reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mój Boże, to mój mąż to skarb największy i najcudowniejsze kochanie ;D. Ja nie mam takich problemów, z kumplami nigdzie nie łazi, woli w domciu posiedzieć ze mną, też mu cały czas dupę truję, że mi się nudzi samej w domu i tylko czekam aż wróci z pracy żeby z nim troszkę posiedzieć. Ma anielską cierpliwość do mnie zwłaszcza teraz w tym moim stanie, a jestem bardzo marudna i upierdliwa. ;) ;D

reklama
Mój ogólnie tez jest dobrym facetem,tylko ostatnio chyba uważa,że skoro jestem w ciąży to powinnam się tylko tym zajmować i cieszyć.Poprzednie lato spędziliśmy całe razem na wyjazdach i to było ok.,i nawet rozumiem,że teraz chce skorzystać z urlopu,ale co ze mną? ja tez chcę mieć jeszcze troche radości z bycia razem przed narodzeniem Malego bo potem to dopiero będzie jazda :(

Renee,ogrooooooooooooooomnie dziekuje! :D :-* Musze sie w takie zapoatrzyc. :D

Edi,glowka do gory i szeroki usmiech! Napewno wszystko bedzie dobrze! :) Pamietaj,ze zawsze moze byc gorzej... :-*

ja mam ta z bocianem i niestety moj biust z niej troche wychodzil na szczescie w szpitalu mialam jeszcze stanik wiec to on wystawal.
renee29 i edi mezow wam tylko pozazdroscic.
moj nawet wczoraj spytal czy zastanawiam sie nad dalsza praca.z dzieckiem niemam kogo zostawic a on juz mnie o prace pyta :mad:

reklama
Czy Wy też tak macie, że dotykanie brzucha w okolicach pępka jest od jakiegoś czasu mało przyjemne, żeby nie powiedzieć bolesne???

Do góry