reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Renee ja tam się nie obawiam. Mój mąż tak się przy tym skupia ze śmiać mi się chce jak cholera :D ale wychodzi mu to elegancko. Ostatnio mu powiedziałam że może odkrył swój talent skrywany przez tyle lat i minął się z powołaniem :D

Agutko dobra jestes :D mnie by tam samo macanko po goleniu nie wystarczyło. A czujecie numer jakby tak żle się ogolić i potem iść na wizytę :laugh: gin miałby ubaw! :laugh: ostatni właśnie zrobiłam sobie taką awangardę tylko dobrze że mąż zauważył :laugh:

reklama
No ;D ;D ;D jakiś irokez przez środek.... ::)a później jeszcze zastosować np. żel do włosów z brokatem ;D Gin by chyba pomyślał, że jego pacjentka wpadła pod kosiarkę w Sylwestra! ;) :laugh:

Mychus,ma sie to wyczucie w lapkach (paluszkach :p ),hahahaha. ;D :p

Renee,irokez irokezem,buehehehe. :D Ale wyobraz sobie tak niedokladnie ogolona... Ze takie łaty pozostawaly... O matko!!! ::) :p ;D

No o moją pisiunię również dba mąż ;D mam taką fajną golarkę,a czasem uzywa swojej żeby trochę podciąć ;D włoski ;D
A wiecie co mi się ostatnio zdarza? po domu chodzę bez bielizny w dlugiej sukience i kilka dni temu oraz dziś złapał mnie skurcz wargi.... ;D sromowej ;D o kurczę jakie dziwne uczucie ;D ;D ;D

oooo fajny temacik się wywiązał... ;D
ja póki co o swoją kasieńkę dbam sama,ale mężus co jakiś czas przypomina że on jest na posterunku i jeśli tylko chce on zadba o mój komfort między nogami :)
bez bielizny jakoś po domku jeszcze nie chodzę, ale spanko na golaska przypadło mi do gustu daaaawno temu ;D

Matko jaki temat! ;D Chyba sie kazdej spodobal,haha. :D

Edi,a jak sobie z tym skurczem poradzilas? ;D Rozmasowalas? Hihihihi. ;D

Ja tez lubie chodzic bez bielizny. :p Tak fajnie mnie podwiewa. ;D No,a spac bez niej niebardzo mam jak,bo mieszkam z rodzicami,wiec glupio by wyszlo,jakby rano ktos zobaczyl mnei z wywalonym cycolkiem spod kolderki,a nie daj Boze z ciupulka odkryta! :p

Agutka, fakt, ja tez nie sypiałam na golaska jak jeszcze mieszkalismy z rodzicami ;D
Ale najzabawniejsze jest to, że mój mężuś też postanowił korzystać z powiewu wiaterku na ciałko i paraduje z tym i owym na wierzchu :) biedne te nasze papużki, pewnie myślą że mają nieźle zboczonych właścicieli :) ;)

Aniuuuuu,matko! Co za rodzina,hehehe. ;D Jakby mi jakis przystojny facet teraz paradowal nago po domku,to bym go chyba schrupala,albo zaciagnela do pokoju na male co nieco. :p Boz,sorki dziewczynki. <zawstydzona> :p Juz sie lepiej ucisze,chyba,haha. ;D

hi hi, no nie przeczę, że ten widoczek całkiem na mnie działa :-[ ;D zwłaszcza ostatnio ;) no cóż zawsze lubiłam wysokich o ciemnej karnacji.... a że już bez odzienia po domku biega, to racja Agutka, tylko zaciągnąć do sypialni i schrupać ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry