reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Witam.
Ja już po wizycie u fryzjera i w Urzędzie Skarbowym (po zaświadczenia do rodzinnego).
Włoski mam krótkie i tera to już jestem tak do mojej mamy podobna, że SZOK!
Ja mam dzis dzień leniuchowania, bo wczoraj zrobiłam więcej obiadku i starczy na dziś (zupka pomidorowa - mniam mniam).
Teraz relaksuję sie przy kompie i zajadam ciastem imieninowym od mojej siostry, które przywiózł mój tata.
Upał jest niemiłosierny ale ja bardzo wspólczuję mojemó tacie i bratu, którzy w ten upał siedzą na dachu (właśnie u mojej siostry) i kładą nową blachę :(
Do mojego ginka idę w poniedziałek i też będę miała robione usg a w następny weekend wybieramy się na zakupy dla dzidziusia i dla mnie i na działeczkę do mojej koleżanki z pracy do Brwinowa i pewnie zaliczymy też troszkę spóźnione imieniny mojej siostry. No ale to dopiero w przyszłości.

reklama
ale mi się zaje.iście humorek poprawił, na 90 % załatwiłam pracę mojemu braciszkowi :) ja to mam dar przekonywania ;D
Agutka, no to kawał dziewuszki z Zuinki, super,gratuluję :)
Ja idę na podglądanko dopiero 7.08, zobaczymy ile mojemu Bobaskowi przybyło, który zresztą ostatnio mamie spać nie daje na bokach, a tak zaleciła doktorka, w dzien zresztą też nie daje mamie nic robić, bo albo kopie albo "faluje".
Chyba jakoś dziś zniosę ten upał

Agutko to super ze Zuzinka rośnie :laugh: ja też już bym chciała wiedzieć ile waży Lenka ale wizyta dopiero 11 sierpnia ::) tak długo jeszcze :p Ja ostatnie USG miałam robione 2 msc temu więc nie moge się już doczekać ::) ;)

A nawet mi się już nie chce pisać o tych upałach :p :p oglądałam wiadomosci. Był akurat wywiad z jakąs kobieciną ze wsi, która błagała Boga o deszcz, bo nie ma nawet czym zwierząt nakarmić, i prawdopodobnie będzie usypiała swoje krowy bo naprawdę nie daje już rady i wogóle :p jak tak jej słuchałam to aż mi łezki poleciały!! :-[ :-[ przecież ci ludzie na wsi to w większości utrzymują sie z roli i hodowli, naprawdę serce się kraje!! :-[

Boze wysłuchaj nas i ześlij ochłodzenie i deszcz!!

Ja też chciałabym wiedzieć ile mój malutki Kamilek waży :) Ostatnio jak byłam czyli 2 tygodnie temu to ważył 1600-1800g a teraz wizytę mam 11.08 tak jak ty Mycha12. W poniedziałek jedziemy do teściów a więc jak wócę to będe miała sporo do nadrabiania i bede musiała wreszcie zrobić wyprawkę dla siebie do szpitala.

Agutka - dzięki wszechogromne za tą prognozę na sierpień, oby się sprawdziło :)

w nocy pomimo otwartych non stop okien 29 stopni w sypialni - spać się nie da. Dzisiaj przespałam może z 5 godzin, ale za to na poprawę nastroju pojechałam na zakupy - wyszłam z dwoma torbami, ciuszki, kosmetyki, pierdołki , grzechotki itd.
i od razu mi lepiej, a teraz jeszcze zamówiłam pościel z internetu - chyba zbankrutujemy :))

pozdrówki dla wszystkich bezsennych mam ;)

Ania,noo spora Dziewczynka,ale ja tam sie ciesze,ze tak ladnie rosnie. ;D Gratuluje daru przekonywania,hihi. :D

Mychus,ja tez sie doczekac nie moglam,no i nie spodziewalam sie usg,a tu prosze - niespodzianka. ;D Wytrzymasz. :-*

Thea,heh no wlasnie,oby sie sprawdzilo,bo ja juz nie oddycham tylko doslownie sapie. ::) :p

A ja padam. Wyprałam dziś wózek i nie mam sił. To okropne jak chce się coś robić a nie daje się rady.

Agutka! Super suża dziewczyna z Zuzinki!

reklama
a ja sie coraz poważniej zastanawiam, czy już się do szpitala nie spakować.. w dodatku ( jak pewnie wiecie z TV w Warszawie fatalna sytuacja na porodówkach, szpitale pozamykali (remontują się a nikt tego między sobą nie pouzgadniał) efekt jest taki, że odsyłają poza Warszawę rodzić.. dla wcześniaków wogóle miejsc w Warszawie nie ma już.. odjazd normalnie..
ale jeszcze 1,5 tygodnia i ciąża będzie donoszona.. a jutro do ginki idę na wizytę i pewnie da mi juz skierowanie do szpitala..
a jeszcze mi tylko kosmetyków dla Frania brakuje.. wszystko jest i czeka sobie na jego przyjście..

Do góry