reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Witajcie!

Ja sie cieszę ogromnie że dzisiaj rano gdy się obudzilam słońce nie świeciło w okna :) ale i tak nie jest tak dobrze żebym mogła powiedzieć że czuje się b.dobrze :p

Margolis z tym napinaniem brzusia to w sumie nic nie powiedział, KTG wykazało ze skurczów nie ma więc OK! ;)

I co tu dzisiaj robić ::) ::) znowu sprzątanie?

reklama
I u nas dzis chlodniej!!! ;D Wieje wiaterek, niebo sie chmurzy, nawet chwile padal deszczyk ale juz chyba po nim :( Ale nareszcie mozna poodychac-przynajmniej na powietrzu, bo mieszkanie mamy jak piekarnik-zima jest wspaniale ale latem nie do zniesienia!

Dzis nareszcie dobrze mi sie spalo :D, ale jak to bywa, wtedy gdy sie najlepiej spi to trzeba wczesnie wstawac-buuu-ja dzis musialam bo szlam zrobic wyniki krwi i moczu.
Nogi nadal spuchniete :( i brzusio coraz czescie robi sie twrdy-najczesciej gdy wychodze z domu!

Mamaoska Dbaj o siebie, wypoczywaj, lez itd-trzymamy za Ciebie kciuki!!!

Mamooska - my z Emilką tez trzymamy za Ciebie kciuki, trzymaj się cieplutko (a moze raczej w tą pogodę chłodniutko ;)) odpoczywaj i leniuchuj!

u nas też temperatura troszkę spadła, akurat jak wzięłam wolny dzień i siedzę w domku

My wlasnie wrocilysmy do domku z wyplatka. :D U nas dzis takze troszku chlodniej,ze az pooddychac sie da. ;) A w nocy taka burza byla,ze przez nia w ogole prawie nie spalam,bo ja strasznie sie tych hukow boje. ::) :p Tak walilo,ze gdy sie obudzilam myslalam,ze to jakas wojna brrrrr. :p A Zuzia bidulka jak sie wiercila... Chyba tez nie lubi burzy,jak mamusia... Albuska za to spala w najlepsze - troche sie pokrecila i to wszystko. ;) Niech sobie kurde w nocy pada,ale bez przesady z takimi burzami! :mad:

Milego chlodnego dzionka! :D

Przez Śląsk przeszła piękna burza ;D ściana wody i grad wielkości paznkocia ale było pięknie. Mąż zadzwonił i sie śmiał że chyba jestem w niebo wzięta - ja oczywiście że tak!!! ;D teraz temp. jest idealna. Boze spraw aby tak zostało co najmniej tydzień :)

Własnie wróciłam z usg ;D wszystko z moim maluchem w jak najlepszym porządku.Nie jest za dużym facetem(1750gr),ale na 99% jest zdrowy i nie jest poplątany pępowiną ;) i ma taką śliczną buzię ;D filmik będzie dopiero za kilka dni to wtedy wkleję jakieś fotki ;)

Edi no to super, fotki wklej koniecznie! ;D

Dziewczyny ile średnio spędzacie czasu przy komputerze, bo mój mąż na mnie krzyczy, że za długo siedzę i że to niezdrowe dla dziecka! :( Nie powiedziałabym, że siedzę za dużo, zresztą co mam robić. Cały dzień siedzę sama w domu, w tv nic ciekawego nie ma, dla dziecka już wszystko poprałam i poprasowałam, jedyna moja rozrywka to wyjście do sklepu na zakupy, takich cudeniek dla dzidzi jak Marrtruda nie umiem robić :( jedynie w tym internecie można pogrzebać i czas jakoś leci. I tak już mi się nudzi jak cholera. Nie wiem jak wytrzymam siedząc w domu do końca ciąży.

Edi cieszę się ogromnie!!! :laugh: a gdzie byłaś na tym USG? miałaś 4D?

Renee powiedz mężowi żeby głupot nie gadał ;) jak narazie nie zabadano ze komputer źle oddziałowuje na dzidzi - mozesz byc spokojna ;)

reklama
U mnei na osiedlu od niedawana jest właśnie 3/4d.
Bardzo mily lekarz objaśniający wszystko jak należy ;)

Do góry