reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mamaosiu,nareszcie wrocilas! Nawet sobie nie wobrazasz,jak sie przestraszylam po tym,jak mi napisalas smska,gdy bylam w Bronkowie... Wazne,ze juz jestes w domku! Wiem,ze to tak ciezko,ale teraz jak najwiecej odpoczywaj... A Dzidziusiowi juz cos powiedzialam,wiec niech sie tego trzyma!!! Buzki! :-*
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mamaosiu,nie ma za co,naprawde! Bedzie dobrze - ja to wiem! :-*
agutka prawde Ci powie <cyganicha>,hihihi. ;D
agutka prawde Ci powie <cyganicha>,hihihi. ;D
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Mamaoska trzymaj się dzielnie.
Wracając do pogody to u mnie przez cały dzień też było nieznośnie ale popołudniu przyszła zapowiadana burza i popadał niezły deszczyk. Ochłodziło się do 20 stopni i teraz na nockę zapowiada sie przyjemny chłodek.
U mnie raczej każdej nocy czuć przyjemny chłodek wpadający przez okno do domu (uroki mieszkania poza miastem).
Jutro wybieram się na zakupy spożywcze, gdyż musze przygotować coś na imieniny mojego małżonka (w niedziele spodziewamy sie ok. 18 osób). Zaplanowałam zrobić trzy ciasta ze dwie sałatki no i przygotować mięsko do obiadu.
Mam tylko nadzieję, że się ochłodzi i nie padnę przy kuchni.
Wracając do pogody to u mnie przez cały dzień też było nieznośnie ale popołudniu przyszła zapowiadana burza i popadał niezły deszczyk. Ochłodziło się do 20 stopni i teraz na nockę zapowiada sie przyjemny chłodek.
U mnie raczej każdej nocy czuć przyjemny chłodek wpadający przez okno do domu (uroki mieszkania poza miastem).
Jutro wybieram się na zakupy spożywcze, gdyż musze przygotować coś na imieniny mojego małżonka (w niedziele spodziewamy sie ok. 18 osób). Zaplanowałam zrobić trzy ciasta ze dwie sałatki no i przygotować mięsko do obiadu.
Mam tylko nadzieję, że się ochłodzi i nie padnę przy kuchni.
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Dzień dobry w ten piękny chłodny dzionek! Oby więcej takich!
Mamooska! Trzymaj się dzielnie! Wszystko będzie dobrze, ja też dostałam ten steryd na płuca jak byłam w szpitalu.
Mycha! I co lekarz powiedział?? Mi się na szczęście brzuch nie napina tylko czasem powstaje takie wrażenie jak po dwóch jego stronach maluchy chcą pokazać tyłeczki. Widok śmieszny i napięcie niezłe
Mamooska! Trzymaj się dzielnie! Wszystko będzie dobrze, ja też dostałam ten steryd na płuca jak byłam w szpitalu.
Mycha! I co lekarz powiedział?? Mi się na szczęście brzuch nie napina tylko czasem powstaje takie wrażenie jak po dwóch jego stronach maluchy chcą pokazać tyłeczki. Widok śmieszny i napięcie niezłe
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
No i u nas nareszcie porządnie popadało ;D
Po południu był tylko mały deszczyk,ale za to w nocy porządna burza ;D
I od rana wieje chłodny wiatr ;D ;D ;D
oby tak dalej
Po południu był tylko mały deszczyk,ale za to w nocy porządna burza ;D
I od rana wieje chłodny wiatr ;D ;D ;D
oby tak dalej
reklama
edi
mamusia Wojtusia
A u mnie wieje i pochmurno,nawet pogrzmiało,ale o deszczu chyba trzeba sobie pomarzyć ;D
Nie wiem co ten mój Wojtuś taki aktywny,nawet jak szłam do jego braciszka to wiercil się niemiłosiernie.
Kupilam dziś chrześniakowi na roczek taki "Garuszek na klocuszek" uczy figur i kilku cyfr,oprócz tego spiewa jakieś piosenki ;D mam nadzieje,że mu się spodoba.Mam jeszcze jednego rocznego chrześniaka i nie wiem czy nie kupić mu tego samego
Milego,chlodnego dnia
A!!!po poludniu mam 3/4d ;D
Nie wiem co ten mój Wojtuś taki aktywny,nawet jak szłam do jego braciszka to wiercil się niemiłosiernie.
Kupilam dziś chrześniakowi na roczek taki "Garuszek na klocuszek" uczy figur i kilku cyfr,oprócz tego spiewa jakieś piosenki ;D mam nadzieje,że mu się spodoba.Mam jeszcze jednego rocznego chrześniaka i nie wiem czy nie kupić mu tego samego
Milego,chlodnego dnia
A!!!po poludniu mam 3/4d ;D
Podziel się: