Margolis
Wrześniowe mamy'06
cleo28 pisze:Dziewczyny chcialam się spytać czy któras ma takie dziwne uczucie na skórze w jego górnej części? Ja mam wrażenia drętwienia skóry. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale skóra jest wówczas trochę boląca w dotyku. Dzidzia jest nadal ułożona główką w góre. Czy któras ma cos takiego albo słyszała o czymś takim?
royanna pisze:Cleo28 , ja nie slyszalam o takich objawach ani nie czytalam, ale ja mam czasem tez dziwne uczucie w gornej czesci brzuszka, tj juz pod samym biustem, dokladnie na srodku, ze czasem mnie tam skora boli a czasem mam wrazenie, ze wrecz piecze!
Ja miałam tak, że pod biustem mnie tak piekło,ze miałam wrażenie jakby mi ktoś wrzątkiem polewał. Lekarz panikował - chciał mnie nawet wziąść do szpitala ale zrobiłam badania - aspat, alat, cpr i jeszcze jedno na trzustkę chyba - już nie pamiętam i wszystko było w porządku więc doszedł do wniosku, że to albo skutek ucisku na nerw albo przez ucisk kwas się wydostał z żołądka i daje takie oobjawy. W każdym bądź razie przeszło - ale robiłam zimne okłady, masowałam z użyciem kremu na rozstępy i cierpiałam....
Byłam tez dziś na usg 4d i stwierdziłam, że wyrzucone pieniądze. Moje dzieci fikały przed usg, fikały po usg a w czasie badania ucieły sobie drzemkę zakrywając buzie rękami i przytulając się do siebie - także nie było widać nic! Jestem zła! Zaliczyłam za to wizytę u anastozjologa i niby nie ma żadnych przeszkód do znieczulenia zewnątrzoponowego.