reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Renee,jaaaaaaaaaaaaaa Ty rodzisz! :o Hehehe,zartuje. ;) Wybacz,ale mam dzis jakis taki humor po wczorajszym wieczorku - nocce. ;) Mnie tez nic nie boli w okolicach pepka,tyle ze ja mam wklesly...

Mnie też pępek nie boli ale jak go dotykam to takie dziwne uczucie mam - skóra tam jest bardzo delikatna...

Dzisiaj tylko nad jeziorko i w cieniu drzew bo takie upaly!
Mi coraz ciezej wychodzi wstawanie i musze wolac o pomoc,a najgozej to zwlec sie z lozka!
Taki czlowiek jest niedolezny!!!!!!!

Milej niedzieli zycze wszystkim :)

U nas znów upał, mdlo za oknem, nie mam ochoty ruszaćsie z domku a jedziemy własnei do rodziców. Dobrze ze w samochodzie klima to nie umrę ;) ale mamy dodatkowego goscia i teraz z tyłu będziemy siedzieć we 3: Zuzia w foteliku, ja z brzucholkiem i Kuzynka. Mam nadzieje ze jakos dojadę bo ostatnio przez te chorobę lokomocyjną mam problemy z dotarciem na miejsce. A jutro jeszcze do laboratorium na wyniki posiewu z szyjki macicy. czy któras miała może to badanie zlecone? Zapomniałam sie spytac na co to konkretnie sie robi. Pewnie przez te temperaty :( niestety końca ich nie wiedać. Choc znająć życie mamy na weekend 4-6 sierpnia zarezerwowany domek nad jeziorem i pewnie wtedy bedzie padać :(

Ja to mam większy problem z przekręceniem się na wyrku z boku na bok ;), a jak jest tak obrzydliwie gorąco w pokoju jak było dzisiaj, to wiercę sie non stop. Chyba musze poważnie pomyśleć o jakimś klimatyzatorze, bo jak tak dalej pójdzie, to do końca lata wykończę się w tej duchocie! :( :mad:

Helol! :)
U nas dzis tez bez zmian - upal taki,ze ja juz ledwo wyrabiam. :( Spalam dzis 19h,ulala! Szok! :o :D Chyba odsypialam poprzednia zarwana nocke z kolega. :p Poza tym zauwazylam,ze prawa noga puchnie mi bardziej niz lewa (tzn. ta to prawie w ogole nie puchnie :p ),mimo,iz to na lewej wlasnie mam zylaka... Chyba mi Zuzka cos uciska po prawej stronie i dlatego tak sie dzieje... Ahhhh te uroki ciazy. ;)
Najchetniej pojechalabym tez nad jeziorko,ale problem ten sam jak zawsze - brak transportu i chetnych. :( Popoludniu albo jakos wieczorkiem podjade z kolega do sklepu na jakies zakupki i to wszystko... No i w sumie musialabym pofarbowac swoj swietny odrost,ale jakos nie chce mi sie za to zabierac... ::)

Milej niedzieli wszystkim! :D

No to Ci azdroszczę , bo ja nie wiem czy z 4 godziny dzisiaj spałam :(, chyba się przeniose ze spaniem do garażu ;D
Co do spraw fryzjerskich-ja się w tym tygodniu wybieram do fryzjera na strzyżenie, bo te moje kudły to juz pożal się Boże wyglądają a później mój mąż walnie mi baleyage-dziecko nie moze się wystraszyć jak mamusię zobaczy, nie?? ;) ;D

ja maluję łóżeczko dla malucha.,.
mieliśmy dziś też malować pokój dzieci ale nagle mój teściu z wizytą przyjechał.. jak nie urok to.. teściu..
ja na szczęście nie puchnę za bardzo ( w zasadzie tylko dłonie i stopy mi spuchnęły)..ale ja pochłaniam masę wody i jeszcze więcej jej wydalam :)
do tego stosuję się do przepisów podanych przez znajomą położną - dużo ćwiczeń "wyciągających", "koci grzbiet" i siedzenie z nogami do góry.. i spanie na lewym boku - to ponoć bardzo pomaga odpuchnąć..

reklama
Renee,ale Ty pewnie wiecej poprzedniej nocy ode mnie spalas,hihi. ;) Cale szczescie ja do fryzjera nie musze chodzic,bo ze wszystkim sobie radze sama,a jak nie,to prosze mamke o pomoc,np w podcieciu wlosow z tylu,jesli ja nierowno to zrobilam. :p Ja spie w kuchni,bo u mnie w pokoju cale popoludnie jest slonce i na wieczor to doslownie tu jest sauna. ::) A ze w kuchni stoi jakies wolne lozko,to ja korzystam. ;D W sumie mam jeszcze piwnice i pokoj w niej do dyspozycji,ale sama to chyba bym jakos sie bala tam spac - tchorz ze mnie. :p Jestem ciekawa,jak to bedzie z moim spaniem,jak sie zamienie z bratem pokojami... On ma wiekszy i tam bede zamieszkiwac z moja Zuzia. :) A ja nie przepadam za zmiana miejsca spania,eh... ;)

Agamamaani,ja tez nie puchne zabardzo. :) Tylko stopki. ;) No,a dlonie to tak raz kiedys... ;)

Do góry