reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a u nas znów niesamowita gorącz za oknem i ma tak niestety pozostać. Ale samopoczucie i tak dobre, Mężuś dziś gotuje obiadek ;D
będzie można się pobyczyć
będzie można się pobyczyć
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Agamamaani,ja mam na ogrodku,wiec zapraszam,hihi.
Wlasnie wrocilam od lekarza. Co za pacan. Owszem,dal mi zwolnienie,ale tylko do 27,bo wtedy mam wizyte. Wiec sie go pytam,czy wtedy mi przedluzy,a on "No,zobaczymy,jak to bedzie". Nosz kurrrr...!!! Wedlug niego,to chyba lepiej ciezarnej zemdlec w pracy albo sie udusic,niz isc na zwolnienie. Jejku,jak mi szkoda,ze w ciazy nie moge chodzic do swojego dawnego lekarza. Na dodatek cytologia wyszla mi zle,wiec mu mowie,ze jak bedzie mi przepisywal czopki dopochwowe,to ja poprosze jakies tanie,wiec powiedzial,ze te co przepisuje nie sa drogie... Ja ide do apteki i kurna znowu to co kiedys! Za 3szt. zaplacilam 18zl. Przeciez to masakra! W szpitalu bralam jakies tanie i cholerka jasna wszystko bylo dobrze,wiec czemu on mi tych nie mogl dac. Jak sie kiedys wkurze,to mu tak wygarne,ze o ja...
I jeszcze ten dobijajacy upal i duchota... Ehhh...
Wlasnie wrocilam od lekarza. Co za pacan. Owszem,dal mi zwolnienie,ale tylko do 27,bo wtedy mam wizyte. Wiec sie go pytam,czy wtedy mi przedluzy,a on "No,zobaczymy,jak to bedzie". Nosz kurrrr...!!! Wedlug niego,to chyba lepiej ciezarnej zemdlec w pracy albo sie udusic,niz isc na zwolnienie. Jejku,jak mi szkoda,ze w ciazy nie moge chodzic do swojego dawnego lekarza. Na dodatek cytologia wyszla mi zle,wiec mu mowie,ze jak bedzie mi przepisywal czopki dopochwowe,to ja poprosze jakies tanie,wiec powiedzial,ze te co przepisuje nie sa drogie... Ja ide do apteki i kurna znowu to co kiedys! Za 3szt. zaplacilam 18zl. Przeciez to masakra! W szpitalu bralam jakies tanie i cholerka jasna wszystko bylo dobrze,wiec czemu on mi tych nie mogl dac. Jak sie kiedys wkurze,to mu tak wygarne,ze o ja...
I jeszcze ten dobijajacy upal i duchota... Ehhh...
R
rouż
Gość
U nas tez goraco!
Dzis zamierzam caly dzien leniuchowac i czytac ksiazki, bo specjalnie zrobilam wyprawe do biblioteki! Musze tez w sieci wyszukac adresy sklepow z wozkami w Boleslawcu i Jeleniej Gorze, bo chce sie tam wybrac w czwartek lub piatek. W boleslawcu znalazlam tylko 3 i na dodatek nie maja tam tych wozkow co mnie interesuja(Roan Kortina), w jednym moga zamowic, ale musze to przemyslec czy mi sie oplaca tyle razy jezdzic skoro moge wtedy kupic na miejscu tutaj, a w Jeleniej Gorze jeszcz nic nie znalazlam, musze buszowac w sieci dalej!
Wczoraj moje malenstwo wystraszylo mnie, ze sie malo ruszalo, a dzis za to chyba postanowilo to nadrobic bo od rana z malymi przerwami sie wierci! ;D
Dzis zamierzam caly dzien leniuchowac i czytac ksiazki, bo specjalnie zrobilam wyprawe do biblioteki! Musze tez w sieci wyszukac adresy sklepow z wozkami w Boleslawcu i Jeleniej Gorze, bo chce sie tam wybrac w czwartek lub piatek. W boleslawcu znalazlam tylko 3 i na dodatek nie maja tam tych wozkow co mnie interesuja(Roan Kortina), w jednym moga zamowic, ale musze to przemyslec czy mi sie oplaca tyle razy jezdzic skoro moge wtedy kupic na miejscu tutaj, a w Jeleniej Gorze jeszcz nic nie znalazlam, musze buszowac w sieci dalej!
Wczoraj moje malenstwo wystraszylo mnie, ze sie malo ruszalo, a dzis za to chyba postanowilo to nadrobic bo od rana z malymi przerwami sie wierci! ;D
edi
mamusia Wojtusia
Agutku nie wkurzaj się na tego pacana,bo tylko Zuzia na tym ucierpi.Szkoda nerw
On zwyczajowo nie rozumie co to znaczy "tanie".Ja ze swoim lekarzem prywatnie gram na bezczelnego bo wiem,że kocha pieniądze i wziąłby każdą sumę,a ja zawsze się z nim "targuję" ;D nie zawsze skutecznie,ale bardzo często
On zwyczajowo nie rozumie co to znaczy "tanie".Ja ze swoim lekarzem prywatnie gram na bezczelnego bo wiem,że kocha pieniądze i wziąłby każdą sumę,a ja zawsze się z nim "targuję" ;D nie zawsze skutecznie,ale bardzo często
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Edusiu,ja wiem,ze nie powinnam sie wkurzac,no ale to juz byla masakra... Co mu zalezy? Przeciez nawet nie musi skrobac dlugopisem,bo robi to za niego polozna. Ciekawe,jakby sie zachowywal,jakbym chodzila do niego prywatnie. Skurkowaniec jeden! Bleh.
Ide szukac chlodu - chyba wskocze do lodowki. ;D
Ide szukac chlodu - chyba wskocze do lodowki. ;D
Agutko współczuję, dziwny ten Twój lekarz. Moja ginka chciała mi dawać zwolnienie na pierwszej wizycie jak stwierdziła ciążę ;D , a później to już mi musiała na chama wciskać, strasząc szpitalem, bo nie chciałam siedzieć w domu. No ale od końca maja dałam już na dobre za wygraną i dobrze, ze nie musze się prosić o zwolnienie, chociaż z siedzeniem w domu też już zaczynam mieć problem-nudzi mi się jak cholera, miejsca nie mogę sobie znaleźć. A Ty dupka się nie pytaj czy Ci łaskawie przedłuży tylko powiedz "prosze mi wypisać zwolnienie do końca sierpnia" i już, palant łaski Ci nie robi!!!
mycha12
Wrześniowe mamy'06
AGutko no proszę cie!!!!! trzepnij faceta przez łeb! Ja tez sie dziwię że łaskę ci zrobił z tym zwolnieniem. Mój gin też na samym początku chciał mi dać zwolnienie (mówił ze jego zdaniem kazda ciężarna powinna być na zwolnieniu) ale ja nie chciałam, bo też co bym od stycznia w domu robiła-dostałabym do głowy
Ale czuje że on tak się zachowuje dlatego, że nie chodzisz prywatnie!te skubańce, którzy maja prywatne gabinety często tak sie zachowują! Ale mało to lekarzy! tylko że teraz jest juz za późno zeby go zmieniać
Ale czuje że on tak się zachowuje dlatego, że nie chodzisz prywatnie!te skubańce, którzy maja prywatne gabinety często tak sie zachowują! Ale mało to lekarzy! tylko że teraz jest juz za późno zeby go zmieniać
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Renee i Mychus,tylko pozazdroscic takich lekarzy... : Moj to naprawde jest dziwny,bo bylam nastawiona na to,ze mi da zwolnienie bez problemu. Kiedys,jak poszlam do ogolnej po pierwsze zwolnienie,to jeszcze mnie opieprzyla,ze w 7mym miesiacu paraduje do pracy i zalowala,ze nie moze mi dac do konca ciazy,bo jest tylko ogolnym lekarzem...
No i kurde strasznie mi przykro z tego powodu,ze moj dotychczasowy lekarz,do ktorego chodzilam przed ciaza,prowadzi ten stan tylko prywatnie,a mnie - samotnej Mamuski,niestety na to nie stac... Niby to 70zl,ale... Wiele juz mozna za to kupic... Ehhh... Dobrze,ze juz tylko 2 miesiace zostaly...
No i kurde strasznie mi przykro z tego powodu,ze moj dotychczasowy lekarz,do ktorego chodzilam przed ciaza,prowadzi ten stan tylko prywatnie,a mnie - samotnej Mamuski,niestety na to nie stac... Niby to 70zl,ale... Wiele juz mozna za to kupic... Ehhh... Dobrze,ze juz tylko 2 miesiace zostaly...
reklama
http://www.allegro.pl/item114474424_koszula_dla_mamy_karmiacej_z_bocianem_rozm_l_.html -to jest ta koszula, którą ja mam i której nie polecam, bo autentycznie cyce wychodzą przez rozcięcia przy ruchach rąk (tym bardziej przy schylaniu ), a zaznaczam, że ja biustu dużego nie mam (biustonosz do karmienia kupiłam 80 B); dziewczyny z większym rozmiarem myślę, że miałyby cycole w tej koszuli cały czas na wierzchu. ;D
Podziel się: