reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Chyba się przeniosę na Alaskę! Nie wyrabiam z tą pogodą. Cała sie topię.
Co do pępka to powiem , że jak chodziłam w ciążyz Krzysiem to już jak brzuszek był taki naprawdę wielki i pępuch dużo wystawał to bołało mnie przy dotykaniu i jak obcierało mnie jakieś sztywne ubranko. Teraz jeszcze tak nie mam.
Co do pępka to powiem , że jak chodziłam w ciążyz Krzysiem to już jak brzuszek był taki naprawdę wielki i pępuch dużo wystawał to bołało mnie przy dotykaniu i jak obcierało mnie jakieś sztywne ubranko. Teraz jeszcze tak nie mam.
R
rouż
Gość
A u nas goraco i parno! Rano swiecilo slonce, a od jakis trzech godzin jest pochmurno i parno ale zero deszczu!
Ja tez mam problem ze spaniem, a szczegolnie z obrotem na wyrku z boku na bok. I rankami mam problem ze wstawaniem. W ogole ostatnioczuje sie caly czas zmeczona!
A nogi mi puchna, a dlonie tylko czasem. I tez pochlaniam mase napoi a wiecej wydalam!
A pepuszek mam wklesly i bardzo delikatna skore wokol, ale nie boli mnie.
Ale od kilku tygodni na brzuszku pojawily mi sie pojedyncze czerwone krostki i sa strasznie swedzace!!! Gorzej niz po ugryzieniu komara! Brrr! Wlasciwie to juz sa to prawie strupki(bo niestety nie potrafilam sie powstrzymac przed drapaniem jak swedzialo) i nadal swedza! Juz nie wiem, jak sobie radzic!
Ja tez mam problem ze spaniem, a szczegolnie z obrotem na wyrku z boku na bok. I rankami mam problem ze wstawaniem. W ogole ostatnioczuje sie caly czas zmeczona!
A nogi mi puchna, a dlonie tylko czasem. I tez pochlaniam mase napoi a wiecej wydalam!
A pepuszek mam wklesly i bardzo delikatna skore wokol, ale nie boli mnie.
Ale od kilku tygodni na brzuszku pojawily mi sie pojedyncze czerwone krostki i sa strasznie swedzace!!! Gorzej niz po ugryzieniu komara! Brrr! Wlasciwie to juz sa to prawie strupki(bo niestety nie potrafilam sie powstrzymac przed drapaniem jak swedzialo) i nadal swedza! Juz nie wiem, jak sobie radzic!
mnie puchna tylko rece praktycznie codziennie.ze wstawaniem podpieram sie zawsze reka bo innaczej jest niewygodnie.wczorajszej nocy i dzisiejszej maz jest w pracy wiec mam cala wersalke dla siebie nawet sie wysypiam tylko to wstawanie do wc co troche :-[
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Witajcie mamuski
Wróciłam z Ustronia i normalnie chcę spowrotem!!! nie macie pojęcia jak tam się świetnie czułam. W końcu od dawna przespałam całe dwie noce, nawet bez wstawania na siusiu : niemożliwe!!!
powietrze cudne, od rana był upał, ale basenik na miejscu i zimny napój, po prostu bajka!! : w górach to powietrze i ten upał odczuwa się całkiem inaczej ale gdy tylko przyjechaliśmy do domu to ja już mam dosyć tu się nie da wysiedzieć!!!
Naprawdę dzisiaj pomodlę się o o chłodzenie!! : :-[
Przeleciałam kazdy wątek tak mniej więcej, bo nawet czytac mi się nie chce. Mam nadzieje że u Was wszystko OK!!
Wróciłam z Ustronia i normalnie chcę spowrotem!!! nie macie pojęcia jak tam się świetnie czułam. W końcu od dawna przespałam całe dwie noce, nawet bez wstawania na siusiu : niemożliwe!!!
powietrze cudne, od rana był upał, ale basenik na miejscu i zimny napój, po prostu bajka!! : w górach to powietrze i ten upał odczuwa się całkiem inaczej ale gdy tylko przyjechaliśmy do domu to ja już mam dosyć tu się nie da wysiedzieć!!!
Naprawdę dzisiaj pomodlę się o o chłodzenie!! : :-[
Przeleciałam kazdy wątek tak mniej więcej, bo nawet czytac mi się nie chce. Mam nadzieje że u Was wszystko OK!!
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
HuuuuuuuuuuuuuuuH,a ja ledwo zyje. Dzis z bratem zamienialismy sie pokojami - on oddal mi swoj wiekszy,a ja jemu swoj mniejszy,ale za to z komputerem,wieza i tv. Masakra ile rzeczy bylo do przeniesienia,a ile wywalilismy. Nawet nie wiedzialam,ze mam jakeis takie stare pierdolki. Jeszcze pozostalo wyrzucenie jego biurka,przeniesienie akwariow i przygotowanie pokoju na przyjscie na swiat mojej Zuzanki. ;D Tak mnie wszystko boli,ze uuuu. A w szczegolnosci dupka i nogi. Teraz tylko kapiel i lulanko,bo na nic innego sily juz nie mam... Nawet po zakupki z kolega Radkiem nie pojechalam - on z obolala girka jeszcze,a ja bez sil na cokolwiek po tej przeprowadzce. Ale juz mi sie podoba w moim nowym pokoiku. A jutro reszta,chyba,no i moze te zakupki. Milego wieczorku Mamuski! Ja ide wreszcie poobserwowac Wille mojej Zuzi. ;D Nawet na to czasu dzis nie mialam.
Podziel się: