reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Nie wiem w sumie,zaczelam miec watpliwosci,czy to deszcz czy to ptaszki siusiaja,bo kurcze kapnie jakas kropelka raz kiedys i zaraz slad po niej zanika,heh. ::) ;)

Witam się z Wami po ponad tygodniowej przerwie, miałam awarię monitora trzeba było wymienić parę części.Czuję się ogólnie dobrze ale miałam już kilka razy porządne skurcze i biorę dorażnie fenoterol.Niestety po nim moje biedne serducho jeszcze bardziej szaleje i ręce się trzęsą.Jesteśmy w trakcie remontu pokoju dla małego mam nadzieję że Igor poczeka jeszcze ze dwa tygodnie ::)Jest strasznie ruchliwy , szczególnie wieczorem .Chyba się niedługo sam "wykopie" ;)

Cześć Adasia! Wytrzymasz, już tak niewiele zostało. Żeby chociaż pogoda nam sprzyjała, to by było dużo lepiej...

W pogodzie mówią,żę w weekend ma byc chłodniej i padac.W drugiej połowie sierpnia ma byc juz 25-21 stopni.Bądzmy dobrej myśli.

Podobno Religa teraz w telewizji przestrzegał, że najbliższe 3 dni będą 40-stopniowe upały, i żeby starsi i chorzy nie wychodzili z domów.

Na tvn mówili o deszczu w sobote i niedziele ale zadnych chmur niewidac :-[.Mówią tylko o chorych i starszych ,zauważyłyście ,że nigdzie jeszcze nie powiedzieli że kobiety w ciąży mają ciężko. :mad: Czy my już tru nic nie znaczymy? :p

Mija,tez to zauwazylam... ::)
A ja dzis wieczorkiem ide z Radkiem na piwko,a pozniej moze gdzies potancowac przy muzyce takiej z lat naszych rodzicow,hyhyhy. :D

No,a Albusia przed chwila bawila sie na ogrodzie ze szczurkiem mojego brata,hihi. ;D Jak slodko to wygladalo, o jaaa. :D

reklama
Agutku Religa przestrzegał jeszcze przed piciem alkoholu ;D ;D ;D więc wiesz ;D

J ateż słyszałam,że w niedzielę może gdzieniegdzie popadać i od poniedziałku stopniowe spadki temperatury,ale baaardzo stopniowe :p

Adasiu
cieszę się,że jesteś ;) a Igorek posiedzi jeszcze,chociaż on duzy chłopak to niewiadomo ::)

Do góry