reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cześć dziewczyny! :)

Ja też dostałam smsa od Renee ale dopiero teraz go odczytałam ;D

Tak się cieszę!!! :D Renee trzymaj się wracaj szybko do siebie i pisz co i jak ;)
Ale się uśmiałam jak przeczytałam w smsie że Renee jest ponoć stworzona do rodzenia dzieci :laugh: oczywiście to super. Ale najważniejsze że jest szczęśliwa ::)

Edi jutro wielki dzień! jak sie czujesz?? :)

Mnie wczoraj na imprezce u znajomych znowu bolało podbrzusze ale jak widać dalej z Wami jestem więc to nie było to, chociaż nawet trochę potańczyłam.Wszyscy sie ze mnie śmiali że na siłę chcę już ten poród wywołać :laugh: :laugh:

reklama
Renee moje gratulacje,,troszke" męczarni i już mały człowieczek jest na świecie!!!
Przed Tobą rozpoczoł się nowy rozdzieł w życiu, Jeju Jakie to piękne!!!!!

Ja wstałam dzisiaj bardzo późno bo grubo po 11.00 ale też położyliśmy się późno bo ok 4.00.
Powód pierwszy to późny powrót od znajomych, a drugi akcja z pająkiem :p. Przez ostatni tydzień w mieszkaniu pojawiały sie nam pająki giganty. Ja sie panicznie pająków boję, ale do tego stopnia że aż cięzko mi to wytłumaczyć. Codziennie jeden gigant pojawiał się w tym samym pokoju (tym w któtym ma spać dziecko) Zastanawialiśmy sie skąd one wyłażą. Okna mam cały czas otwarte ale mam w nich moskitiery więc tędy na pewno nie. Ale na ścianie nad komodą mamy lufcik z komina i mówiłam mężowi że one na pewno przez ten lufcik wchodzą. Oczywiście co usłyszałam?? jesteś nie poważna, to niemożliwe. Był spokój dwa dni. Dzisiaj nad ranem bo było ok 3.00 wchodzę do pokoju a taki cholerny i pieprzopny pająk gigant znowu siedzi tym razem na kanapie. Dziewczyny dostałam takiej chisterii że zanosiłam sie od płaczu. Ja tak sie ich boję :-[ :-[ małego pajączka to zabiję ale takie jak te które mi do mieszkania ostatnio właziły to ...... o Jezuuuuuu!! :-[ Kazałam mojemu K odsówać wszystkie meble i soprawdzić czy ich wiecej w kontach nie siedzi bo cała sie aż trzęsłam, oczywiście przyznał mi rację że na pewno przez ten komin włażą i wsadził coś do tej dziury :p a ja myśllałam ze go zabiję !!! Durne chłopy!!!
Nie umiałam zasnąć za cholerę, mała czuła mój niepokój bo się strasznie wierciła, a ja miałam dosyć :p :-[
To tak wyglądała moja nocna ekapada z moją fobią ale cóż ::) moze moja córka nie odziedziczy tej fobii po mamie :p ;)

Mycha, ja też się boje takich pająków. Parę lat temu też miałam taki problem - pojawiały się niewiadomo skąd. Ale od tamtej pory, na szczęście, mamy spokój, już dawno takiego nie miałam w domu.

Hej Dziewczyny!
WIELKIE GRATKI DLA RENEE ! Jeny a tak się wczoraj o tej porze bała :) a juz teraz ma wszystko za sobą :)

Ponieważ raczej już dziś nie dam rady zajrzec to EDI trzymam kciuki za jutrzejszy dzień :)
Buziaki dla wszystkich Mam - miłej niedzieli :)

Marrtruda to przynajmniej ty mnie rozumiesz, niestety w moim przypadku ta fobia kiedyś doprowadzi do czegoś ...... tak sie boję :p :p

A tak wogóle dziewczyny jak chodzę po tych różnych forach (głównie na forach przyszłe mamy) to doszłam do wniosku, że to na naszym forum na wrześniówkach jest największy porządek. Wątki są ładnie prowadzone i wogóle. Np na sierpniówkach jak któraś z dziewczyn urodziła, a ja chciałam sobie sprawdzić na kiedy miała termin to nic z tego, bo tam na każdym wątku dziewczyny coś piszą i ogólnie panuje totalny chaos. Za to u nas rodzi się dzidzia to jest osobny wątek (bez komentarzy) z zawiadomieniami, osobny ze zdjeciami i osobny z terminami porodów ::) ::) niewiem moze to tylko ja zauważyłam, ale jestem dumna z naszego forum ;D ;D ;D ;)

No ja sie trzymam bo cóż innego mi pozostało ;D Dzis wszyscy dzwonią żeby mnie wesprzeć dobrym slowem i jakos dzień mija.Mam wrażenie,że wczoraj było nieco bardziej nerwowo ::)
Mju dzięki za kciuki,ale wiem,że wszystkie będzie za nas trzymać.Zastanawiam się tylko komu wysłać smska ;D ;D ;D bo jak widze to Agutka ma największe doświadczenie w tej sprawie ;D
Mały andal aktywny,ale to tylko ze spokojem dla mnie.
Ja ze względu na cięcie zakończyłam dziś dożywianie,żeby jutro byc puściutka od środeczka ;D
Pewnie jeszcze dziś tu zajrzę i może ucieszę się jesli znowu któraś z nas urodzi ;)

Edziu,hihihi,jesli tylko chcesz,to pisz do mnie. :D Moj telefon jest do Twojej dyspozycji o kazdej porze dnia i nocy. ;D Powodzonka jutro! :-*

Ja wlasnie wrocilam do domku,bo 1,5h bylam z bratem na grzybkach (sporo ich mamy :o no i wrzosowy bukiecik dla mamy tez zrobiony ;D ),a teraz bede zajadac sie budynkiem,ktory ugotowalam (mniam :D ) i sluchac zuzlowej audycji w radyjku. ;)

eDI.. trzymaj się jutro i nie daj sobie obciąć nogi :) wiesz z lekarzami różnie bywa mogą się pomylić :D oczywiście żartuję.. daj znac o i jak ..

Mycha ty wiesz, zę masz rację.. podobne miałam wrażenie ostatnio próbując odnaleźć coś na sierpniówkach i na lipcówkach..

a u mnie znów zero objawów porodu.. w końcu skończy się tak, że jako jedna z ostatnch urodzę.. a miałam być pierwsza ;D

reklama
Aga wiesz,że życie bywa przewrotne i możesz jeszcze zdążyc przede mną ;D

A mnie czeka jeszcze golenie cipusi ;D a i o nóżkach nie zapomnę,żeby potem się nie wstydzić ::)

Do góry