reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mnie mówią że będę miała dużo córę,ale jedną paczke 1 pampersow kupiłam i biorę ją do szpitala.2 zostają w domu

reklama
Wlaśnie wróciłam od rodzinki nie bylo mnie dwa dni a tu proszę przyjeżdzam i już mamy dodatkowo jeszcze 3 dzieciaczków ;)
Widzę, ze strasznie teraz szybko będzie tu przybywać maluszków :)

EDI, ADASIA,RENE29 - gratulacje cieszę się razem z wami :)

O rany, Edi, jak dobrze, że już po wszystkim. Gratuluję! A tak swoją drogą, to co te dzieciaki z tą pępowiną wyprawiają. Powiem szczerze, że tego też się u siebie boję, bo Julka była bardzo zawinięta w tej pępowinie...

Chyba sama zaczynam panikować... Właśnie mi przyszło do głowy, że może źle zrozumiałam i nie jestem umówiona na 31.08 na cesarkę tylko na inny dzień... Zawsze mam takie głupie myśli jak panikuję. Tyle, że pewnie w końcu jutro zadzwonię do lekarza. Pomyśli, że idiotka, ale może się trochę uspokoję...

Marrtruda czemu zaraz idiotka? z tych nerwów człowiek szaleje i głupieje i nic w tym złego że zadzwonisz do gina się upewnić ;)

A tak wogóle to spokój na forum, wystarczyło że parę z NAs sie rozdwoiło i co ......? ::) ;)

dziewczyny - ja mam pytanie techniczne: zalozylam nowy watek "lista pażdziernikowych maluszków". i chcialabym, zeby on byl przyczepiony na samej gorze w liscie tematow. jak mam to zrobic? dzieki za pomoc :D

GUfi - napisz PW do Aletki naszej moderatorki - napewno ci odpisze.

dziewczyny dzięki za pocieszanie.. wymysliłam, ze w środe pójdę wybadać co i jak w tym szpitalu (wcześniej nie dam rady naprawdę - nie mam co z Anką zrobić) i może uda mi się już w piątek wymusić CC (choć to mało prawdopodobne.. )
co ma być to będzie.. teraz idę spać.. miłej nocki ..

Martruda,a czy ty moze bedziesz w Zyrardowie rodzic?Pytam,bo chyba kiedys czytalam,ze jestes z tej miescowosci.Chyba,ze Cie z kims pomylilam...:)
lutoweczka.

O kurcze! EDI URODZIŁA WOJTUSIA GRATULACJE!!!
Ale się cieszę :)
Już się nie mogę doczekać jak przejdziemy z wątku ciąża poród na niemowlęta :)

reklama
Mychus,no ja ciagle zagladam na BB,ale przeciez monologow prowadzic nie bede. :p :D
Ja dzis sredniawo spalam,bo kurde cos mi w szyi przeskoczylo i teraz ruszyc nia nie moge... ::) :p Zaraz musze obudzic brata,ktory spi za moimi plecami i bedziemy sie na allegro czaic na jakis aparacik,a pozniej uciekam do miasta,bo mam ochotke na jakies zakupki. ;D W sumie,to w sobote zaczyna sie u nas tzw. "Winobranie",czyli dni Zielonej Góry,wiec powinnam troszke sianko pooszczedzac,ale co tam. :p Myslalam,ze juz w tym roku sie na to swieto nie zalapie,ale heh,jednak mi sie udalo. :mad: :p

Milego dzionka wszystkim! :-*

Do góry