reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

a ja po wizycie u gina.. wiadomości nie najlepsze mam. .usłyszałam, że i tego dziecka nieuda mi się raczej urodzić siłami natury, bo mam jakas dziwną szyjką ( usłyszałam termin medyczny jakis), która się pewnie i tak nie "rozewże".. w związku z tym, i z tym, ze mam ta żółtaczkę mam w czwartek lub piatek iść do kliniki Akademii medycznek położyć sie do szpitala na patologię i domagac się CC - lekarz powiedział, ze u mnie żadna próba wywołania się nie uda a najpóxniej w poniedziałek MUSZĘ urodzić, dla dobra zdrowia malucha i mojego .. powiedział dosłownie - najlepiej niech się pani ZAPRZYJAŹŃI z którymś z lekarzy z tego szpitala ( wiadomo co to oznacza) aby nie zmuszali Pani do rodzenia SN bo znów nic z tego nie wyjdzie (jak sobiepomyślę o pierwszym porodzie, gdzie po 20 godzinach skurczy i męczenia mnie w końcu lekarze zdecydowali o cc to az sie boję, zeby się nie powtórzło.. ) ide w czwartek walczyć o to cięcie.. zobaczymy co będzie.. jednak płacić nikomu nie będę i już.. mam swoje zasady..

reklama
Mysiu,tak dokladnie. :) Ja sie ciesze,ze nie mniej. :D

Agus,ale numer... ::) Naprawde Ci nie zazdroszcze,ale wierze,ze znajdzie sie tam jakis lekarz,ktory bedzie na tyle madry,ze nie karze Ci rodzic SN...

Wlasnie dostalam smska od
Renee,ktora napisala tak:

"Hej,dzisiaj jest lepiej bo wczoraj sie czulam okropnie! :( Niestety caly czas mam cewnik i nie za wiele pokarmu w cycach! Dziekuje Wam wszystkim za sms-ki! Gratulacje dla Adasi - kawal chlopa urodzila!Wrzesniowki sie rozkrecily i bardzo dobrze!Pozdrowienia i buziaczki :) "

Margoliska,napisala:

"U mnie bez zmian ale lekarzowi nie podoba sie cos w wadze maluchow. Za duza rozbierznosc. W piatek ma byc decyzja co dalej chyba ze sie wczesniej zdecyduja."

A to Aga_Mazury:

"Czesc :) jacie ale wielki ten Igor :o Ja mam stracha coraz wiekszego jak pomysle ze to w kazdej chwili moze sie zaczac ::) buziaki i pozdrowienia dla calego BB"

ADASIA I RENEE, GRATULACJE WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A RESZTA DZIEWCZYN NIECH SIE trzyma ciepło w tych szpitalach :)

AGAMAMAANI powodzenia, nie ciekawie ci się zapowiada, trzymaj sie ciepło! :)

I ja po wizycie. Szyjka mi się zaczyna rozchylac i według pani doktór nie donosze do terminu. Może do końca tego tygodnia. Tydzień temu byłam jeszcze szczelnie zamknieta a teraz już sporo luźniejsza. Wyniki badań bardzo dobre,jak żadko kiedy u ciężarnej. Brzuszek opuszczony.Tylko czekac.
Renne i Adasia ogromne gratulacje z narodzin dzieciątek.

Agutko i nie mówiłam że jesteś najbardziej popularną przyszła mamusią. :laugh:

Mijus,tylko pozazdroscic takiej wizyty. :D A z ta popularnoscia,to ciii,bo jeszcze mi skrzydelka urosna,hihihi. ;) Ale,to tak milo,ze mnie ktos docenia i to wlasnie mi sle smski. :)

Tak a`propo,to napisala jeszcze
adasia,ze u niej ok,a maly tez dziekuje wszystkim za pozdrowienia. :)

Ladny mi to "maly". :p :D

Dziewczyny, to jak często Wy macie te wizyty u swoich ginów?
Ja chodzę raz na 2,5 - 3 tygodnie. Nawet nie wiem ile moja dzidzi waży. Idę we czwartek, to może coś mi powie.

Madziu ja cały czas chodzę co 3 tyg ;)

Agutko ty to masz informacje z pierwszej ręki :laugh:

Aga faktycznie nie zadroszczę ci teraz tego załatwiania. Obyś nie musiała sie prosić i płacić w łapkę w tym szpitalu. ::) Ja na twoim miejscu wybrałabym sie jak najszybciej nawet dzisiaj to tego szpitala pogadac z jakimś lekarzem ;)

Mija no to czekamy, czy będziesz następna ;)

Dziewczyny kolejna mamusia urodziła synka.
Napisała do mnie Edi :

Hej nazywam się Wojtuś waże 3420gr i mierze 55cm.Mam ciemne włoski i granatowe włoski

Jezu jak się ciesze tyle wycierpiała,moje gratulacje!!!!!!!!

Wlasnie tez dostalam smska od Edzi:

"Dzien dobry mam na imie Wojtus i przyszedlem na swiat dzisiaj o 11.38 Mam 3420g i 55cm. Mamusia i Ja czujemy sie dobrze nawet jadlem dzisiaj swoj pierwszy posilek. Pozdrawiamy wszystkich i mam nadzieje,ze szybko pojade do domku. Edyta Wojtus Michal"

Jejuuuuuuu brawo brawooooooooo! :D :D :D Tak sie ogromnie ciesze! :D :D :D

Mychus,hihi no jakos tak wyszlo. :D

reklama
Edi wielkie gratulacje.[color=Teal

]Dziewczyny wychodzi prawie jedna na dzień.w tym tempie do połowy września wszystkie urodzimy. ;)[/color]

Do góry