reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Ania,ooo dobre dobre. ;D Chyba nie uszkodzil - musze sie dowiedziec. ;D Aaa jeszcze na dodatek uzadlila go osa i ma palucha spuchnietego. :p Tylko kurde nie zapytalam sie,w ktorego... Czy wlasnie przypadkiem nie w tego 21szego. :D A poza tym to Ci zazdroszcze,hehe. ;D

reklama
Agutka, no jakby przypadkiem w ten 21 to chyba nawet i dobrze ;D ;D ;D
Mężuś też się ucieszył że mam kibelkowy problem za sobą, bo już wczoraj po południu byłam przez to nie do zniesienia, samo dotknięcie mnie groziło burzą z piorunami :D

Agutko ten Twój zanjomy to faktycznie ma pecha ;D
ale jak pisała Ania tą część chyba ma jeszcze w porządku ;D

Ja już jestem pomalym parsowanku.Tym razem to były serwety,takie richelieu a one są okropne do prasowania :p

Właśnie miałam chwilkę zabawy z kotem ;D musialam jej rzucac myszkę ;D

uff jak gorąco. A ja dziś na krótkie zakupki się muszę wybrać :p

Nic mi się nie chce ......

Dziewczyny na problem z zaparciem rewelacyjna jest na czczo szklanka ciepłej wody z 2 łyżeczkami miodu. U mnie działa rewelacyjnie a biorę 200mg żelaza dziennie a to dopiero zapiera ::)

Ania,no ja Ci wierze,ze Cie to meczylo,bo wiem,co to za bol,ale cale szczescie on juz tez za mna,hihi. :D A kolegi 21szy palec z tego,co pamietam,nie byl taki zly,wiec nie musi mu puchnac,hahaha. ;D Ale to juz bylo tak dawno,ze moze mu sie na "starosc" skurczyl. :p Oby jednak nie! ;D

Edus,zebys wiedziala. :D On jak czegos nie zgubi,albo czegos sobie nie zrobi,to nie bylby Radkiem,hehe. :D Tylko ja mam praktycznie zawsze takie "szczescie",ze jak z nim gdzies ide,to cos mu sie dzieje. ::) A to oka o malo nie straci na plocie drucianym,a to noga,a to cos tam,heh,masakra. :p

Agutka jak pisały dziewczyny zakochany facet jest ślepy i nie patrzy pod nogi.Więc bierz się do dzieła.Teraz ty się nim zaopiekuj,a on później tobą. :p ;)
Mnie te upały wykańczają,kręci mi się w głowie codziennie wieczerem od trzech dnia. :-[Mam wtedy saune w pokoju,więc może to od tego_Od czterech mam biegunke,ale wolę to niż zaparcia. :p

Megi mam do ciebie pytanie.Podczas obliczania zasiłku rodzinnego dzielisz dochody też na dziecko które ma się urodzic ,czy tylko na rodziców?

reklama
Wezcie Dziewczynki,bo mnie zawstydzacie,hihi. ;D On we mnie zakochany? Yyy,no nie wiem nie wiem. :p Chociaz juz tyle razy mi powtarzal,ze kto wie,co przyniesie los... Ze moze za jakis czas bedziemy ze soba i on zaadoptuje Zuzie,a pozniej bedziemy mieli swoje,haha. ;D A po ostatnim spotkaniu kazal mi dbac o Nasze Dziecko,haha. ;D No i co tam jeszcze,hm... No i zawsze sie smiejemy,ze jego plemniki zadzialaly dopiero teraz na mnie i dotarly tam gdzie potrzeba po tych 6ciu latach,hahaha. ;D Ale sie rozgadalam,wybaczcie,ale tak mnie rozsmieszylyscie z tym zakochaniem,ze mnie na gadanie wzielo. :p

Zanioslam do pracy zwolnienie,wiec mam je juz z glowy. :D Hurra. :D

Do góry