Mój Boże, to mój mąż to skarb największy i najcudowniejsze kochanie ;D. Ja nie mam takich problemów, z kumplami nigdzie nie łazi, woli w domciu posiedzieć ze mną, też mu cały czas dupę truję, że mi się nudzi samej w domu i tylko czekam aż wróci z pracy żeby z nim troszkę posiedzieć. Ma anielską cierpliwość do mnie zwłaszcza teraz w tym moim stanie, a jestem bardzo marudna i upierdliwa. ;D
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Renee,o! Slicznie dziekuje i czekam!
edi
mamusia Wojtusia
Mój ogólnie tez jest dobrym facetem,tylko ostatnio chyba uważa,że skoro jestem w ciąży to powinnam się tylko tym zajmować i cieszyć.Poprzednie lato spędziliśmy całe razem na wyjazdach i to było ok.,i nawet rozumiem,że teraz chce skorzystać z urlopu,ale co ze mną? ja tez chcę mieć jeszcze troche radości z bycia razem przed narodzeniem Malego bo potem to dopiero będzie jazda
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Renee,ogrooooooooooooooomnie dziekuje! :-* Musze sie w takie zapoatrzyc.
Edi,glowka do gory i szeroki usmiech! Napewno wszystko bedzie dobrze! Pamietaj,ze zawsze moze byc gorzej... :-*
Edi,glowka do gory i szeroki usmiech! Napewno wszystko bedzie dobrze! Pamietaj,ze zawsze moze byc gorzej... :-*
Natomiast tej Ci nie polecam, bo ja mam taką i z niej cyce same wyłażą ;D, może z tamtej firmy są lepiej uszyte
http://www.allegro.pl/item116907613_koszula_dla_mamy_karmiacej_z_bocianem_rozm_l_.html
http://www.allegro.pl/item116907613_koszula_dla_mamy_karmiacej_z_bocianem_rozm_l_.html
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Renee,hehehe okej zapamietam. ;D Moje ogromne wymionka napewno by wylazly. Czyli drozsze,wcale nie oznacza lepsze. Jeszcze raz dziekuje. :-*
ja mam ta z bocianem i niestety moj biust z niej troche wychodzil na szczescie w szpitalu mialam jeszcze stanik wiec to on wystawal.
renee29 i edi mezow wam tylko pozazdroscic.
moj nawet wczoraj spytal czy zastanawiam sie nad dalsza praca.z dzieckiem niemam kogo zostawic a on juz mnie o prace pyta
renee29 i edi mezow wam tylko pozazdroscic.
moj nawet wczoraj spytal czy zastanawiam sie nad dalsza praca.z dzieckiem niemam kogo zostawic a on juz mnie o prace pyta
reklama
Podziel się: