reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Tak sie ciesze, ze u Renee wszystko dobrze i ze moze juz przytulic swoja coreczke!!! Wczoraj biedaczka byla taka przerazona a tu dzisiaj juz tuli swoje Malenstwo!!!

Brawo Renee!!!
Gratuluje Ci serdecznie!!!
Wszystkiego dobrego!!!
Wracaj do formy a Alusia niech chowa sie zdrowo!!!

reklama
A u mnie nic, dalej bez zmian. Meczace to czekanie, szczegolnie jak tyle Wrzesnioweczek zaczyna sie rozdwajac :D Ja tez bym juz chciala :laugh:

Od rana troszke pobolewa mnie podbrzusze jak na okres lub niestrawnosc i mam wrazenie, ze musze do kibelka, ale znajac zycie, pewnie u mnie TO wlasnie jest jakas niestrawnosc! Choc podobno to tez moze byc oznaka bliskiego porodu. Ale juz wole sie nie nastawiac :D Jedyne pocieszenie, ze maz dzis wraca wczesniej i po 17tej bedzie juz w domu, a moja mama dzis na noc wsiada do autobusu i bedzie u nas juz jutro okolo godz 8-9- i nie bede juz sama w domu zastanawiac sie czy to juz ;D

Ale to super, ze tyle wrzesniowych mamus juz tuli swoje malenstwa!!!

AgutkaZG- a Ty to masz goraca linie z tymi telefonami ;D i uaktualnianiem listy ;D Dobrze, ze mozna do Ciebie pisac :D

Mnie bola tylko plecy,brzuch i pachwiny,ale znajac moje szczescie,to jeszcze sobie pochodze w tej ciazy... ::) Ehhh,jak ja zazdroszcze juz tym rozdwojonym mamusiom... tez bym chciala sie do Dzidzi poprzytulac. ;D

Royanna,mnie strasznie cieszy,ze Dziewczyny do mnie pisza. :D Moj telefon jest wlaczony o kazdej porze dnia i nocy,wiec pisz,jesli tylko masz ochotke,hihi. :D Renee tym smskiem zrobila mi dzis swietna pobudeczke,tak jak ostatnio Mamaosia. ;D

W ogole,tak zauwazylam,ze wrzesnioweczki rodza co 3 dni. :D :p Ciekawe,ktora bedzie jako czwarta. ;)

A my z Zuzanka zaczynamy dzis 37 tydzien,jupiiii!!! ;D ;D ;D

Nawet nie wiecie jak ja sie cieszę,że Renne już ma Alusię ;D
Jak Narrtruda zauważyła,twardzielka z niej i do końca była z nami ;D
Ależ niespodzianka na niedzielkę,i jakoś od razu ja się mniej boję jutra ;)

RENEE GRATULUJĘ!!!!! ;D ;D ;D

reene moje wielkie gratulacje :) cieszę sie razem z tobą ze mozesz już tulic swoja córeczkę :) to cudowne :) A poród króciutki jak na pierwszy raz, niektóre tak nie maja nawet na następnym :)

ale super.. szybciutko poszło faktycznie..
no i znów któras mi kolejkę zabrała :) ja się nigdy nie doczekam.. a zobaczcie na suwaczku ile mi zostało.. już prawie nic..

reklama
Dostalam smska od Margoliski :) :

"U mnie bez zmian. One sie nigdy chyba juz nie urodza. Jutro mam miec znowu usg. Uczulenie mam tragiczne. W nocy dostalam dwa zastrzyki i tabletke i spalam az piec godzin. Mam juz tak strasznie dosc wszystkiego."

Aga_Mazury napisala,ze u niej bez zmian.

A ja mam jakiegos dolka,bo tez juz chce swoja Dzidzie poczuc w swoich ramionkach i moc sie do Niej wreszcie przytulic... :(

Do góry