reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mycha wielkie dzięki,musze powiedzieć że mam stracha już nawet troche plamiłam.
Ja mam złe wspomnienia i tak bardzo chcę donosić tą ciąze :-[
Ja wieże że ktoś nademną czówa !!!

reklama
Mamaosiu,nareszcie wrocilas! Nawet sobie nie wobrazasz,jak sie przestraszylam po tym,jak mi napisalas smska,gdy bylam w Bronkowie... :( Wazne,ze juz jestes w domku! Wiem,ze to tak ciezko,ale teraz jak najwiecej odpoczywaj... A Dzidziusiowi juz cos powiedzialam,wiec niech sie tego trzyma!!! :) Buzki! :-*

Aga dzięki za pamięć i ciepłe słowo,jade do domku wyrwałam się na godz. do siostry.
Przecież tak ciągle w domu to można hopsa dostać.
Mam nadzieje że niedługo się odezwe!

Mamaoska dbaj o siebie!!!!!dbaj o Was!!! leż dużo,niech maluszek jeszcze sobie troszke posiedzi w Twoim brzusiu.
Nasze Anioły czuwają,Ty wiesz ;)

Mamaoska trzymaj się dzielnie.

Wracając do pogody to u mnie przez cały dzień też było nieznośnie ale popołudniu przyszła zapowiadana burza i popadał niezły deszczyk. Ochłodziło się do 20 stopni i teraz na nockę zapowiada sie przyjemny chłodek.
U mnie raczej każdej nocy czuć przyjemny chłodek wpadający przez okno do domu (uroki mieszkania poza miastem).

Jutro wybieram się na zakupy spożywcze, gdyż musze przygotować coś na imieniny mojego małżonka (w niedziele spodziewamy sie ok. 18 osób). Zaplanowałam zrobić trzy ciasta ze dwie sałatki no i przygotować mięsko do obiadu.
Mam tylko nadzieję, że się ochłodzi i nie padnę przy kuchni.

Dzień dobry w ten piękny chłodny dzionek! Oby więcej takich!

Mamooska! Trzymaj się dzielnie! Wszystko będzie dobrze, ja też dostałam ten steryd na płuca jak byłam w szpitalu.

Mycha! I co lekarz powiedział?? Mi się na szczęście brzuch nie napina tylko czasem powstaje takie wrażenie jak po dwóch jego stronach maluchy chcą pokazać tyłeczki. Widok śmieszny i napięcie niezłe ;)

No i u nas nareszcie porządnie popadało ;D
Po południu był tylko mały deszczyk,ale za to w nocy porządna burza ;D
I od rana wieje chłodny wiatr ;D ;D ;D
oby tak dalej

reklama
A u mnie wieje i pochmurno,nawet pogrzmiało,ale o deszczu chyba trzeba sobie pomarzyć ;D
Nie wiem co ten mój Wojtuś taki aktywny,nawet jak szłam do jego braciszka to wiercil się niemiłosiernie.

Kupilam dziś chrześniakowi na roczek taki "Garuszek na klocuszek" ;) uczy figur i kilku cyfr,oprócz tego spiewa jakieś piosenki ;D mam nadzieje,że mu się spodoba.Mam jeszcze jednego rocznego chrześniaka i nie wiem czy nie kupić mu tego samego ;)

Milego,chlodnego dnia ;)
A!!!po poludniu mam 3/4d ;D

Do góry