reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Agamamaani,nie martw sie - pewnie to ja zamkne te liste wrzesniowek. :( Eh,dzis to az mi sie plakac chcialo,ze jeszcze Zuzanka nie wychodzi na swiat mimo tego,ze juz tyle rzeczy mnie bolalo i w ogole... ::)

Ciekawe,co jutro mi gin powie...

reklama
Agamamaani - dzisiaj złapałam poradnik domowy (wrzesniowe wydanie) i jest tam artykuł na temat firmy przyjaznej mamie wraz z wypowiedziami mam z netu. No i jest tam też wypowiedż mamy o nicku agamamaani, więc oczywiście pomyślałam o Tobie - czytałaś może? ciekawam czy to może nasza wrześnióweczka :) ?

Edi, trzymam kciuki za Ciebie. Prawde mowiac Ci zazdroszcze, ze juz bedziesz lada moment tulila maluszka do siebie... U mnie niby super warunki do porodu (w sensie dlugosci szyjki itd), a ja wiem, ze pewnie urodze z wywolania. Na szczescie zmienilam szpital, w ktorym urodze. A to znaczy, ze jak bedem i wywolywac to nie 12 dni po terminie a juz 7. Karolke urodzilam 13 dni po terminie, wiec wiem, ze mozna oszalec z czekania (a i tak mi wywolywali :().
W kazdym razie zmienilam i czekam...

EDI no to ruszaj golić nogi inne części ciała :D oczywiście mój telefon też jest do twojej dyspozycji ;)

Trzymaj się, bądź dzielna i niech moc będzie z Tobą ;D

Edi, powodzenia i moc siły, chciałabym napisać bez bólu ale to nie przy cesarce.Niestety.
Zobaczysz wszystkie gwiazdy na niebie mówią że już jutro utulisz wyczekanego synka!!! ;)

Thea pisze:
Agamamaani - dzisiaj złapałam poradnik domowy (wrzesniowe wydanie) i jest tam artykuł na temat firmy przyjaznej mamie wraz z wypowiedziami mam z netu. No i jest tam też wypowiedż mamy o nicku agamamaani, więc oczywiście pomyślałam o Tobie - czytałaś może? ciekawam czy to może nasza wrześnióweczka :) ?

ta Agamamaani to napewno ja..\to mój stary nick z edziecko.pl i z innych"dzieciowych forów"ja się wypowiadam zazwyczaj w takich sprawach - moja firma mało przyjazna była - bo 3 dni w tygodniu miałam tylko prawo do "karmienia piersią"..
jest to może gdzies w necie?? a jak nie w necie to jaką gazete mam kupić??

JOAŚ a z ciekawości gdzie będizesz rodzić.. ja na STarynkiewicza się wybieram ostatecznia a tam też mi powiedzieli, ze max po 7 dniach od terminu będą mi wywoływać..

oo znalazłam http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,65369,3541134.html
tak to o mnie..
Anka jak miała pół roku była w szpitalu baaardzo ciężko chora - było powazne zagrożenie życia - miała ciężką sepsę z powikłaniami.. a mój szef gdy u o tym powiedziałam odpowiedział - to ok wracasz do pracy rozumiem, a mała w szpitalu zpielęgniarkami zostaje tak?? - naprawde nie wiedziałam co odpowiedzieć - oczywiscie postawiłam na swoim .. z tą komórką i teraz były jaja, bo mi szef ja zabrał jakoś w kwietniu a w maju kazał wydzwaniac na własny koszt do niego w sprawach służbowych - powiedziałam mu, ze jestem na GG i na SKYPIE i jak coś chce to niech dzwoni bo ja telefonu nie mam :D
a z tymi klientami to faktycznie tak był - musiałam nowych sobie znaleźć aby zostac w firmie.. teraz znów ktoś ich przejął ( dziewczyna zamiast umowy na zastępstwo jak być powinno dostała już umowę na stałe adrugi koleś ma na 3 miesiace na razie - dwie osoby na moje miejsce zatrudnili.. ) no ale wiem, żę byłam niedoceniana.. teraz mam zamiar albo od razu szukac nowej firmy albo postawić ich przed faktem - zabieram klientów albo dajecie mi podwyzkę i swobodę działania.. ( a z klientami - no z częścią z nich jestem już ugadana :D )
naprawde wielkie korporacje są okropne.. zwłaszcza, że moja jest Japońska.. :(

reklama
Ja juz sie wypluskalam i zbiram sie do wyrka... Poczytam troszke i ide spac... Jutro rano do gina... Mam wrazenie,ze i tak nie powie mi nic nowego na temat mojego rodzenia,a to mnie strasznie dobija. :( :( :(

Edi,powodzonka jeszcze raz! Wszystko napewno bedzie dobrze i juz jutro utulisz swoje Malenstwo. :) CzekaMY na znaka! :-*

Dobranoc wszystkim. :-*

:(

Do góry