reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
No i po weekendzie.
U nas od wczoraj chłodno,deszczowo i wietrznie ;D ;D ;D
Od rana jest tylko 20 stopni i na więcej się nie zapowiada ;D ;D ;D
może już zaczynają się sprawdzać prognozy na sieprień ? :D

A ja tam nie wiem czy bardzo chłodniej w Katowicach ::) ale chmurki są to,może słoneczko nie da nam popalić :p
Nie mogłam wczoraj zasnąć,bo jakoś ciągle mi było gorąco.Ale za to obudzilam się przed 7 rano,ale nie wstałam bo to byłaby zbrodnia ;)
Miłego dnia mamuśki ;D

Witajcie mamuśki! :)

Na Śląsku pogoda superowa, ja przynajmniej czuje się super ;D temperatura jest w sam raz, mam tylko nadzieję, że cieplej nie będzie ;) zaraz biorę się do prasowanka, bo mam spore zaległości :p
To narazie.

Hej wszystkim. ;)

U nas takze pogoda rewelacja. :D Wiaterek,chmurki,zero slonka,a rano nawet deszczyk pokropil. :D Ahhhh bosko mi. ;D I tak samo,jak
Mysza,musze poprasowac wczorajsze pranie,czyli pieluszki dla Zuzanki. :D

Milego chlodnego dzionka! :D

Piękna pogoda i jest wrescie czym oddychać!!
Wczoraj byłam z rodzcami na jeziorku (od dłuższego czasu) i jak moczyłam nogi to coś mnie uszczypneło w noge
Aż podskoczyłam a ludzie dziwnie na mnie patrzyli,normalnie jakaś ryba chciała zjeść moją noge!!! :mad:
Już tam nie wchodziłam.

A tak w ogole,to druga sierpnioweczka urodzila. :D Szybko sie rozdwajaja,hihi. ;D Mam wrazenie,ze i u nas pierwsza Dzidzia pojawi sie juz w sierpniu. ;)

Ja już po wizycie u gina i wszystko ok z nami.
Rzeczywiście pogoda zmienia się - dla nas na lepsze :) - choć teraz jest już też ciepło ale powiewa taki fajny wiatertek.
Mnie lekarz pocieszył, że raczej dużo wcześniej nie urodzę a może nawet później. Więc ja raczej napewno poczekam do drugiej połowy września na Dzidziusia.

reklama
Do góry