reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Tak,a u mnie tylko pogrzmiało,powiało i tyle z odczuć burzowych.
Nie wiem,ja juz nie daję,żeby tak choc morska bryza :p

Agutko tzrymam kciuki.

U nas już też po burzy. Troszkę popadało więc mój biedny ogródeczek troszkę odżył. Teraz jest całkiem przyjemne powietrze na dworku - czuć troszkę chłodku :) Ciekawe na jak długo?

Megi,a slicznie dziekuje. :D Wlasnie ide sie powoli szykowac,cos zjem,zeby miec sile zaciagnac go gdzies tam,hehehe. ;D Nie no juz mi calkiem od tego upalu odbija. ;D A tu fragment naszej rozmowy na gg:

Radi (19:37)
mysle ze z buta do Ciebie przyjde
i sie przejdziemy gdzies na miacho
za reke zeby byl zwal
hehe
agutka (19:38)
no łokej tylko o ktorej tak? bo musze sie wypindrzyc ;P
agutka (19:38)
hahaha okej za reke <lol>
Radi (19:38)
hrhehhe
Radi (19:38)
mysle ze nie wczesneij niz za 1h

Acha,juz widze jak my za reke idziemy,hahaha. ;D Nie ma to jak stary dobry przyjaciel,ktory to potrafi poprawic humor. ;)

U mnie spadł deszcz ale był gorący i teraz jest jeszcze gorzej... :p

Nogi mi spuchły, sił brak, byle do porodu....

reklama
Do góry