reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Ja już też po obiadku i fajnie że tak wieje wiaterek :)Do zmywania i innych czynności zagonilam męża , no i mam pomoc w postaci starszej córki ;D

reklama
na Mazurach też od wczoraj przyjemny chłodek :D i dobrze...bo nawet moja 12 letnia jamniczka dostała udaru w te upały ...a ja myślałam, że urodzę...jak zobaczyłam ten atak :(

mój owczarek to nawet na dwór nie chce teraz za bardzo wychodzić...tylko śpi ;) ...wszyscy chyba mają dość upałów...

Adasiu rzadko ostatnio zaglądasz na BB :) a tak wogóle to ty masz się super, bo oprócz męza masz jeszcze dwoje dużych dzieci, które ci pomogą ;)

Pozdrowienia

Słuchałam pogody na pierwszą połowę sierpnia i moje drogie pani......................UPAŁY NIE WRÓCĄ!!!!! ;D ;D ;D ;DNawet w niektóre dni temperatury mogą spaść poniżej 20 stopni!!!! O to nam chodziło!!! ;) ;D Żeby tylko jeszcze ta prognoza w pełni się sprawdziła to będę bardzo szczęśliwa> ;D

reklama
jejeje%20jeje%20aaaaa.gif

Jeju,oby to byla prawda! :D Od 1 sierpnia zaczynam szkole rodzenia i nie mam zamiaru sie tam pocic kurde. :p

o%20allahu.gif
o%20allahu.gif
o%20allahu.gif
o%20allahu.gif
o%20allahu.gif
MODLMY SIE!!!
o%20allahu.gif
o%20allahu.gif
o%20allahu.gif
o%20allahu.gif
o%20allahu.gif

Do góry