reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Edi jak czytam ze u ciebie już tuż tuż to mam dreszcze :) Jejku dziewczyny zobacznie jak nam to szybko minelo, niedawno co poznalyśmy sie na tym wrześniowym wątku a tu już powoli zbliżamy sie do finału :) Bardzo sie cieszę że was wszsytkie poznałam :)

reklama
no własnie o tym samym myślałam.. dopiero co pamiętam jak prosiłysmy z LILith z majówek Aletkę o założenie osobnego działu dla wrzesniówek a tu już rodzimy :D ciekawe co pomyślimy o tych naszych "wypocinkach" jaknasze dzieci będą rok albo i więcej miały..
fajnie będzie powrócić do tych naszych mysli i tekstów z okresu ciąży co??

Nooooo ;D ja tez się cieszę,że Was poznałam ;D a jak przypomnę sobie początki bycia w ciąży to nie moge uwierzyć,że mialam złamaną nogę ;D

Marrtruda mała była faktycznie bardzo ciekawa ale na początku nie chciała dać ani buziaka ani pogłaskać.
Teraz pomalu się oswaja,ciągle zagląda do niego z zaciekawieniem!
Zaoważyłam że ciągle się przytula do mnie.

Cleo masz racje jak ten czas leci mi nie chce się wieżyć że mam już Szymka i moge Go tulić!!! :-* :-*

Ahhh jejkus,az mi lzy do oczu naszly... Tak czytam Was i czytam... I naprawde mam nadzieje,ze znajdziemy chociaz chwilke czasu,zeby tu zagladnac po porodzie,bo bedzie mi inaczej za Wami teskno... :( Ale jak tak patrze na Mamaosie,ktora ma teraz juz 2 Skarbki do przypilnowania,to mysle,ze nie bedzie tak zle z naszym dalszym pisaniem na forum. :) Ahhh,normalnie sie wzruszylam. :(

W ogole napisala do mnie
Aga_Mazury:

"Witaj Mamuska :) ja nadal leze i czekam na mezczyzn mojego zycia, a jak u was kobiety?"

Napisalam jej co u nas,no i spytalam sie,jak jej wyniki badan i w ogole,no i odpisala tak:

"Mam zatrucie ciazowe,rano jeden synek mial problemy z tetnem ale juz jest ok,trzymajcie sie mamuski"

Silne chlopaki rosna - juz teraz to widac. :D

Jak dobrze,że Aga Mazury jest w szpitalu.Trzeba uważać z tym ztruciem,tym bardziej,że tętno było za małe :-[ mam nadzieję,że wszystko u niej będzie dobrze ;) zaraz wyslę jej smska,może sie ucieszy ;)

Ciekawe czy ja dzisiaj prześpię noc, czy tez ból brzucha mi na to nie pozwoli. :( No i co przyniesie nowy dzień? ??? Kurde niech to się wreszcie rozkręci, albo niech mnie brzuch przestanie boleć, bo szlag mnie trafi!!! :mad: Już mi jest wszystko jedno byleby nie być w takim zawieszeniu. :( ( widzę, że ból wzbudza we mnie lekką agresję........ :mad: :mad: :mad:)

Ciekawe jak długo Aga_Mazury będzie musiała poczekać na swoje maluchy ???

Oj dziewczyny rozdwajajmy się czym prędzej, bo od tego czekania to cholery można dostać!!! :mad:

Co to wszyscy się już pospali????? ??? Szkoda!
A ja dzisiaj raczej spać nie będę, skurcze są chyba coraz silniejsze, a po jednym takim skurczu znowu wyszło trochę podbarwionego śluzu. Na wszelki wypadek dopakowałam już wszystkie rzeczy do szpitala. Jakby co to tylko wskakuję w ciuszki i jedziemy. Ale na razie paniki w domu nie sieję, chociaż widzę teściowa czuwa (jestem w domu sama z teściami), zagląda co jakis czas. ;)

reklama
No i Renee sie doczekala swojej Alicji. ;D Wlasnie przed chwileczka dostalam od niej smska,wiec szybko zasiadlam do kompa,zeby Wam o tym napisac. :D Brat mnie zabije,ze go budze,ale co tam. :p :D

"Urodzilam o 4.20,waga-3250,dlugosc-52cm,10pkt,porod naturalny-trwal 5,5godz. Podobno jestem stworzona do rodzenia,ale ja juz dziekuje chociaz jestem szczesliwa!"

Aaaaaaaale ma fajno! ;D Ja juz tez chce Zuzanke obok siebie! :(

Do góry