysłu na obiad i znowu będzie kombinowanie ;)

CLEO tak trzymać :laugh: nie daj sie !! niech sie wypcha tymi rybami :mad: te cholerne chłopy !!!! :p :D

reklama
Do góry