reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Nie zazdroszczę rodzic w takie upały,bo i wy i dzidzie się męczą ::).Mam nadzieje że we wrześniu będzie troche chłodniej ;).Tylko niewiem od czego w głowie mi się kreci od kilku dni wieczorami. :-[

reklama
Mija może to od ciśnienia,które chyba zaczęło spadać.

U mnei w końcu jest chłodniej,ale deszczu jak na lekarstwo :p

Agamamaani! Trzymam kciuki by Twój maluch jeszcze trochę wytrzymał....

Oj ale fajnie tak chłodno. Idę spać i myślę, że wreszczie się wyśpię.

Witam w ten piękny, chłodny, niedzielny poranek!! ;D

Jest cudownie chłodno, super, czuje się świetnie!!

U mnie deszczu nie było,teraz jest chłodny wiatr i tylko 22 stopnie.Ciśnienie mam w normie a w głowie ciągle zawroty,muszę we wtorek powiedziec o tym mojej gince.

Hej ;D w końcu troche chłodniej ;D
Nad ranem musiałam nawet użyc kołderki.Chociaż przed chwilą wróciliśmy z mężem ze spaceru i nieco spotnieliśmy ;D bo gdzie nie ma przewieiu to lekko grzeje.
A w nocy Wojtek sie przebudził i wierzgał jak szalony.To pewnie dlatego,że wczoraj prawie cały dzień przespał.A wieczorkiem słuchałam sobie przez stetoskop jego tętna, to taki cudowne uczucie móc usłyszeć takie "tu,tu,tu,tu,tu" ;D

reklama
My już po obiadku ;)

Cholernie mnie boli kręgosłup w części lędźwiowej, a najbardziej przy zmywaniu czy innych czynnościach przy których musze stać :p mam już dosyć :p

Do góry