reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Nie wiem w sumie,zaczelam miec watpliwosci,czy to deszcz czy to ptaszki siusiaja,bo kurcze kapnie jakas kropelka raz kiedys i zaraz slad po niej zanika,heh. :
adasia
Wrześniowe mamy'06
Witam się z Wami po ponad tygodniowej przerwie, miałam awarię monitora trzeba było wymienić parę części.Czuję się ogólnie dobrze ale miałam już kilka razy porządne skurcze i biorę dorażnie fenoterol.Niestety po nim moje biedne serducho jeszcze bardziej szaleje i ręce się trzęsą.Jesteśmy w trakcie remontu pokoju dla małego mam nadzieję że Igor poczeka jeszcze ze dwa tygodnie :Jest strasznie ruchliwy , szczególnie wieczorem .Chyba się niedługo sam "wykopie"
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A ja slyszalam,ze ten weekend ma byc najgoretszy tego lata,a sierpien taki sam jak lipiec... :
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mija,tez to zauwazylam... :
A ja dzis wieczorkiem ide z Radkiem na piwko,a pozniej moze gdzies potancowac przy muzyce takiej z lat naszych rodzicow,hyhyhy.
No,a Albusia przed chwila bawila sie na ogrodzie ze szczurkiem mojego brata,hihi. ;D Jak slodko to wygladalo, o jaaa.
A ja dzis wieczorkiem ide z Radkiem na piwko,a pozniej moze gdzies potancowac przy muzyce takiej z lat naszych rodzicow,hyhyhy.
No,a Albusia przed chwila bawila sie na ogrodzie ze szczurkiem mojego brata,hihi. ;D Jak slodko to wygladalo, o jaaa.
reklama
edi
mamusia Wojtusia
Agutku Religa przestrzegał jeszcze przed piciem alkoholu ;D ;D ;D więc wiesz ;D
J ateż słyszałam,że w niedzielę może gdzieniegdzie popadać i od poniedziałku stopniowe spadki temperatury,ale baaardzo stopniowe
Adasiu cieszę się,że jesteś a Igorek posiedzi jeszcze,chociaż on duzy chłopak to niewiadomo :
J ateż słyszałam,że w niedzielę może gdzieniegdzie popadać i od poniedziałku stopniowe spadki temperatury,ale baaardzo stopniowe
Adasiu cieszę się,że jesteś a Igorek posiedzi jeszcze,chociaż on duzy chłopak to niewiadomo :
Podziel się: